سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ای منتهای آرزو ! آیا مرا به آتش می سوزانی ؟ پس امیدم چه می شود ؟ پس آن گاه دوستی ام چه می شود ؟ [امام سجّاد علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
پنل پیامک ، پنل اس ام اس ، پیامک صوتی ، پنل پیامک شیراز ، پنل اس ام اس شیراز ، نمایندگی پیامک ، تبلیغات صوتی ، ارسال انبوه پیامک ، تبلیغات پیامکی ، سرویس پیام کوتاه ، پنل پیامک صوتی ، پنل پیامک پیام رسون ، پنل نمایندگی ، 50001400 ، بازاریابی اس ام اسی ، بازاریابی پیامکی ، متن پیامکی ، پیامک تبلیغاتی ، کلمات کلیدی ، نمایندگی پیانمک ، نمتایندگی پیامک ، یامک صوتی ، کارت ویزیت الکترونیک ، نظر سنجی اس ام اسی ، نظرسنجی SMS ، نمایندگی پنل پیامک ، سیمکارت انبوه ، تبلیغات سیم کارتی ، برچسب ها: ارسال اس ام اس انبوه به استان کهگیلویه و بویراحمد ارسا ، برچسب ها: راهکارهای اس ام اس برای تجارت الکترونیک تجارت الکترونی ، بلک لیست مخابرات ، پنل اس ام ، اپراتور پیامکح صوتی ، پنل اس ام اس اهر پنل اس ام اس مرند پنل اس ام اس مراغه پنل اس ام ، ارسال بلک لیست ، ارسال پیامک انبوه ، اس ام اس ، اس ام اس پیامک های متنی اس ام اس یا پیامک های متنی نظر سنجی اس ا ، اس ام اس یا پیامک های متنی ، انبوه سیمکارت ، بازار یابی اس ام اسی ، پیام کوتاه ، پیام کوتاه آنلاین ، پیامک انبوه ، ÷نل اس ام اس ، پنل سیم کارت ، پیامک های متنی ، پیامکصوتی ، چرا کسب و کار شما به اس ام اس انبوه نیازمند است ، سامانه پیام کوتاه , سامانه پیام کوتاه رایگان , سامانه پیام کوتاه ، سامانه پیامک پیام رسون ، سامانه پیامکی کل کشور ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :56
بازدید دیروز :240
کل بازدید :89611
تعداد کل یاداشته ها : 444
103/2/10
11:3 ع

ساده اما قدرتمند  

 

پنل اس ام اس

 


به دنبال یک روش قدرتمند و مقرون به صرفه برای برقراری ارتباط با مشتریان خود هستید؟پنل اس ام اسوپنل پیامک، یک ابزار محکم وکارساز است، که به کسب و کار شما وارتباط با مشتریان در سطح شخصی و عمده کمک شایانی میکند.

یک کانال بازاریابی مستقیم

 بازاریابی پیامکی می تواند به کسب و کارهای کوچک کمک کند تا فروش و آگاهی از نام تجاری را افزایش دهند.

برای کمک به شرکت های کوچک و فروشگاه ها یک برنامه ریزی موفقیت آمیز در بازاریابی اس ام اسی وتجزیه تحلیل چگونگی آن، پنل اس ام اس پیام رسون تنها متخصص در این کار است که میتواند به شما کمک کند.

 

چرا کسب وکارهای کوچک باید پیام کوتاه و بازاریابی پیامکی را در نظر بگیرند.

داده های منتشر شده توسط ارزیابان ومتخصصین بازاریابی ، ارتباط و اثربخشی بازاریابی پیامکی واستفاده از پنل پیام رسون برای مشاغل وکسب وکار های کوچک را  بسیار تاثیر برانگیز واثربخش گزارش کرده اند. به عنوان مثال، 97 درصد از ما ایرانیها  به طور کامل چه برای ارسال و دریافت پیامک وتماس ویا کارهای دیگر،میانگین روزانه بین 15 الی 25 مرتبه از  تلفن همراه خود استفاده میکنند.

علاوه بر این، مردم 98 درصد از تمام پیام های متنی را که دریافت می کنند باز می کنند و 98 درصد می خوانند. در مقابل، میزان باز کردن ایمیل ها تقریبا 20 درصد است.

 

میخواهید در کسب وکار وبازاریابی با پیام کوتاه موفق باشید.

 برای موفقیت در بازاریابی با تلفن همراه، شما باید تصمیمی مهم برای خود وآیندهتان بگیرید،آیا قصد پیشرفت وترقی دارید؟ما(پنل اس ام اس شیراز)پشتیبانی ، بی مانند برای شما خواهیم بود وچند راهکار مهم  را به شما نشان میدهیم.

اولین گام آن است که مخاطبان خود را تجزیه و تحلیل کنید. موقعیت شغلی واجتماعی مشترکان خود را در نظر بگیرید. هنگامی که مخاطبان مورد نظر خود را شناسایی کرده اید، پیام کوتاهی را با مضمون معرفی خود ونوع کسب و کارتان را برای آنها ارسال کنید.

 مهم است که هدف مشخصی برای تبلیغات پیامکی با پنل پیامک پیام رسون برای  شما تعیین شود. چه اهداف مشخصی را می خواهید انجام دهید؟ چگونه می توان خواسته مشتری و باز خورد آن را تعیین کرد؟ اینها بعضی از سوالاتی هستند که باید در هنگام کار  به آن پاسخ دهید.

 نوع پیامهایی که به مشتریانتان ارسال میکنید خیلی مهم هستند.نمایندگی پیامک شیراز وسامانه پیامک پیام رسون  یک منبع عالی برای الهام گرفتن از اینکه چگونه می توانید با کمترین وموثرترین کلمات بیشترین بازده را داشته باشید. همچنین با بکار گیری کلمات کلیدی میتوانید بازخورد کارساز وخوبی داشته باشید.

