سرلشکر سلیمانی : "مذاکره" در شرایط فعلی مصداق "تسلیم" است ، قطعا تن به این ذلت نمیدهیم.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت : دشمن میخواهد ، با فشارهای اقتصادی ما را به میز مذاکره بکشاند که این مذاکره مصداق تسلیم است ، اما مردم ما هوشیار و هوشمندند و معتقدند مذاکره در شرایط کنونی با دشمن ، تسلیم شدن محض است و قطعاً تن به این ذلت نمیدهیم. سرلشکر پاسدار قاسم سلیمانی ، در دومین روز بیست و سومین همایش سراسری فرماندهان ، رؤسا و مدیران ناجا اظهار کرد : گرچه برادران ناجا بعضاً از نظر اسمی و شکلی به القاب و صفات خوب بسیاری مشهورند ، اما حقیقتاً سربازان گمنام هستند ، صفت "سرباز گمنام"؛ صفت مهمی است ، چرا که عمل خالصانه برای خدا و رضایت او انجام میشود.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ، با خطاب دادن صفت "سربازان گمنام" به فرماندهان و نیروهای ناجا ، تصریح کرد : شما عزیزان در بسیاری از مواقع مانند سرباز گمنام هستید ، البته صفات ارزشمند دیگری در شما نیز وجود دارد و برای بنده حضور در چنین جلسهای توفیق است.
نیروی انتظامی ، یک نیروی اثرگذار است .
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی ، یک نیروی اثرگذار است ، خاطرنشان کرد : نیروی انتظامی اثرگذاری مهمی در مسائل اجتماعی و عقیدتی دارد و اینکه با چه روحیهای با آحاد مردم در ارتباط و تعامل باشد بسیار حائز اهمیت است.
سلیمانی ادامه داد : روش و برخورد حکیمانه نیروی انتظامی ، به رضایتمندی مردم منتج میشود و این رضایتمندی عمومی و مردمی در مسئله مقبولیت نظام اسلامی و جمهوری اسلامی ایران بسیار اثرگذار است.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ، با اشاره به مأموریتهای متنوع نیروی انتظامی ، متذکر شد : ماهیت وظیفه ذاتی و قانونی ناجا به گونهای است که ممکن است هم مورد تهدید و تهمت قرار بگیرد و هم در معرض تمجید و تجلیل باشد.
وی افزود : مدیریت کردن در چنین فضایی ، کار حساس و مهمی است و در واقع باید بگویم ، نیروی انتظامی مسئولیت سختی دارد و باید هر لحظه ، هر ساعت و هر روز به نیروی انتظامی به خاطر اقدامات مهمی که میکند ، خسته نباشید و خدا قوت بگوییم.
سلیمانی با بیان اینکه نیروی انتظامی ، حافظ و پاسدار ارزشهای نظام و انقلاب اسلامی است بر اهمیت صیانت از امنیت کشور، تأکید کرد و گفت : دشمنان درصددند ، با دو اهرم فشار و تحریم اقتصادی و بر هم زدن امنیت کشور به ما ضربه و لطمه بزنند و در این راستا از همه ظرفیتهایشان بهره میگیرند.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ، با بیان اینکه امروز دیگر امریکا و ایادیش ، جریان قدرتمند قابل اعتنا در غرب و شرق آسیا ندارد و همه اتکایش به دولتهای نامشروع است ، گفت : امریکا و همدستانش به جریانهای القایی و انحرافی متوسل شدهاند و باید بدانند که ، امروز ایران اسلامی کشور قدرتمندیست و از نظر نظامی و امنیتی به بلوغ بالایی رسیده است.
سلیمانی تأکید کرد : دشمن امروز به میزان تهدیدی که میکند ، هزینههایش نیز افزایش مییابد ، جمهوری اسلامی ایران حقیقت ، تبلوریافته و عینیتیافته از دین است ، دشمن میخواهد با فشارهای اقتصادی ، ما را به میز مذاکره بکشاند ، که این مذاکره مصداق تسلیم است ، اما مردم ما هوشیار و هوشمندند و معتقدند که مذاکره در شرایط کنونی با دشمن ، تسلیم شدن محض است و قطعاً تن به این ذلت نمیدهیم.
