سفارش تبلیغ
صبا ویژن
انسان خطای آموزگارش را نشناسد، تا آنکه اختلاف [و دیگر نظرات]را بشناسد . [ایّوب علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
پنل پیامک ، پنل اس ام اس ، پیامک صوتی ، پنل پیامک شیراز ، پنل اس ام اس شیراز ، نمایندگی پیامک ، تبلیغات صوتی ، ارسال انبوه پیامک ، تبلیغات پیامکی ، سرویس پیام کوتاه ، پنل پیامک صوتی ، پنل پیامک پیام رسون ، پنل نمایندگی ، 50001400 ، بازاریابی اس ام اسی ، بازاریابی پیامکی ، متن پیامکی ، پیامک تبلیغاتی ، کلمات کلیدی ، نمایندگی پیانمک ، نمتایندگی پیامک ، یامک صوتی ، کارت ویزیت الکترونیک ، نظر سنجی اس ام اسی ، نظرسنجی SMS ، نمایندگی پنل پیامک ، سیمکارت انبوه ، تبلیغات سیم کارتی ، برچسب ها: ارسال اس ام اس انبوه به استان کهگیلویه و بویراحمد ارسا ، برچسب ها: راهکارهای اس ام اس برای تجارت الکترونیک تجارت الکترونی ، بلک لیست مخابرات ، پنل اس ام ، اپراتور پیامکح صوتی ، پنل اس ام اس اهر پنل اس ام اس مرند پنل اس ام اس مراغه پنل اس ام ، ارسال بلک لیست ، ارسال پیامک انبوه ، اس ام اس ، اس ام اس پیامک های متنی اس ام اس یا پیامک های متنی نظر سنجی اس ا ، اس ام اس یا پیامک های متنی ، انبوه سیمکارت ، بازار یابی اس ام اسی ، پیام کوتاه ، پیام کوتاه آنلاین ، پیامک انبوه ، ÷نل اس ام اس ، پنل سیم کارت ، پیامک های متنی ، پیامکصوتی ، چرا کسب و کار شما به اس ام اس انبوه نیازمند است ، سامانه پیام کوتاه , سامانه پیام کوتاه رایگان , سامانه پیام کوتاه ، سامانه پیامک پیام رسون ، سامانه پیامکی کل کشور ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :139
بازدید دیروز :22
کل بازدید :95137
تعداد کل یاداشته ها : 470
103/9/8
7:4 ص
مشخصات مدیروبلاگ
 
smsreson1[0]

خبر مایه

سامانه پیام کوتاه پیام رسون مفتخر است که در بلک فرایدی یا جمعه سیاه تمامی پنل های کاربری سامانه پیامک و نمایندگی پیامک خود را با تخفیف 100 درصدی به کاربران ارائه دهد.
کاربران پیام رسون نیز در جمعه سیاه می توانند از تخفیف 30 درصدی در خرید شارژ بهره مند شوند.
همچنین کاربران نمایندگی پنل اس ام اس پیام رسون نیز از تخفیف 50 درصدی خرید شارژ بهره‌مند خواهند شد.
در این طرح کمترین میزان خرید شارژ یک میلیون تومان و بیشترین میزان خرید 10 میلیون تومان می باشد.
نمایندگی های جدید می‌توانند تعداد 50 خط رایگان رنجی از سر شماره 50004 سفارش داده و همچنین کاربران جدید علاوه بر یک خط رایگان از سرشماره 50004 مبلغ پنل خریداری شده به علاوه 10 درصد شارژ بیشتر بهره مند شوند.
پنل پیام کوتاه پیام رسون با بیش از 11 سال سابقه در زمینه تبلیغات و ارائه سامانه ارسال بالک پیام کوتاه کمترین تعرفه ارسال پیام کوتاه را در ایران برای تمامی کاربران خود در نظر گرفته است بدین ترتیب که تعرفه تمامی پنل های کاربری سامانه پیامک بر روی 100 ریال ثابت و تعرفه پنل نمایندگی بر روی 95 ریال ثابت قرار خواهد گرفت.
این تخفیف به صورت قراردادی و سالانه بسته خواهد شد.
سامانه پیام کوتاه پیام رسون سورس سامانه پیامک را به صورت رایگان تحت اختیار شرکت های بزرگ و کوچک قرار می دهد. قرارداد سورس سامانه پیام کوتاه به صورت سالانه و همچنین به این شیوه است که سورس بر روی سرورهای پیام رسون قرار خواهد گرفت و منوط بر این است که خرید پیامک از شرکت صورت بگیرد.
در صورت تمایل به خرید سورس سامانه پیام کوتاه و نصب آن بر روی سرور های خود مبلغ 15 میلیون تومان به صورت ثابت و نصب آپدیت های جدید بدون درج هزینه در نظر گرفته شده در این حالت امکان قرارداد مستقیم با اپراتورهای ارائه‌دهنده پیام کوتاه وجود دارد.
سامانه پیام کوتاه پیام رسون پیشرفته ترین و ارزانترین سامانه پیامکی ایران افتخار همراهی یازده ساله با شما بزرگواران را داراست .
گروه ما هیچ ادعایی در کامل بودن ندارد اما مدعی است که با همراهی شما عزیزان و پیشنهادتان کاملترین و جامع ترین مجموعه در زمینه تبلیغات خواهد بود.
جهت سفارش پنل اس ام اس از اینجا اقدام نمایید.
شماره های تماس:
02128423301