اما برای موثر بودن در این نوع کسب وکار وتجارت همیشه پنل پیامک شیراز بهترین وموثرترین راهکارها را جلوی راه شما میگذارد.

بازاریابی  پیامکی ونمایندگی پیامک یک منبع عالی برای جمعآوری نظرات و بینش مشتری است. با کمی تحقیق در بازار و نوع درخواست مخاطبین، شما قادر خواهید بود تا زمان و مناسب برای ارسال پیام را شناسایی کنید.

مشاوران متخصص ونخبه ما (سامانه پیامک پیام رسون) آماده پاسخگویی شبانه روزی به شما هستند.

 


  

رهبر انقلاب:

در همین قضیه‌ی ارز و سکه بر اثر برخی بی‌تدبیری‌ها ارز کشور رفت/ آمریکا زیر وعده‌هایش زد، چرا باید با آنها مذاکره کرد.

امام خامنه‌ای تأکید کردند: در همین قضیه‌ی ارز و سکه بر اثر برخی بی‌تدبیری‌ها و بی‌توجهی‌ها ارز کشور رفت دست کسانی که از آن سوءاستفاده کردند. این مشکل مربوط به نحوه‌ی سیاست‌گذاری اجرایی است..

 

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در دیدار هزاران نفر از قشرهای مردم از استانهای مختلف در سخنان مهمی درباره اوضاع اقتصادی و معیشتی، شرارتهای آمریکا و پیشنهاد مذاکره و نیز ضرورت وحدت عمومی مردم و مسئولان خاطرنشان کردند: مشکلات اقتصادی و راه‌حلهای آن معلوم است، هیچ بن بستی در کشور وجود ندارد و مسئولان در هر سه قوه باید با تلاش، کار مشترک و استفاده از نظرات کارشناسان، مشکلات و فشارها را از دوش مردم بردارند.

ایشان همچنین در خصوص موضوع مذاکره با آمریکا تأکید کردند: با امریکایی‌ها به علت وجود استدلالهای دقیق، تجربه گذشته و ضررهای فراوان مذاکره با یک رژیم متقلب و زورگو مذاکره نمی کنیم و در پرتو وحدت و همدلی مردم و مسئولان، این مرحله را به خوبی پشت سر خواهیم گذاشت.

رهبر انقلاب اسلامی در سخنان خود با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور و گرانی‌های فراوان اخیر که به بخش هایی از مردم به شدت فشار وارد کرده است، گفتند: اکثر کارشناسان اقتصادی و بسیاری از مسئولان متفق هستند که عامل همه این مشکلات تحریم‌ها نیست بلکه ناشی از مسائل درونی و نحوه مدیریت و سیاست گذاری اجرایی است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: من نمی‌گویم تحریم‌ها اثر ندارد، اما عمده مشکلات اقتصادی اخیر مربوط به عملکردها است و اگر عملکردها بهتر و با تدبیرتر و به هنگام‌تر و قوی‌تر باشد، تحریم‌ها تأثیر زیادی نخواهد داشت و می‌توان مقابل آن ایستاد.

ایشان به نوسانات اخیر بازار ارز و سکه و کاهش ارزش پول ملی اشاره کردند و افزودند: در همین قضایای ارز و سکه گفته شد مبلغ18 میلیارد دلار از ارز موجود کشور آن هم در حالی که برای تهیه ارز مشکل داریم، بر اثر بی‌تدبیری، به افرادی واگذار شد و برخی از آن سوء استفاده کردند. این موارد مشکلات مدیریتی است و ارتباطی با تحریم‌ها ندارد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: وقتی ارز یا سکه به صورت غلط عرضه و تقسیم می‌شود، مشکلات فعلی به‌وجود می آید زیرا این قضیه دو طرف دارد، یک طرف آن فردی است که دریافت می کند و طرف دیگر آن کسی است که عرضه می‌کند. همه بیشتر به‌دنبال آن فردی هستند که ارز یا سکه را گرفته است در حالی که تقصیر عمده متوجه آن فردی است که ارز یا سکه را با بی‌تدبیری عرضه کرده است که اقدامات اخیر قوه قضائیه نیز در واقع برخورد با کسانی است که با یک تخلف و خطای بزرگ، زمینه‌ساز این مسائل و کاهش ارزش پول ملی شدند.

ایشان به کمین گرفتن دشمن برای سوءاستفاده از این خطاها و بی تدبیری ها اشاره کردند و افزودند: ما به دلایل گوناگون، دشمنان خبیث و رذل کم نداریم، آنها کمین گرفته اند تا همچون مگس برروی زخم بنشینند و با سوءاستفاده از مشکلات ناشی از خطای برخی افراد، ناکارآمدی نظام و بن بست در کشور را القاء کنند تا مردم ناامید شوند.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: در کشور هیچ بن بستی وجود ندارد زیرا مشکلات کشور شناخته شده است و برای همه آنها نیز راه حل‌های شناخته شده ای وجود دارد و فقط باید مسئولان کمر همت ببندند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به پیشنهادها و نامه های متعدد جوانان انقلابی، مؤمن و خوش فکر برای حل مشکلات گفتند: اخیراً هم عده ای کارشناس اقتصادی که با دولت هم مخالفتی ندارند و برخی هم صاحب نام هستند، نامه ای دلسوزانه به رئیس جمهور محترم نوشته اند و ضمن برشمردن مشکلات ساختاری و موجود اقتصادی، راه حل ها را هم ارائه کرده اند که این راه حلها اکثراً صحیح بودند.