راهکار برون رفت از چنین شرایطی توسل بر "اقتصاد مقاومتی" است.
وی با اشاره به راهبرد "اقتصاد مقاومتی " عنوان کرد : دشمن با گزینههای اقتصادی ، درصدد تحمیل فشارها به ملت ما است ، اما امروز تمام کارشناسان اقتصادی میگویند : بیانیه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در حوزه اقتصاد مقاومتی ، از ابتدای انقلاب باید عملیاتی و اجرایی میشد ، چرا که راهکار برون رفت از چنین شرایطی ، توسل بر "اقتصاد مقاومتی" است.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران تأکید کرد : اگر با تلاش و همت و توجه محض به منویات فرماندهی معزز کل قوا (مدظله العالی) ، دست در دست هم دهیم ، به ویژه در حوزه اقتصادی ، قطعاً بار دیگر میتوانیم دشمن را مأیوس و تسلیم کنیم.
سلیمانی افزود : نعمت وجود با برکت رهبری حکیم و فرزانه را داریم ، از طرفی ملت شاداب ما نشان دادند که ، در هر شرایطی همدل هستند ، دیدیم که در حوادث و بلایایی طبیعی ، چگونه ملت با یکدیگر همدل شدند و در کنار این اتفاق و با اقدامات جریانهای دینی و انقلابی برای کمک و امدادرسانی به مردم آسیبدیده از سیل ، علقه مردم به جریانهای دینی و انقلابی چون حوزه علمیه ، ناجا ، ارتش ، سپاه ، بیشتر و عزت این نیروها افزون شد.
وی خاطرنشان کرد : نیروی انتظامی در تمام میدانها و صحنههای جهادی ، نقش ارزنده ، مخلصانه و عاشقانهای دارد ، عاشقانه را از این باب میگویم ، که در میدانهای جهادی حضور داوطلبانه و بیچشمداشت دارد.
.
امنیت را مدیون بیخوابیهای شبانهروزی نیروهای پلیس هستیم.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ، با اشاره به زحمات بیدریغ نیروی انتظامی ، تأکید کرد : به عنوان یک شهروند ، باید بگویم امنیت و احساس امنیت را مدیون بیخوابیهای شبانهروزی نیروهای پلیس هستیم.
بازاریابی یا مارکتینگ
متن از پنل اس ام اس شیراز
بازاریابی به عنوان فرآیندی مدیریتی ، اجتماعی تعریف میشود ، که بوسیله آن افراد و گروهها از طریق تولید و مبادله کالا با یکدیگر ، به امر تأمین نیازها و خواستههای خود اقدام میکنند. برای روشن شدن این تعریف باید ابتدا موارد مهمی را مثل : نیاز ، خواسته ، تقاضا ، کالا ، مبادله ، معامله و بازار را بررسی کرد.
