سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند مرا سخت گیر و آزاردهنده برنینگیخت؛ بلکه مرا آموزگاری آسان گیر برانگیخت . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
پنل پیامک ، پنل اس ام اس ، پیامک صوتی ، پنل پیامک شیراز ، پنل اس ام اس شیراز ، نمایندگی پیامک ، تبلیغات صوتی ، ارسال انبوه پیامک ، تبلیغات پیامکی ، سرویس پیام کوتاه ، پنل پیامک صوتی ، پنل پیامک پیام رسون ، پنل نمایندگی ، 50001400 ، بازاریابی اس ام اسی ، بازاریابی پیامکی ، متن پیامکی ، پیامک تبلیغاتی ، کلمات کلیدی ، نمایندگی پیانمک ، نمتایندگی پیامک ، یامک صوتی ، کارت ویزیت الکترونیک ، نظر سنجی اس ام اسی ، نظرسنجی SMS ، نمایندگی پنل پیامک ، سیمکارت انبوه ، تبلیغات سیم کارتی ، برچسب ها: ارسال اس ام اس انبوه به استان کهگیلویه و بویراحمد ارسا ، برچسب ها: راهکارهای اس ام اس برای تجارت الکترونیک تجارت الکترونی ، بلک لیست مخابرات ، پنل اس ام ، اپراتور پیامکح صوتی ، پنل اس ام اس اهر پنل اس ام اس مرند پنل اس ام اس مراغه پنل اس ام ، ارسال بلک لیست ، ارسال پیامک انبوه ، اس ام اس ، اس ام اس پیامک های متنی اس ام اس یا پیامک های متنی نظر سنجی اس ا ، اس ام اس یا پیامک های متنی ، انبوه سیمکارت ، بازار یابی اس ام اسی ، پیام کوتاه ، پیام کوتاه آنلاین ، پیامک انبوه ، ÷نل اس ام اس ، پنل سیم کارت ، پیامک های متنی ، پیامکصوتی ، چرا کسب و کار شما به اس ام اس انبوه نیازمند است ، سامانه پیام کوتاه , سامانه پیام کوتاه رایگان , سامانه پیام کوتاه ، سامانه پیامک پیام رسون ، سامانه پیامکی کل کشور ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :177
بازدید دیروز :71
کل بازدید :90241
تعداد کل یاداشته ها : 444
103/2/20
9:16 ع

 

هیچ کس فکر نمی کرد که از گاراژ خانه ای در کالیفرنیا هم اکنون یک شرکت بزرگ و با ارزش به نام گوگل در دنیا به وجود آید. موتور جست‌وجو اولین سرویس گوگل محسوب می‌شود.

 تاکنون گوگل سرویس‌های گوناگونی برای کاربرانش عرضه کرده و بعد از مدتی به فعالیت آن‌ها پایان داده است؛ ازجمله سرویس موسیقی محبوب گوگل پلی موزیک که اخیرا از دسترس خارج شده است.

حال از رسانه‌ها شنیده می شود که گوگل قصد در توقف سرویس خدمات خود دارد همه ما از گوگل استفاده کرده ایم که  برایمان  جذابیت داشته حال گوگل آن را متوقف کرده و این سوال ذهن همگان رادر بر می گیرد که چرا گوگل به پروژه آنها خاتمه داده است؟

شرکت های  بزرگی مانند گوگل و مایکروسافت و اپل می‌کوشند شرکت‌ محبوب مشتریانشان باشند و قطعا بدون دلیل منطقی، سرویس‌های خود را متوقف نمی‌کنند. واضح است گوگل قبل از اینکه محصولاتش ضرر مالی برای شرکت به‌وجود آورد، تصمیم می‌گیرد آن‌ها را متوقف کند یا ممکن است برای ارتقای تجربه‌ی کاربری، تغییراتی در محصولاتش اعمال کند و آن‌ها را به‌ شکل دیگری ارائه دهد.

البته کارکنان  گوگل دلایل مختلفی برای توقف ارائه‌ی محصولاتشان دارند؛ که مهمترین آنها ، ملاحظات مالی  است. درواقع، گوگل با ارائه‌ی محصولات و خدمات سعی می‌کند تاحدممکن درآمدزایی کند.