ایشان با تأکید بر اینکه اغلب این راه حل ها قبلاً در شعارهای سال و سیاستهای کلی اعلام شده بود، افزودند: بنابراین مشکلات اقتصادی کشور راه حل دارد و اینگونه نیست که دشمن و برخی افراد دنباله رو او در داخل و در رسانه ها، خبیثانه تبلیغ کنند که کشور به بن بست رسیده و هیچ راهی جز پناه بردن به فلان شیطان یا شیطان اکبر وجود ندارد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: مسئولان اجرای برخی از این راه حل ها را شروع کرده‌اند اما باید جدی تر انجام دهند و من این موضوع را در جلسات خصوصی به رؤسای سه قوه و مسئولان کشور گفته ام و آنان نیز به اندازه توان خود پیگیر این موضوعات هستند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه ما در کشور نیروی خوب و با عُرضه و جوان کم نداریم، گفتند: مسئولان باید همکاران خوبی را برای خود انتخاب کنند.

ایشان، نقدینگی عظیم را یکی از مشکلات اقتصادی کشور و ناشی از سیاست های اشتباه دانستند و گفتند: همانگونه که در عید فطر خطاب به مسئولان گفتم، باید این نقدینگی به سمت تولید و  بخشهای صنعت، کشاورزی و مسکن هدایت شود و اگر چنین کاری انجام شود، نقدینگی که امروز یک تهدید است، به فرصت تبدیل خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه همواره از دولتها حمایت کرده اند و از این دولت نیز حمایت می کنند، خاطرنشان کردند: بار دیگر به مسئولان دولتی سفارش مؤکد می کنم که با فکر و برنامه ریزی و مشورت با افراد آگاه، راههای سوق دادن نقدینگی به سمت تولید را پیدا کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: برخی می گویند علت مشکلات فعلی در بازار، و کسب و کار این است که چون فعالان اقتصادی از زمان آغاز تحریم ها یعنی نیمه مرداد و یا نیمه آبان مطلع بودند، کارهایی انجام دادند، حالا سؤال این است که اگر فعالان اقتصادی مطلع بودند و کارهایی کردند، مسئولان دولتی هم باید خود را برای مقابله با تحریم بیشتر آماده می کردند.

ایشان افزودند: البته اکنون هم دیر نشده است و می توان تصمیم ها و اقدامات لازم را در مقابل تصمیم خبیثانه دشمن، اتخاذ کرد و اگر کسی بگوید دیر شده و ممکن نیست، یا جاهل است و یا حرف بی جهت زده است.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: هرکسی که اعلام کند، ما به بن بست رسیده ایم، یا جاهل است و یا حرف او خائنانه است.

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه مطالب مربوط به مسائل و مشکلات اقتصادی، به موضوع فساد و لزوم مقابله با آن اشاره کردند و گفتند: نامه اخیر رئیس قوه قضاییه یک گام مهم و مثبت برای مقابله با فساد و مفسد است.

ایشان با اشاره به نامه هفده سال پیش خود به سران سه قوه برای مقابله با فساد افزودند: فساد یک اژدهای هفت سر است که باید با آن به طور کامل و جدی مقابله شود، ضمن اینکه وقتی با فساد و مفسد مقابله می شود، قطعاً جیغ و دادهایی از گوشه و کنار بلند می شود.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بیانِ علنی این موضوع برای این است که همه بدانند، بنای نظام، برخورد قاطع و بدون ملاحظه با مفسد است.

 

ایشان افزودند: برخی درخصوص فساد به گونه ای صحبت می کنند که گویا همه نظام فاسد است و ادعای فساد سیستمی و فراگیر می کنند در حالی که اینگونه نیست و ما در کشور، مدیران پاکدست و مؤمن فراوانی داریم و اینگونه سخن گفتن، ظلم به این افراد و ظلم به نظام اسلامی است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه در نظام اسلامی حتی تعداد کم افراد فاسد، زیاد است و باید با آنها قاطعانه برخورد شود گفتند: افراط و تفریط غلط است. برخی در صحبت ها و نوشته های خود بی ملاحظه هستند. نمی توان فساد در برخی دستگاهها و یا در میان برخی افراد را به کل کشور تعمیم داد.

حضرت آیت الله خامنه ای در جمع بندی این بخش از سخنان خود، خاطرنشان کردند: راه حل مشکلات اقتصادی کشور اعم از راه حلهای ساختاری و کوتاه مدت شناخته شده است و هدف از درخواست برای تشکیل جلسه مشترک سه قوه، یافتن مشترک راه حل ها با کمک گرفتن از کارشناسان امین است که این کار در حال انجام است.

ایشان افزودند: دستگاههای نظارتی وابسته به دستگاههای اطلاعاتی، قوه قضاییه و مجلس نیز باید با قدرت و با چشم باز در میدان باشند و آحاد مردم مؤمن نیز باید با احساس وظیفه، در این خصوص، نقش ایفا کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه قوای مجریه و مقننه باید راههای فساد را ببندند، گفتند: اگر در همین قضایای ارز و سکه، نظارت و دقت و پیگیری لازم انجام می گرفت، راههای فساد مسدود می شد.

ایشان همچنین با توصیه به آحاد مردم برای هوشیاری و عملِ با بصیرت، در مقابل تحریکات دشمن، افزودند: ملت ایران همواره در مقابل دشمن بصیرت داشته است و همه باید بدانند که دشمن به دنبال سوءاستفاده از نقطه ضعف ها، بر ضدّ خود مردم است.