اصول بازرگانی رسمی که منشأ آن از ایالات متحده آمریکا است ، ابتدا در آغاز قرن بیستم در چندین دانشگاه ایالات متحده ، به عنوان درس بازرگانی جداگانهای تدریس میشد. اینگونه تلقی میشود که به عنوان اصول بازرگانی از سه مرحله ذیل عبور کرده باشد: «دوره تولید» که در آن بازاریابی تنها به واسطه محدودیتهای تولید دچار محدودیت بود (تا دهه 1930)؛ «دوره فروش» که در آن بازاریابی هر آنچه شرکت تولید میکرد به بازار تحمیل میکرد (تا دهه 1950) و «دوره مشتری» که در آن مشتری در مرکز تمام فعالیتهای بازاریابی قرار داشت. در قرن 21 ، بازاریابی پا به عصر تعاملی و برهم کنشی نهادهاست. تغییر بنیادی در تعریف و هدف از بازاریابی در قرن 21 این است که به عنوان یک اصل بازرگانی ، فراتر از صرف تسهیل ، تبادلات مجاری و دادوستدهای بین تولیدکننده و مشتریان گسترش یافته است. در آغاز ، عمده تمرکز بازاریابی بر منافع تولیدکننده بود ،
فرض اساسی بازاریابان اولیه این بود که ، تولیدکنندگان کنترل بازار را در اختیار دارند . مدیریت ، کارکردها ، نقشها و فرآیندها همگی حول این مدل مدیریت بازرگانی با محوریت تولیدکننده قرار داشتند. این تصور در عصر اطلاعات قرن 21 دیگر معتبر نمیباشد و حالا در اوایل قرن بیست و یک ، بازاریابی چیست؟
یک مدل جدید موفق یا پذیرفته شده ، که درمورد پویایی ( اغلب بی منطقی) بازارهای جهانی ، مشتریان دمدمی مزاج و غیرقابل پیشبینی که در تحلیلهای کلاسیک نمیگنجد ، الگوهای خرید و پیش بینیهای بازار ، افزایش خدمات نامحسوس و بخشبندی و ترکیبهای جدید بازار ، ورای دسته بندیهای صنعتی و قدیمی ، افزایش قدرت مشتریان و ابزار و تکنیکهای جدید بازاریابی تعاملی به کار گرفته شود ، هنوز در مقیاس وسیع وجود ندارد یا هنوز در سازمانها و فرایندهای بازاریابی شرکتها از آن تعبیری نشدهاست.
تعداد معدودی با واقع بینی بیشتر ، فروش و بازاریابی را به مثابه اصول مدیریتی مجزا میدانند. در بعضی کشورها تخصص بازاریابی و ارتباطات را از یکدیگر جدا میکنند: روابط عمومی ، نوشتن متن سخنرانی و ارتباطات داخلی اغلب از بازاریابی که بیشتر تمرکز آن بر ارائه مستقیم محصولات و خدمات به مشتریان است جدا میشود. شرکتهای دیگر راهبردی تلفیقی اتخاذ میکنند که در آن تمام ارتباطات ، فروش و بازاریابی مستقیم و غیر مستقیم بهطور همهجانبه و کلی مدیریت میشوند. استدلال محکم دیگری وجود دارد مبنی بر اینکه بازاریابی نقش همه افراد است و فقط به عهده بخش بازاریابی نیست.
شخصی میگفت : «اهمیت بازاریابی بسیار بیشتر از آن است که ، تنها به بخش بازاریابی واگذار شود» یک دیدگاه مدرن حاکی از این است که ، افرادی که عنوان مدیران بازاریابی را دارند ، در واقع مشاوران و اتئلاف دهندگان متخصصی هستند که ، محرک و الهام بخش کل سازمان به سوی چارچوب ذهنی ، راهبرد و شیوه عملکرد بازار محور یا مشتری محور میباشند . این افراد تخصص خود را در برخی جوانب بازاریابی به کار میبندند .
بازاریابی به تلاش برای ارتباط بین ارزش محصول (کالاها یا خدمات) و مشتری گفته میشود . بازاریابی گاهی اوقات به هنر فروش نیز معروف است ، ولی فروش یکی از توابع کوچک بازاریابی به حساب میآید ، تعریف لغتنامهای بازاریابی عبارت است از «فراهم کردن کالاها یا خدمات برای برآورده ساختن نیازهای مصرفکنندگان.» به بیان دیگر ، بازاریابی شامل درک خواستههای مشتری و تطابق محصولات شرکت ، برای برآورده ساختن آن نیازها و در برگیرنده فرایند سودآوری برای شرکت است . بازاریابی موفق مستلزم برخورداری از محصول مناسب در زمان مناسب و مکان مناسب است و اطمینان از اینکه مشتری از وجود محصول مطلع است ، از این رو موجب سفارشهای آینده میشود.