سرویس های متوقف شده ی گوگل:

گوگل به‌قدری بزرگ است که هماهنگی افراد سازمانی برای کارهای مختلف دشوار است؛ بدین‌ترتیب،‌ کارمندان به تیم‌های کوچک‌تر تقسیم شده‌اند تا بهتر مدیریت شوند. هرکدام از این گروه‌ها روی محصول خاصی تمرکز می‌کنند که گاهی تغییراتی در آن اِعمال می‌شود. برایم مثال، Inbox را در نظر بگیرید. آوریل سال گذشته (فروردین 1398)، گوگل به فعالیت سرویس ایمیل Inbox خاتمه داد؛ درنتیجه، کاربران Inbox باید اپلیکیشن ایمیل دیگری جایگزین آن کنند. با اینکه سرویس‌دهی اپلیکیشن مستقل شد    و iOS و وب ادغام شده است.

از محصولات قدیمی گوگل احتمالا گوگل پلاس را به‌خاطر می‌آورید. درواقع، گوگل پلاس دچار مشکل امنیتی شده بود و احتمال می‌رفت 52?5 میلیون کاربر را تحت‌تأثیر قرار دهد؛ به‌همین‌دلیل، گوگل آن سرویس را متوقف کرد. در‌کنار توقف برخی از سرویس‌های گوگل، سرویس‌هایی هم هستند مانند گوگل فای و گوگل اسیستنت، فقط نامشان تغییر می‌کند. نام‌های قبلی گوگل فای و گوگل اسیستنت به‌ترتیب Project Fi و Google Now بودند. درهرصورت، در نگاه اول شاید تغییرات را دوست نداشته باشیم؛ به‌ویژه اگر سرویس محبوبمان متوقف شود. این در حالی‌ است که استراتژی‌هایی درپسِ هر تغییر سرویس وجود دارد و گوگل با هدف ارتقای تجربه‌ی کاربری به چنین تغییراتی دست می‌زند.

نوآوری گوگل چه روندی را در پیش می‌گیرد؟

گوگل قصد در  نوآوری و ارائه محصولات جدید تر دارد. در واقع قصد دارد در بازار رقابتی محصول جدید را زودتر از رقبا ارائه دهد و بعد از ارائه محصول آن را ارتقا و اصلاح کند حال این  رقابت تنگاتنگ با شرکت های همچون اپل، آمازون، فیسبوک، مایکروسافت است


نگاهی به برخی از سرویس‌های متوقف‌شده‌ی گوگل
گوگل به‌قدری بزرگ است که هماهنگی افراد سازمانی برای کارهای مختلف دشوار است؛ بدین‌ترتیب،‌ کارمندان به تیم‌های کوچک‌تر تقسیم شده‌اند تا بهتر مدیریت شوند. هرکدام از این گروه‌ها روی محصول خاصی تمرکز می‌کنند که گاهی تغییراتی در آن اِعمال می‌شود. برایم مثال، Inbox را در نظر بگیرید. آوریل سال گذشته (فروردین 1398)، گوگل به فعالیت Inbox خاتمه داد؛ درنتیجه، کاربران Inbox باید اپلیکیشن ایمیل دیگری جایگزین آن کنند. با اینکه سرویس‌دهی اپلیک، بخش‌هایی از اپلیکیشن‌های جیمیل اندروید و  و وب ادغام شده است.

از دیگر تغییرات دیگر سرویس‌های گوگل، یکپارچه‌شدن سرویس‌های اخبار و وضعیت آب‌وهوای گوگل با Google Reader در Google News است. سرویس Google Reader به‌عنوان فیدخوان در سال 2005 عرضه شد و پس از حدود هشت سال فعالیتش پایان یافت؛ اما پس از خاتمه‌ی سرویس Google Reader، کاربران در Google News می‌توانند در سرویسی متفاوت، به اخبار محلی و فهرست اخبار ملی و فناوری دسترسی داشته باشند. درواقع، گوگل زمان زیادی برای تحقیق و آزمایش‌های مختلف صرف کرده تا راهکار بهتر و مؤثرتری در‌اختیار کاربرانش قرار دهد.