09172172039


  
  

برخی کارشناسان اروپایی معتقدند که غول‌های آی تی در آمریکا با دریافت اطلاعات هر کاربر از طریق ابزار متفاوت مانند جستجوگر، گوشی، اپلیکیشن‌های مختلف و غیره و سپس تلفیق این داده‌ها به اهداف خود می‌رسند. این رویه را می‌توان مصداق یک رویه غیرقانونی و غیررقابتی دانست و اثبات جزئیات آن می‌تواند پای شرکت‌های فناوری آمریکایی را به دادگاه‌های متعددی در کشورهای اروپایی باز کند.

به عنوان مثال، می‌توان حدس زد شرکتی مانند فیس‌بوک که برنامه‌های ثالث متعددی را در شبکه اجتماعی خود فعال کرده از طریق همین برنامه‌ها داده‌های ترکیبی متنوعی را از کاربران خود در اروپا و دیگر نقاط جهان جمع‌آوری کند. همچنین فیس‌بوک که مالک برنامه‌های پرطرفدار دیگری مانند اینستاگرام و واتس اپ هم هست داده‌های همه این برنامه‌ها را با یکدیگر تلفیق می‌کند تا تصویری که از هر کاربر دارد را تکمیل کند. کارشناسان معتقدند مقامات اروپایی در آینده برای کشف الگوریتم‌های به اشتراک گذاری داده‌های کاربران از طریق این برنامه‌ها بیشتر تلاش خواهند کرد.

ساده‌ترین جنبه استفاده از این کوه اطلاعات استفاده تبلیغاتی است. شرکت‌های فناوری آمریکایی معمولاً داده‌های جمع‌آوری شده از کاربران اروپایی و دیگر کاربران را به شرکت‌های تبلیغاتی می‌فروشند و آنها نیز با شناختی که از تک تک مشتریانشان به دست می‌آورند برای هر یک از آنها تبلیغات هدفمند و متناسب با ذائقه و سلیقه شأن به نمایش می‌گذارند. گوگل و فیس‌بوک با تکیه بر همین روش بخش اعظم دارایی دیجیتال دنیا و درآمدهای ناشی از آن را نیز در اختیار گرفته‌اند.

شرکت آمازون نیز که بزرگترین شرکت تجارت الکترونیک دنیا در خارج از چین است از برتری خود در بازار و اطلاعات انحصاری که از صدها میلیون مشتری در سراسر جهان در اختیار دارد، برای کنار زدن رقبای کوچک‌تر و ناتوان‌تر اروپایی استفاده می‌کند. آمازون برای دسترسی به اطلاعات خصوصی کاربران هم از شبکه اختصاصی خود بهره می‌گیرد و هم محصولات خود را از طریق این شبکه به فروش می‌رساند و بدین شیوه رقابت با خود را برای دیگر رقبا در اروپا و سایر نقاط جهان دشوارتر و دشوارتر می‌کند. سوابق تاریخی در این زمینه نشان می‌دهد که شرکت‌های حمل و نقل راه اهن نیز در قرن نوزدهم در آمریکا همین رویه را داشتند و تلاش می‌کردند با کنترل خطوط راه آهن شبکه‌های خرید و فروش انحصاری خود را راه اندازی کنند.

در عین حال شرکت‌های فناوری آمریکایی نیز که از این تحولات احساس خطر کرده‌اند، بیکار ننشسته و از قدرت و توان لابی خود برای مقابله با تحرکات طرف اروپایی استفاده کرده‌اند. به نظر می‌رسد دولت آمریکا نیز در ماه‌ها و سال‌های آینده حداقل در این زمینه قاطعانه از شرکت‌های فناوری امریکایی حمایت کند، زیرا دسترسی به داده‌های خصوصی مردم اروپا لقمه لذیذ و دندان گیری است که بدین شیوه بدون زحمت در دسترس قرار می‌گیرد و سازمان‌های اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا را از صرف وقت و هزینه فراوان برای جمع‌آوری چنین داده‌هایی رها می‌سازد.