بازاریابی ، فرآیندی است ، که بین تواناییهای شرکت و نیازهای مشتریان تعادل ایجاد میکند.
بازاریابی یک فعالیت راهبردی و راه و روشی است متمرکز بر فرجام اقدامات مربوط به جذب مصرفکننده بیشتر، برای خرید محصول شما در دفعات بیشتر به نحوی که شرکت شما پول بیشتری به دست آورد .
بازار و بازاریابی ، در هر زمان و هر مکان که چهار اصل : نیاز ، نیازمند ، عوامل رفع نیاز و داد و ستد وجود داشته باشد ، در آنجا حاکم است.
بازاریابی با ارزیابی نیازی که محصولات و خدمات به آن پاسخ میدهند ، شروع میشود . بهطور منطقی ، شناسایی و انتخاب برخی نیازها نشانه بیتوجهی به دیگر نیازهاست.
09164900127**07137325725
فروش 800 هزار تومانی بلیت پرواز مشهد ـ تهران
این روز قیمت 800 هزار تومانی بلیت مشهد به تهران سوژه نخنمایی شده است ، اما گویا ، مسئولان توانی برای نظارت ندارند.
قیمت بالای بلیت مشهد به تهران ، سوژهای نخنما و قدیمی است ، که در رسانههای مختلف بارها و بارها به آن پرداخته شده ، اما گویا گوش شنوایی برای آن وجود ندارد و هر بار مسئولان امر ، ادله خاص خود را برای این مسئله عنوان میکنند و البته کمتر ، شاهد اقدامی ضربتی هستیم.
مناسبتهای مختلف همیشه بهانهای برای گرانی است ؛ حال این گرانی ممکن است مربوط به ارزاق و کالاهای عمومی باشد و گاه نیز ممکن است ، مربوط به وسایل حمل و نقل باشد ؛ هواپیما که یک پدیده لاکچری برای حمل و نقل محسوب میشود دیگر جای خود را دارد.
اگر نگاهی به سایتهای فروش بلیت هواپیما ، برای تهیه بلیت مشهد به تهران به ویژه در روزهای تعطیل بیندازید ، شاهد بلبشویی در قیمتها هستید ؛ مسئولان نظارتی ، خواب هستند و هر کس با هر قیمتی که میخواهد میفروشد ؛ البته شما قدرت انتخاب دارید و میتوانید بخرید و یا نخرید ؛ یادتان باشد ، که قدرت انتخاب از شما گرفته نشده است!
اما ، چرا این داستان هر بار تکرار میشود و هر بار هم کلی رسانهها ، در مورد آن با آب و تاب مینویسند ، اما در نهایت آب از آب تکان نمیخورد؟ دلیل گرانفروشی بلیت مشهد به تهران و ثبت رکورد 800 هزار تومانی چیست؟
مجید فرقانی ؛ دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی مشهد بیان میکند : متاسفانه سقف و کفی که قرار بود سازمان هواپیمایی کشوری تعیین کند ، در آن مقداری کف قیمت ، بالا است. مصوبهای دارند ، که مربوط به آذرماه سال 97 است و در آن کفهای قیمت ، بالا است و میگویند ، به دلیل هزینههای ارزی و ریالی قیمتها بالا است.
وی خاطرنشان میکند : به استثناء ماه مبارک رمضان ، کمکم به ماههای پیک سفر و تابستان میرسیم و قاعدتا نرخ کاهش پیدا نخواهد کرد و به ویژه قیمتها در روزهای اول و پایان هفته از مشهد به تهران و بالعکس بالا است و بعید میدانم نرخها کاهش محسوسی پیدا کند.
حمید بنایی ، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه میگوید : متأسفانه در بحث ساماندهی بلیط قطار و هواپیمای مشهد به تهران ، دچار سوء مدیریت هستیم و شاهد هستیم که در ایام خاص و پیک سفر این قیمتها بالا میرود.