از محصولات قدیمی گوگل احتمالا گوگل پلاس را به‌خاطر می‌آورید. درواقع، گوگل پلاس دچار مشکل امنیتی شده بود و احتمال می‌رفت 52?5 میلیون کاربر را تحت‌تأثیر قرار دهد؛ به‌همین‌دلیل، گوگل آن سرویس را متوقف کرد. در‌کنار توقف برخی از سرویس‌های گوگل، سرویس‌هایی هم هستند مانند گوگل فای و گوگل اسیستنت، فقط نامشان تغییر می‌کند. نام‌های قبلی گوگل فای و گوگل اسیستنت به‌ترتیب Project Fi و Google Now بودند. درهرصورت، در نگاه اول شاید تغییرات را دوست نداشته باشیم؛ به‌ویژه اگر سرویس محبوبمان متوقف شود. این در حالی‌ است که استراتژی‌هایی درپسِ هر تغییر سرویس وجود دارد و گوگل با هدف ارتقای تجربه‌ی کاربری به چنین تغییراتی دست می‌زند.

گوگل در ایجاد نوآوری چه روندی در پیش می‌گیرد؟
تداوم و کناره‌گیری سرویس‌ها نتیجه‌ی نوآوری‌های گوگل و ارائه‌ی محصولات جدیدتر است. این غول فناوری در بازار رقابتی تمایل دارد زودتر از رقبا محصول جدید ارائه دهد و بعد، زمانی‌ را برای ارتقا و اصلاح آن صرف کند. اهالی مانتین‌ویو برای هر محصول و سرویس درآمدزای گوگل، رقابت تنگاتنگی با اپل، آمازون، فیسبوک و مایکروسافت دارند. بنابراین، تیم‌های گوگل برای ارائه‌ی محصول جدید نمی‌توانند کارها را آهسته پیش ببرند و زمان‌ کافی را برای گرفتن تصمیم نهایی و پایبندی به آن در نظر می‌گیرند. گوگل ایده‌هایش را عملی می‌کند و منتظر نتیجه می‌ماند.
از سرویس‌های جدید گوگل می‌توان به گوگل پی اشاره کرد. اپل و آمازون در سرویس‌های پرداختی رقیب سرسخت یکدیگر هستند و به‌دلیل اینکه گوگل به‌اندازه‌ی کافی سریع عمل نکرده، از این رقابت‌ جامانده است. حدود سه سال پیش، گوگل سیستم‌ پرداختی موبایلی موسوم به Tez را به‌طوراختصاصی برای هند معرفی کرد. با اینکه Google Tez محبوبیت زیادی میان کاربران هندی به‌دست آورده و 55 میلیون‌بار دانلود شده بود، گوگل به فعالیت این سرویس خاتمه داد و در سال 2018، سرویس‌های پرداختی‌اش را در گوگل پی ادغام کرد.

واکنش کاربران گوگل به توقف سرویس‌های محبوبشان چیست؟
کاربران گوگل درباره‌ی توقف سرویس محبوبشان احساس نگرانی می‌کنند؛ به‌ویژه کسانی که در حاشیه‌ی سود قرار دارند یا برای آزمایش عرضه‌ شده‌اند. حدود پنج سال از پروژه‌ی پیکسل می‌گذرد و با اینکه گوشی‌های اندرویدی خوبی عرضه کرده است، ظاهرا درآمدزایی درخورتوجهی ندارد. درحال‌حاضر، به‌نظر می‌رسد گوگل قصد ندارد تولید گوشی‌های پیکسل را متوقف کند؛ اما آینده را نیز نمی‌توان پیش‌بینی کرد. 

گوگل پلی موزیک نیز از دیگر سرویس‌های محبوب گوگل بود که هفته‌ی جاری برای همیشه از دسترس خارج شد. گوگل یوتیوب موزیک را جایگزین پلی موزیک اعلام کرد؛ درحالی‌که همه‌ی ویژگی‌های جذاب پلی موزیک را ندارد. ظاهرا گوگل به توقف محصولاتش ادامه می‌دهد و مشخص نیست به‌غیر از محصولات اصلی مانند موتور جست‌وجو و سرویس تبلیغاتی گوگل و جیمیل، کدام محصول بعدی گوگل به چنین سرنوشتی دچار می‌شود.  

محصولات براساس اولویت‌های کسب‌وکارها و حتی نیازها و تقاضای مخاطبان از بازار خارج می‌شوند. برخی از محصولات نیز درنتیجه‌ی ورود و رشد کسب‌وکارها در بازارهای جدید از رده خارج می‌شوند. البته این موضوع را نباید نادیده گرفت که کاربران گوگل با متوقف‌شدن مداوم محصولات محبوبشان، حس اعتماد به برند را از دست می‌دهند و پذیرش محصول بعدی این شرکت دشوارتر می‌شود.