رهبر انقلاب اسلامی دستگاههای تبلیغاتی اعم از صدا و سیما، مطبوعات و وبگاههای فضای مجازی را به مراقبت از ایجاد ناامیدی در جامعه، توصیه مؤکد کردند و گفتند: انتقاد اشکالی ندارد اما نباید مردم را ناامید کرد. گاهی در یک روزنامه یا در یک برنامه تلویزیونی و رادیویی، به‌گونه‌ای سخن گفته می شود که گویا همه درها بسته است؛ در حالی که اینگونه نیست.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: ملت ایران و نظام اسلامی، همچنانکه تا به حال از مراحل سختی عبور کرده است، از این مرحله نیز که آسان تر از مراحل قبلی است، عبور خواهد کرد.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دوم سخنانشان با اشاره به وقیح تر و بی ادب تر شدن مسئولان امریکایی در ماههای اخیر خاطرنشان کردند: آنها قبلاً نیز ادب سیاسی و دیپلماتیک را در حرفهایشان رعایت نمی کردند اما مسئولان کنونی رژیم امریکا به گونه ای وقیح و بی شرم و بی‌ادب با دنیا حرف می زنند که انگار حیا را کاملاً از آنها گرفته اند.

حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری دو جنایت هفته اخیر سعودی‌ها در یمن یعنی بمباران یک بیمارستان و حمله به یک ماشین حامل کودکان یمنی و قتل عام دهها کودک بی‌گناه و بی‌پناه افزودند: وجدان جهان در مقابل این جنایات تکان خورد و دولتها  نیز ولو به صورت تعارف آمیز اظهار تأسفی کردند اما امریکایی ها به جای محکوم کردن این فجایع، بی‌شرمانه از روابط راهبردی خود با سعودی‌ها حرف زدند و این سؤال را پیش آوردند که آیا مسئولان امریکایی واقعاً انسانند؟

ایشان جدا کردن حدود 2 هزار کودک از مادرانشان و زندانی کردن آنها در قفس را به بهانه مهاجر بودن این افراد، جنایت بی سابقه دیگری خواندند و افزودند: نکته تأمل برانگیز این است که امریکایی‌ها بدون هیچ خجالت و شرمی این اقدامات را در جلوی چشم جهانیان انجام می‌دهند.

رهبر انقلاب با اشاره به حرف‌های بی‌ادبانه مقامات رژیم امریکا درباره تحریم، جنگ و مذاکره گفتند: تأکید می کنیم جنگ نخواهد شد و مذاکره نخواهیم کرد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: البته آنها مسئله جنگ را صریحاً مطرح نمی‌کنند اما درصددند با اشاره و کنایه، «شبح جنگ» را ایجاد و بزرگ کنند تا ملت ایران و یا ترسوها را بترسانند.

ایشان در همین زمینه تأکید کردند: جنگی رخ نخواهد داد چرا که ما مثل گذشته هیچ وقت شروع کننده جنگ نخواهیم بود و امریکایی‌ها هم حمله را آغاز نمی‌کنند، چون می‌دانند که صد در صد به ضررشان تمام خواهد شد؛ زیرا جمهوری اسلامی و ملت ایران ثابت کرده‌اند به هر متعرّضی، ضربه بزرگ‌تری وارد خواهد کرد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به ناکامی مفتضحانه و حقارت آمیز امریکایی‌ها در حمله سال 1359 به صحرای طبس افزودند: آنها ممکن است خیلی چیزها را نفهمند اما احتمالاً اینقدر می‌فهمند که نتیجه تعرض به ایران را تصور و درک کنند.

رهبر انقلاب در ادامه تبیین طرحهای امریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی و ملت ایران، به بحث پیشنهاد مذاکره پرداختند و افزودند: آنها البته در این موضوع براساس یک بازی و روش پیش پا افتاده و بی ارزش سیاسی عمل می کنند؛ یک نفر می گوید بدون پیش شرط، نفر دیگر پیش شرط می گذارد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای گفتند: بر خلاف تصور عده ای در داخل، درخواست امریکایی‌ها برای مذاکره مسئله جدیدی نیست و در 40 سال اخیر بارها تکرار اما با پاسخ منفی ایران مواجه شده است. حتی ریگان رئیس جمهور وقت امریکا که نسبت به فعلی ها مقتدرتر بود، در قضیه معروف به مک فارلین، او را مخفیانه برای مذاکره به تهران فرستاد که بعد از 24 ساعت بدون نتیجه بازگشت.

رهبر انقلاب در تبیین استدلالهای ایران برای مذاکره نکردن با امریکایی‌ها گفتند: آنها برای مذاکره فرمول خاصی دارند که باید آن را درک کرد و سپس به این سؤال پاسخ داد که آیا هیچ آدم عاقلی با این فرمول مذاکره می کند؟

ایشان حقیقت مذاکره را در عرف سیاسی «داد و ستد» خواندند و خاطرنشان کردند: امریکایی‌ها در هر مذاکره به پشتوانه قدرت سیاسی، تبلیغاتی و مالی خود تلاش می کنند هرگونه مقاومت در مقابل تحقق اهدافشان را ناکام بگذارند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در ترسیم فرمول مذاکره به سبک امریکایی‌ها افزودند: آنها اولاً اهداف اصلی را کاملاً مشخص می کنند البته همه این اهداف را اعلام نمی کنند اما در طول مذاکرات با دبه و چانه زنی، همه اهداف را پیگیری می کنند. نکته دوم اینکه امریکایی‌ها از این اهداف اصلی یک قدم عقب نمی نشیند.

ایشان افزودند: امریکایی‌ها در مذاکرات، با الفاظ ظاهراً اطمینان‌بخش فقط وعده می‌دهند اما از طرف مقابل امتیازات نقد می‌خواهند و وعده نمی‌پذیرند.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: این واقعیت را ما در برجام تجربه کردیم همچنانکه در مذاکره با کره شمالی هم امریکایی‌ها همین روش را در پیش گرفته‌اند.