نماینده مردم گناباد ، در مجلس شورای اسلامی ادامه داد : شاهد هستیم که این اتفاقات ، دائما تکرار میشود و قطعا در این زمینه برخی اقدامات دقیقه نودی پاسخگو نیست و وزارتخانه مربوطه ، باید در زمینه ساماندهی این قیمتها و همچنین سازمان هواپیمایی کشوری و سایر ارگانها ، در زمینه نظارت باید اقدامات عاجل را صورت دهند.
افزایش 5 میلیون تومانی حقوق نجومیبگیران در مقابل افزایش 250 هزار تومانی ضعفا در سال 98!
حاجیبابایی، با تأکید براینکه افزایش 20 درصدی حقوق به زیان طبقات پایین است ، گفت : بالاترین حقوق که 30 میلیون تومان است با افزایش 4 میلیون و 800 هزار تومانی مواجه و پایینترین حقوق یعنی یک میلیون و 250 هزار تومان با افزایش 250 هزار تومانی مواجه میشود!
معیشت معلمان ماجرای دیروز و امروز نیست ، صحبت از دهههای متوالی است ، دولتها و وزرایی که آمدند و رفتند و هر کدام برای مشکلات معیشتی و حقوقی معلمان سخنان بسیاری گفتند اما معلمان در گفتوگوهایی که با ما داشتند از اعتراضات مختلفشان از ابتدای سال تحصیلی جاری گفتند که حکایت همچنان باقی است و هیچ بهبودی در اوضاع حاصل نشده است.
سالهاست ، از یک مسیر رفتهایم.
وزرای آموزشوپرورش دولتهای مختلف ، نیز همواره میگفتند : معلمی که مشکلات معیشتی داشته باشد ، نمیتواند اهداف تربیتی و آموزشی را به خوبی پیاده کند ، اما هیچکدامشان نتوانستد، برای برونرفت از این وضعیت ، نسخهای کارساز بپیچند ؛ سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش نیز ، در اینباره گفته است : 40 سال است که برای حل مشکلات معیشتی و تبدیلکردن آموزش و پرورش ، به اولویت اصلی جامعه ، از یک مسیر رفتهایم و هنوز نتوانستهایم به آنچه که هدفمان بوده است ، برسیم و در این مورد ، باید در راهکارهای تکراری تجدیدنظر کرد و تغییر مسیر داد.
هماکنون فصل تصویب بودجه 98 در مجلس است ، در بحث وضعیت حقوق معلمان برای سال آینده و اینکه آیا حقوقهای سطح پایین با افزایش بیش از 20 درصد مواجه خواهد شد؟
افزایش 20 درصدی حقوق ، یک ظلم آشکار و به ضرر طبقه پایین
حاجی بابایی معتقد است که ، تصویب افزایش 20 درصدی برای تمام حقوقبگیران ، یک ظلم آشکار و به ضرر افرادی است که حداقل حقوق را دریافت میکنند و معلمان نیز جزو این گروه هستند.
در بحث افزایش 20 درصدی حقوق ، باید به چند موضوع توجه داشت ، از جمله اینکه : هماکنون مردم با مشکلات اقتصادی مختلفی مواجه هستند و هرچه حقوق افراد پایینتر باشد ، مشکلات بیشتر خواهد بود ، بنابراین تصمیمات ما باید اضطراری و مطابق با شرایط باشد.
وی افزود : در ماده 29 و 30 قانون برنامه ششم توسعه ، تاکید شده است ، باید اقداماتی شود که در طول 5 سال فاصله حقوقها آنقدر کم شود که بیش از 20 درصد نباشد.
توزیع 35 هزار میلیارد تومان باید عادلانه باشد.
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: درآمدهای دولت بالا نیست و ناگزیریم طوری برنامهریزی کنیم که سال 98, 35 هزار میلیارد تومان بین حدود 5 میلیون نفر از کارمندان دولت و بازنشستگان توزیع شود با این روند معتقدیم توزیع این 35 هزار میلیارد تومان باید عادلانه باشد و فشارهای اقتصادی به حقوقبگیران را کاهش دهد.