شرکت‌های فناوری آمریکایی در سال‌های اخیر کوهی از اطلاعات ارزشمند را در حوزه‌هایی مانند امور مالی و خدمات بهداشت و درمان جمع‌آوری کرده‌اند و از این طریق می‌توانند با بانک‌ها، بیمارستان‌ها و شرکت‌های بیمه همکاری کنند.

همچنین شرکت‌های فناوری آمریکایی بی سروصدا با همدیگر همکاری کرده و امثال آمازون، اپل و گوگل داده‌های خصوصی جمع‌آوری شده از کاربران را برای پیشبرد طرح‌هایی همچون هوشمندسازی خانه‌ها به اشتراک می‌گذارند. اجرای طرح‌هایی از این دست که مستلزم استفاده از لوازم خانگی هوشمند و دستیارهای صوتی مانند گوگل هوم، الکسا و غیره است به جمع‌آوری اطلاعات خصوصی بیشتر از کاربران می‌انجامد و همین اطلاعات ارزش فراوانی خواهند داشت.

بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف کنندگان به استفاده از خدمات دستیارهای صوتی و به خصوص جست جو و سفارش خرید صوتی علاقه بیشتری دارند و این روش می‌تواند جایگزین جستجوی متنی شود. در عین حال شرکت‌هایی مانند آمازون با استفاده از دستیار صوتی الکسای خود مشتریان اروپایی را به خرید کالاهای خاصی سوق می‌دهند که یا به طور کامل وابسته به خود آنهاست یا سودآوری بیشتری دارد. به هر حال باید منتظر ماند و دید رگولاتوری های کشورهای اروپایی می‌توانند در نبرد با رقبای قلدر دنیای فناوری در آمریکا آنها را تا حدی به عقب برانند یا خیر.

 


  
  

Cerebras CS-1 یک سوپرکامپیوتر قدرتمند است که به بزرگترین تراشه کامپیوتر جهان که 1.2 ترلیون ترانزیستور دارد مجهز شده است. حالا طبق گفته محققان، این ابررایانه می‌تواند اتفاقات آینده را سریعتر از قوانین فیزیک پیش‌بینی کند.

 این تراشه 462 سانتی‌متر مربعی در تحلیل بیش از 1 میلیون متغیر از تغییرات دما گرفته تا حرکت سه بعدی جریان هوا چنان قدرتمند است که می‌تواند آن سریعتر از زمان واقعی نشان دهد.

این تراشه و ابررایانه با همکاری آزمایشگاه ملی فناوری انرژی وزارت انرژی آمریکا توسعه پیدا کرده و سریعترین سیستم محاسبات هوش مصنوعی در جهان است. 

Cerebras در یادداشتی نوشته: «این محصول درهای جدیدی را به سمت دستاورهای بزرگ در عملکرد محاسبات علمی باز می‌کند. CS-1 اولین سیستمی است که قدرت کافی برای شبیه‌سازی بیش از یک میلیون سلول مایع سریعتر از زمان واقعی را دارد.

با توجه به این کارایی، CS-1 می‌تواند برای شبیه‌سازی نیروگاه بر اساس شرایط عملیاتی جاری مورد استفاده قرار بگیرد و سریعتر از قوانین فیزیک به شما می‌گوید که چه اتفاقی در آینده رخ می‌دهد.»

Cerebas می‌خواهد پا را از این هم فراتر بگذارد و نسل آینده تراشه‌ها خود را به 2.6 تریلیون ترانزیستور مجهز کند. این پیشرفت امکان شبیه‌سازی شرایط ‌پیچیده‌تر را فراهم خواهد کرد.

 مدیرعامل شرکت تسلا، ایلان ماسک اعتقاد دارد که به احتمال 99.99 درصد جهانی که در آن زندگی می‌کنیم یک شبیه‌سازی کامپیوتری است.

تا رسیدن به توانایی شبیه‌سازی واقعی جهان راه طولانی در پیش داریم و احتمالا نمی‌توانیم با کامپیوترهای سنتی آن را تجربه کنیم. با این وجود پیشرفت در کامپیوترهای کوانتومی فوق قدرتمند می‌تواند ما را یک گام به چنین هدفی نزدیکتر کند.


  
  
<      1   2