ایشان خاطرنشان کردند: هر جای مذاکره اگر طرف مقابل از دادن امتیاز نقد امتناع کند، امریکایی‌ها آنچنان هیاهوی تبلیغاتی و رسانه ای در جهان راه می‌اندازند که معمولاً طرف مقابل کم می آورد و دچار انفعال می‌شود.

حضرت آیت الله خامنه ای در تشریح آخرین نکته از فرمول مذاکره امریکایی‌ها افزودند: آنها پس از مذاکرات نیز به راحتی زیر وعده‌ها می‌زنند و به آنها عمل نمی‌کنند.

رهبر انقلاب پس از بیان این واقعیات یک سؤال اساسی مطرح کردند: به کدام دلیل باید با رژیم زورگوی متقلبی که اینگونه مذاکره می‌کند، پشت میز گفت‌وگو نشست؟

حضرت آیت الله خامنه ای برجام را نمونه واضح نتیجه مذاکره با امریکا برشمردند که البته برخی خطوط قرمز تعیین شده در آن رعایت نشد.!!!!!

ایشان خاطرنشان کردند: با توجه به فرمول امریکایی‌ها در مذاکره، هر دولتی در جهان با آنها مذاکره کند، دچار مشکل می‌شود مگر جهت‌گیری‌هایش با واشنگتن یکی باشد که البته دولت فعلی امریکا حتی به اروپایی‌ها هم زور می‌گوید.

رهبر انقلاب در نوعی جمع بندی از این بخش از سخنانشان، افزودند: ما فقط وقتی می توانیم وارد بازی خطرناک مذاکره با امریکا شویم که از لحاظ اقتصادی و سیاسی و فرهنگی به اقتدار مورد نظرمان برسیم و فشارها و هوچی‌گری‌های او نتواند در ما تأثیر بگذارد اما در حال حاضر مذاکره قطعاً به ضرر ما تمام می‌شود و ممنوع است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: امام راحل عظیم الشأن هم مذاکره با امریکا را تا وقتی این رژیم آدم نشود ممنوع کرده بود ما هم بر همین نکته تأکید می‌کنیم.

ایشان افزودند: حتی اگر به فرض محال قرار بود با امریکایی ها مذاکره ای کنیم قطعاً با دولت فعلی هرگز مذاکره نمی‌کردیم.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با بیان نکته ای مهم خطاب به همه سیاستمداران، دیپلماتها، جوانان پرانگیزه، دانشجویان رشته‌های سیاسی و فعالان عرصه سیاست یادآوری کردند: مذاکره با رژیم زورگو و پرتوقع امریکا وسیله‌ای برای رفع یا کاهش دشمنی آنها نیست بلکه دادن ابزاری به امریکا است که با آن می‌تواند بیشتر و بهتر اعمال دشمنی کند و اهداف خود را پی بگیرد.

رهبر انقلاب تمرکز شیطان بزرگ بر جنگ اقتصادی را ناشی از ناامیدی از جنگ نظامی، سیاسی و امنیتی و حتی جنگ فرهنگی خواندند و افزودند: رویش های جوان و پربرکت انقلاب و شکست حوادث و آشوبهای امنیتی سیاسی سال 88، نشان دهنده شکست و یأس دشمن در این عرصه هاست.

حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: البته به توفیق الهی و هوشیاری مسئولان و مردم، آمریکا در جنگ اقتصادی نیز شکست خواهد خورد.

ایشان با اشاره به ترفند و فریب دشمنان در حرف زدن با مردم ایران گفتند: یک عقب مانده ذهنی به ملت ایران می‌گوید دولت شما پول شما را در سوریه خرج می‌کند در حالیکه رئیس او اذعان کرده که امریکا هفت تریلیون دلار در منطقه خرج کردند اما هیچ چیزی عایدشان نشده است.

رهبر انقلاب افزودند: ما به دو کشور دوست یعنی سوریه و عراق در مقابل تهدیدات امریکا و سعودی‌ها کمک کردیم که این کمک‌ها نوعی مبادله مواضع نظام را از اهداف مشخص دشمنان ملت ایران برشمردند و افزودند: آنها می خواهند با جنگ اقتصادی نارضایتی ایجاد کنند تا شاید این نارضایتی به اغتشاش و ناامنی تبدیل شود.

ایشان با بیان اخبار و اطلاعاتی از پشت صحنه اقدامات آمریکایی‌ها، صهیونیستها و سعودی‌ها افزودند: آنها برای ایجاد ناامنی در دی ماه گذشته، چند سال فعالیت کرده بودند اما ملت با هوشیاری تحسین برانگیز، به میدان آمد و زمینه‌سازی‌های چند ساله آنها را به باد داد.

رهبر انقلاب افزودند: دشمنان سپس به سال 97 دلبستند و برخی مقامات امریکا گفتند 6 ماه دیگر خبرهایی از ایران خواهید شنید، منظور آنها همین حوادث مرداد بود که با وجود هزینه‌های فراوان مالی و سیاسی دشمنان این‌گونه محدود از آب درآمد

حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: مردم باهوش و بابصیرت هستند؛ البته مشکلات معیشتی و اقتصادی اوقات خیلی از آنها را تلخ کرده اما این ملت زیر بار خواستهای سیای امریکا و فلان رژیم روسیاه نمی‌رود.

رهبر انقلاب تأکید کردند: دشمن همانگونه که تاکنون ضعیف و ناتوان و شکست خورده بوده است در آینده نیز ناکام خواهد ماند به شرط اینکه همه بیدار باشیم و با پرهیز از ناامیدی به وظایف خود عمل کنیم.