از افزایش 250 هزار تومانی حداقلبگیران تا افزایش 4 میلیونی مدیران
حاجی بابایی ادامه داد : برخی نمایندگان مجلس ، معتقدند که افزایش 20درصدی حقوق ، باید شامل تمام افراد باشد ؛ در این مسیر ، پایینترین حقوق ، که یک میلیون و 250 هزار تومان است با افزایش 250 هزار تومانی مواجه میشود و میزان حقوق به یک میلیون و 500 هزار تومان میرسد و بالاترین حقوق که 30 میلیون تومان است با احتساب 35 درصد مالیات با افزایش 4 میلیون و 800 هزار تومانی مواجه و میزان حقوق به 34 میلیون تومان میرسد!
وی با طرح این پرسش که ، آیا این موضوع ظالمانه نیست ، حقوق فردی 250 هزار تومان و حقوق فردی دیگر 4 میلیون و 800 هزار تومان افزایش یاید ؟ گفت : فردی که حداقل حقوق را میگیرد ، ممکن است دارای همسر و چند فرزند باشد ، با این وضعیت گرانی و افزایش هزینهها ، چگونه میتواند با افزایش 250 هزار تومانی حقوق ، زندگی خود را اداره کند؟؟؟!!!
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس ادامه داد : فردی که 30 میلیون تومان حقوق میگیرد " البته در حالت محترمانه 30 میلیون را گفتم و بالاتر نگفتم" با افزایش 20 درصدی حقوقش به 34 میلیون تومان میرسد!
دیگر نمیتوان دولت را محکومکرد ، مجلس باید تصمیم بگیرد
حاجی بابایی یادآور شد : در شرایط فعلی ، مجلس باید تصمیم بگیرد و دیگر نمیتوان دولت را محکوم کرد ، چون دولت نظر خود را خوب یا ید اعلام کرده و این مجلس است که میتواند بگوید ، همه افراد 20 درصد افزایش حقوق داشته باشند یا این کار عادلانه انجام شود.
وی با اشاره به اینکه مجلس ، در اینباره رأیگیری کرد و برگشت به لایحه دولت شده است ، گفت : تاکنون 20 درصد افزایش حقوق برای همه افراد مدنظر است ، اما ماده 149 و بند 5 آییننامه داخلی میگوید " اگر برگشت به لایحه دولت شد ، کار همانند روز اول میشود و میتوان پیشنهاد الحاقی ارائه کرد" و در این رابطه 12 پیشنهاد ارائه کردم.
پیشنهادی برای افزایش 50 درصدی حداقل حقوق
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس ، درباره پیشنهادات خود ، برای میزان افزایش و نحوه افزایش حقوق در سال آینده تصریح کرد : یکی از بهترین پیشنهادها ، این است که به همه افراد 500 هزار تومان و 10 درصد افزایش حقوق اختصاص یابد و براین اساس ، فردی که پایینترین حقوق یعنی یک میلیون و 250 هزار تومان دریافت میکند ، 40 درصد از محل 500 هزار تومان به حقوقش اضافه میشود ، که با 10 درصد نیز در مجموع 50 درصد به حقوقش اضافه خواهد شد و به میزان یک میلیون و 850 هزار تومان میرسد و فردی که حقوقش 30 میلیون تومان است با احتساب مالیات ، دو میلیون و 900 هزار تومان به حقوقش اضافه میشود.
وی ادامه داد : آقای لاریجانی رییس مجلس میگوید ، این پیشنهاد برخلاف قانون برنامه ششم توسعه است ، اما بهصورت مستند اعلام میکنم ، که این موضوع درست نیست ؛ اگر ماده 28 قانون گفته است که ، ضریب حقوق را باید دولت تعیین کند ، اما ما میتوانیم آن را جابهجا کنیم ، در ماده 29 و 30 قانون برنامه ششم توسعه آمده است دولت باید ضریب افزایش حقوق را به شکلی ارائه دهد ، که فاصله حقوق در طول برنامه ششم توسعه بیش از 20 درصد نباشد.
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس مطرح کرد: آیا 20 درصد افزایش فاصله حقوقها را کم میکند؟ اینگونه نیست ، این کار باعث افزایش فاصله حقوقها میشود و این موضوع برخلاف قانون برنامه ششم توسعه است.
حاجی بابایی گفت : پیشنهاد دیگر است که ، 4500 میلیارد تومان وجه ، همسانسازی حقوق بازنشستگان را که با هدف نزدیک کردن حقوقها به هم است ، با 35 هزار میلیارد تومان ، که معتقدم فاصله حقوقها را زیاد میکند با یکدیگر جمع و روشی را که در بالا توضیح دادم اجرا کنیم ، این کار باعث میشود ، همسانسازی حقوقها شکل بگیرد.
تحریمهای ایران ، یک مسیر واقعی به سوی صلح نیست.
یک تحلیلگر آمریکایی ، ضمن انتقاد از تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران نوشت ، تحریمهای واشنگتن علیه تهران ، به هیچ وجه یک مسیر واقعی به سوی صلح نخواهد بود.
دولت ترامپ ، روز دوشنبه اعلام کرده است که ، معافیتهای مربوط به واردات نفت ایران را تمدید نمیکند.
"بونی کریستین" تحلیلگر آمریکایی در مطلبی نوشت : این اقدام دولت آمریکا نمیتواند ، موجب تغییر رفتار تهران شود و این اقدام بیشتر به ضرر مردم ایران و ایالات متحده خواهد بود ، تا آنکه بتواند تاثیر مثبت و خوبی داشته باشد. نتایج قابل پیش بینی این اقدام خصمانه آمریکا ، افزایش قیمت نفت و بنزین خواهد بود.
این تحلیلگر آمریکایی افزود : اقدام آمریکا در عدم تمدید معافیتهای نفتی برای مشتریان انرژی ایران ، میتواند موجب افزایش خطر تقابل نظامی با تهران شود. واشنگتن به جای لغو معافیتهای نفتی ، باید به دنبال تعامل سازنده دیپلماتیک با تهران باشد ، راهکاری که میتواند ، موجب ارتقای روابط آمریکا و ایران باشد و مسیری موثر به سوی صلح باشد.
این تحلیلگر سیاسی آمریکایی نوشت : گرچه مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا ، ادعا کرده است که واشنگتن قصد دارد صادرات نفت ایران را به صفر برساند و این اقدام کمک به مردم ایران است"، ولی وی نمیتواند ادعا کند که این گونه اقدامات موجب تغییر رفتار ایران خواهد شد. این رویکرد دولت ترامپ ، میتواند بزرگترین و زیان بارترین هزینه را در پی داشته باشد : یک جنگ غیرضروری و قابل اجتناب با ایران. مهمترین و فوری ترین هزینه ، بی شک هزینههای مالی خواهد بود. قیمت نفت در سال 2019 ، رکورد جدیدی را ثبت کرده است ، که علت اصلی آن اظهارات پامپئو بوده است.
این در شرایطی است که ، ترامپ با انتشار توئیتی اعلام کرده است ، عربستان سعودی و سایر کشورهای اوپک تولید نفت خود را افزایش خواهند داد. البته اختلالات ایجاد شده در بازار جهانی انرژی ، میتواند تبعات جدی تری برای کشورهای وابسته به واردات انرژی داشته باشد ، مثل متحدان آمریکا از جمله ژاپن و کره جنوبی. اقدامات آمریکا ، علیه واردات نفت ایران ، از سوی دیگر موجب افزایش تنش بین واشنگتن و مشتریان بزرگ نفت ایران از جمله چین ، هند و ترکیه شده است.