 

ایشان افزودند: برخی به اسم اینکه طرفدار ضعفا هستیم و می‌خواهیم اوضاع را درست کنیم، خودشان ملتفت نیستند اما عملاً در چارچوب نقشه دشمن حرف می زنند و اقدام می کنند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: آنها که می‌گویند دولت باید برکنار شود در نقشه دشمن نقش‌آفرین هستند. دولت باید سرکار بماند و با قدرت، وظایف خود را در حل مشکلات انجام دهد.

رهبر انقلاب همچنین به حقوق و تکالیف دولت و مجلس اشاره کردند و افزودند: هر دو قوه باید ضمن برخورداری از حقوق خود، کرامت طرف مقابل را حفظ کنند و سه قوه با هم افزایی مشکلات را از پیش ملت بردارند

 

ایشان در پایان سخنانشان با اشاره به سخنان امام خمینی درباره دست قدرت خدا  بر سر ملت ایران و نظام اسلامی افزودند: ما هم این دست قدرتمند خدا را احساس می‌کنیم، قدرتی که در ایمان ملت متجلی است.

حضرت آیت الله خامنه ای در ابتدای سخنانشان با اشاره به فرا رسیدن ماه ذی الحجه ماه دعا و توسل و تضرع به درگاه الهی، خاصیت ایمان و اتکا به خدا را ایجاد امید، اعتماد به نفس و شکست ناپذیری دانستند و خاطرنشان کردند: ملت ایران با برخورداری از این ایمان، چهل سال است که در مقابل قدرتهای متکبر دنیا با قدرت تمام ایستاده است و باید روز به روز بر این توانایی افزوده شود.

 


  
  

پیشرفت فن آوری پیشرفت کسب وکار

 

پنل اس ام اس

 

با پنل اس ام اس و بازاریابی پیامکی فراتر از باورها باشید.

با پیشرفت در فن آوری دیجیتال،شما  صاحبان  مشاغل و کسب وکار دیگر نگران نباشید،دیگر مشتریان وخریداران مثل قبل ساعتها وقت خود را در خیابانها صرف پیاده راه رفتن به دنبال وسیله وکالای مورد نظر خود نمیکنند.اکثرا تمامی خریدهایشان را یا آنلاین انجام میدهند یا بعد دریافت پیام کوتاه و پیامک تبلیغاتی  معرفی کسب  کار ومحصول  به راحتی با طرف مقابل رابطه برقرار کرده ونیاز های خود را تامین میکند.

 

دیگر نیاز به صرفه هزینه های هنگفت برای تبلیغات نیست ،خیلی راحت وبا کمترین خرج کرد با استفاده از پنل پیامک و بازاریابی اس ام اسی میتوانید، سریعتر و آسان تر با مخاطبین ارتباط برقرار کنید و مهم نیست که آنها کجا ومشغول چه کاری هستند.

 

پنل ارسال انبوه پیامک

این واقعا همه چیز است که شما نیاز دارید، متن پیامک وپیام کوتاه خود را آماده کنید اکنون فقط لیست مخاطبین خود را  برای ارتباطات آینده اضافه کنید. اکنون می تواند به طور چشمگیر وباورنکردنی  فعالیت خودرا شروع کنید وکسب کار خود را سرزبان ها بیاندازید،پنل اس ام اس پیام رسون برای تمامی مشاغل میتواند دروازه پیشرفت وترقی را بگشاید.

 

پنل پیام کوتاه  میتواند یک ابزار مفید در اینجا باشد.

یک لیست  از مخاطبان برای دریافت پیامک تبلیغاتی ایجاد کنید. شما میتوانید با ارسال هدفمند پیامک تبلیغاتی ، تمامی مخاطبان ومشتریان خودرا به روز نگه دارید و از متن یادآوری و از متن معرفی کالا و محصول جدید آنها را مطلع سازید. میتوانید پیام های متفاوتی را با منابع محلی بیشتری ارسال کنید که شما می دانید خوانندگان با آن آشنا هستند و لذت خواهند برد.

اگر دستورالعملهای متداول در مورد متون تجاری را نیاز دارید میتوان با نمایندگی پیامک و پنل پیامکی آنها را داشته باشید تا هروز بهتر وموفقتر از روز قبل باشید. 

 

پنل پیامک پیام رسون برای شما بهترین ها را به ارمغان می اورد.

 


97/5/21::: 7:4 ع
نظر()
  

معیار 110 سکه با شرایط معیشتی زندانیان مهریه همخوانی ندارد

 خبرگزاری فارس: معیار 110 سکه با شرایط معیشتی زندانیان مهریه همخوانی ندارد

در جلسه مشترک اعضای ستاد دیه کشور و برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر عدم مطابقت شرایط معیشتی زندانیان مهریه با معیار 110 سکه بهار آزادی تاکید شد.

 

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، در جلسه مشترک اعضای ستاد دیه کشور و برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر عدم مطابقت شرایط معیشتی زندانیان مهریه با معیار 110 سکه بهار آزادی تاکید شد.

 با بررسی شرایط حاکم بر اقتصاد کشور و با عنایت به نرخ تورم و نقدینگی مردم هرچند موضوع رفع جنبه کیفری از صداق بالای 110 سکه با تصویب قانون حمایت از خانواده (مصوب سال 91) به تایید وکلای خانه ملت رسید اما در شرایط فعلی این معیار قانونی چندان با واقعیت‌های مالی زندانیان مالی همخوانی ندارد.

به عنایت به افزایش زندانیان ناشی از تعهدات مهریه در سه سال اخیر این نهاد حمایتی با برگزاری جلسات مشترکی با نمایندگان خانه ملت تلاش دارد با اطلاع رسانی دقیق از وضعیت بدهکاران مالی ناشی از صداق‌های پرداخت نشده، ضمن پیگیری این موضوع در جهت تدوین طرح‌های پیشگیرانه، بحث اصلاح برخی مواد قانونی را در راستای کاهش حداکثری زندانیان مهریه عملی نماید.

به همین منظور صبح امروز مدیرعامل ستاد دیه کشور در دیدار با پروانه مافی، رئیس فراکسیون خانواده مجلس با تشریح معضل زندانیان مهریه در استان‌های پرجمعیت گفت: تعیین نحله اگرچه معامله اقتصادی نیست اما یک قرارداد صد در صد مالی و تعهدآور است که با ثبت رسمی در عقدنامه به ‌سبب آن بسیاری از دوستان و نزدیکان ما با عنوان ناتوانی در تامین مطالبه قید شده روانه زندان می‌شوند و بسیاری از آن‌ها تا وصول مبلغ مهریه یا قبولی اعسار از سوی محکمه ممکن است تا ماه‌ها در حبس باقی باشند.

سید اسدالله جولایی، افزود: مرور پرونده‌ محبوسان مهریه نشان می‌دهد قریب به اتفاق این بدهکاران را جوانان جویای کار شامل می‌شوند، افرادی که طبق تعریف جهانی سرمایه‌های انسانی و از جمله نیروهای مولد هر کشوری به حساب می‌آیند، اما در ایران عزیر بر حسب بالا رفتن آمار اختلافات خانوادگی ضمن از هم پاشیدگی خانواده‌های‌شان ناخواسته در بند ندانم کاری خود گرفتار می‌شوند.

مدیرعامل ستاد دیه کشور بیان کرد: بدون شک عامل اقتصادی در افزایش بسیاری پرونده‌های مورد بررسی در دادگاه خانواده موثر هستند، اما طبق اسناد موجود آن چه در قبال زندانیان مهریه می‌توان با قاطعیت به آن پرداخت یک نوع فقر فرهنگی است که علی‌رغم اطلاع رسانی‌های خوب رسانه‌ها و تبلیغات موجود در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر حضور 3600 زندانی مهریه، باز متاسفانه نکاح جوانان را به شروط غیر قابل پرداختی آلوده می‌کنیم، این جنس تعهدات تهی با صراحت در قرآن مبین و شرع انور مورد نقد قرار گرفته‌اند و طبق استفتائات صروت گرفته حتی به دلیل شرط غیرقابل ایفاء در صحت عقد ازدواج هم شبهه وارد می‌کنند.

جولایی تاکید کرد: قصد ما ورود به حوزه قراردادهای خصوصی نیست اما در متن قانون داریم که هر عقد و هر قراری تا آن زمان که خللی در منافع عمومی و نظم اجتماعی وارد نکند پذیرفتی است. هرکسی استطاعتش را داشت به تاریخ شمسی و قمری یا نه به اعداد و ارقام نجومی تعهد کنند و انشاالله هم قادر به پرداخت باشد، اما واقعا این تصمیم و این تعیین بخش قابل توجهی از توان دستگاه قضایی و انتظامی را درگیر خود نکند. اگر نیت خانواده‌ها یا جوانان فخرفروشی یا اثبات قدرت‎های کاذب خودشان است، با عنایت به جمعیت بالای زندانیان مهریه تقاضای ما از مجلس این است که مظاهر این اقدامات نمایشی معطوف به موضوعات دیگری شود.

وی ادامه داد: البته برخی از مهریه به عنوان اهرم فشار یاد می‌کنند و جنبه ضمانت از کیان خانواده‌های متزلزل را در پس آن یادآور می‌شوند که با استناد به پرونده‌های مختومه و مفتوحه‌ بسیاری که در ستاد دیه مورد رسیدگی قرار گرفته باید بگویم زوجه همواره به کمتر از ده درصد مطالبات خود در موضوع مهریه نایل شده و مابقی این تعهد در روند فرسایشی رسیدگی به دعوا، امتناع زوج در پرداخت به موقع اقساط مهریه و بسیاری دیگر از دلایل هرگز استیفاء نمی‌شود.

مدیرعامل ستاد دیه کشور گفت: امروز پرداخت مهریه‌های پایین هم برای خودش دردسر بزرگی است. شاید تصور شود مقصود از مهریه‌های معقول تعهد کابین 110 سکه‌ای است، اما واقعیت این است که همین ارقام پایین هم با افزایش قیمت سکه گرفتاران بسیاری دارد.

مافی، نماینده مردم تهران در بهارستان نیز در سخنانی مشکل زندانیان مهریه را یک معضل عمومی یاد کرد و گفت: در تلاش هستیم بدون توجه به جنسیت با جلب کارشناسان خبره موضوع زندانیان مهریه و راهکاری برای ممانعت از حبس مردان این سرزمین را مجدانه پیگیری کنیم.

وی افزود: من جنسیت‌پرست نیستم، یعنی فمنیست نیستم. به شخصه در خصوص مهریه دوست دارم عدالت اجرا شود. عدالتی که خط کش قانون آن را تعیین می‌کند. امروز اگر میزان مهریه‌های طلایی برای پیشگیری از حبس بدهکاران مالی نیازمند بروز رسانی است این مهم را با رعایت حقوق همه شهروندان مرد و زن پیگیری خواهیم کرد.


  
  

تنها 20 درصد مشکلات اقتصادی به دلیل تحریم‌های خارجی است/ اقتصاد مقاومتی یعنی مذاکره برای رفع تحریم‌های داخلی

 

 

عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: همه مشکلات ما از تحریم‌ها است ولی نه تحریم‌های خارجی، تحریم‌های خارجی تنها سبب 20 درصد مشکلات شده و 80 درصد مشکلات در اثر تحریم‌های داخلی است.

 

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حجت عبدالملکی عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) در برنامه تلویزیونی « ثریا» که با موضوع «عبور از تحریم با نسخه داخلی» روی آنتن شبکه یک سیما رفت، گفت: متاسفانه داستان تحریم‌ها به درستی برای مردم ما گفته نشده است و اگر واقعیت گفته شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

عبدالملکی ادامه داد: همه مشکلات ما از تحریم‌ها هست ولی نه تحریم‌های خارجی، تحریم‌های خارجی تنها 20 درصد مشکل را ایجاد کرده و 80 درصد مشکلات در اثر تحریم‌های داخلی است و اگر تحریم‌های داخلی حل شود خود به خود تحریم‌های خارجی هم برطرف خواهد شد.

این استاد دانشگاه افزود: قصد اقتصادمقاومتی این است که تحریم‌های داخلی را از بین ببرد و اگر تحریم‌های داخلی بروند خارجی‌ها خودشان تحریم‌هایشان را برخواهند داشت زیرا در غیر اینصورت خسارت خواهند دید.

این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به خسارت‌هایی که آمریکا از تحریم ایران دیده است،  تصریح کرد: اروپا برای اینکه جلوی خسارت دیدنش را بگیرد به سمت برداشتن تحریم‌ها علیه ایران گام برداشت و قطعا اگر ما چند وقت دیگر تحمل کرده بودیم می‌توانستیم بهتر پیش برویم.

وی با اشاره به اعمال تحریم‌های فلج کننده آمریکا و غرب علیه ایران  تاکید کرد: آنها برای اینکه انقلاب را از بین ببرند چنین تحریم‌هایی را اعمال کردند و گفتند با این تحریم‌ها مردم را در تگنا قرار می‌دهیم. آنها می‌دانستند موتور محرکه انقلاب مردم هستند  و سعی داشتند به مردم فشار بیاورند.

عبدالملکی یادآور شد: اقتصاددانان غربی معتقدند تحریم‌های خارجی قدرت فلج کردن ایران را ندارد زیرا می‌دانند اقتصاد ایران بسیار قدرتمند و بزرگ است به همین دلیل به سمت تحریم های داخلی آمدند تا به مردم فشار وارد کنند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: سیاسیون غربی گفتند اقتصاد ایران بسیار بزرگ و قوی است ولی مریض است و قدرت دفاع از خودش را ندارد، لذی بر همین اساس هم برنامه‌ریزی کردند و به مبارزه با نفت و بانک ایران برآمدند.

این کارشناس مسائل اقتصادی اظهار داشت: ما امروز از دو راه می‌توانیم اقتصاد ایران را درمان و سرپا کنیم، البته جریانی در کشور وجود دارد که می‌گوید نمی‌توانیم، یک را دیگر هم این است که دست به دامن دشمن شویم و اینجاست که دشمن از ما امتیاز می‌گیرد و هر چقدر هم ما کوتاه بیاییم و امتیاز بدهیم آنها کوتاه نمی آیند و امتیاز بیشتری را طلب می‌کنند! 

وی تاکید کرد: دشمن ما درباره شدت تحریم‌های داخلی دچار اشتباه محاسباتی شد. تحریم‌های داخلی ما آنقدری نیست که بتواند انقلاب را با مشکل جدی روبرو کند ، البته مردم را با مشکلاتی مواجه خواهد کرد که آن هم قابل حل است.

عبدالملکی در ادامه با اشاره به تحریم‌های داخلی گفت: بخشی از این تحریم‌ها از طرف بخشی از تولیدکنندگان به مردم تحمیل می‌شود، تولیدکنندگانی که احتکار می‌کنند، یا افزایش قیمت ناعادلانه دارند و یا اجناس بی‌کیفیت تولید می‌کنند در حالی که می‌توانند با کیفیت بالاتری آن را تولید کنند.

این استاد دانشگاه افزود: بخشی از تحریم‌های داخلی هم توسط برخی از مردم تحمیل می‌شود، آن مردمی که کالای با کیفیت ایرانی نمی‌خرند، آنهایی که به دنبال برند هستند و کیفیت کالای داخلی را نادیده می‌گیرند یا آنهایی که دچار غفلت هستند و از روی غفلت خرید کالای ایرانی را نادیده می‌گیرند!

این کارشناس مسائل اقتصادی تصریح کرد: بخشی از تحریم‌های داخلی هم توسط دولت به مردم تحمیل می‌شود، هر دولتی که با واردات بی‌رویه باعث آسیب به تولید داخلی می‌شود یا با هر اقدامی به تولیدات ایرانی ضربه می‌زند.

وی تاکید کرد: بخش دیگری از تحریم‌‌های داخلی هم توسط برخی از مدیران به مردم تحمیل می‌شود، از  سوی مدیران فاسدی که 5 تا 7 درصد مدیران را تشکیل می‌دهند، یا مدیرانی که فرزندان خود را تربیت اقتصادی نمی‌کنند!

عبدالملکی تحریم‌های سیاسی را هم بخش دیگری از تحریم‌های داخلی دانست و ادامه داد: بخشی از تحریم‌های داخلی هم به دلیل مسائل سیاسی به مردم تحمیل می‌شود،  برخی احزاب و گروه‌های سیاسی برای تخریب هم اقداماتی را در حوزه اقتصاد انجام می‌دهند که در نتیجه آسیب آن را مردم می‌بینند. جریان فتنه هم یکی از بزرگترین تحریم‌های داخلی را ایجاد کرد.

این کارشناس مسائل اقتصاد در خاتمه در تعریف اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی مذاکره برای رفع تحریم‌های داخلی، که اگر تحریم‌های داخلی نباشند تحریم‌های خارجی هم برداشته خواهند شد.

 


  
  
<      1   2   3   4   5      >