طرح حمایت از سپاه در مقابل آمریکا اصلاح شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از اصلاح طرح حمایت از سپاه در مقابل آمریکا خبر داد.
سید حسین نقوی حسینی ، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به نشست غیر علنی صبح امروز مجلس ، گفت : با توجه به اینکه طرح دو فوریتی تقویت جایگاه سپاه ، در برابر آمریکا در دستور کار امروز مجلس قرار داشت ، پیش از جلسه علنی ، لاریجانی رئیس مجلس اعلام کرد ، برخی از مواد این طرح ممکن است تبعات حقوقی داشته باشد و در مناسبات با همسایگان تاثیر گذار باشد.
وی با بیان اینکه ، نظر رئیس مجلس بر این بود تا ، در این طرح اصلاحاتی اعمال شود ، ادامه داد :البته روز گذشته نیز آقای لاریجانی ، این موضوع را به فلاحت پیشه ، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اعلام کرده بود و پیرو همان کمیسیون ، 7 صبح امروز ، جلسه فوق العاده برگزار کرد ، که اعضای کمیسیون با اعمال اصلاحات در این طرح مخالفت کردند.
نماینده مردم ورامین در مجلس تصریح کرد : اعضای کمیسیون معتقد بودند ، که روند آئین نامه ای این طرح ، باید در صحن طی شود و لاریجانی نمی تواند این طرح را خود به تنهایی ارجاع بدهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ، با اعلام اینکه پس از ارجاع این طرح به کمیسیون د، کمیته ای که این موضوع را پیگیری می کند ، تشکیل جلسه داد و طرح مذکور را اصلاح کرد ، گفت : در این جلسه معاون وزارت امورخارجه ، معاون حقوقی سپاه ، معاون حقوقی وزارت دفاع از سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات حضور داشتند.
نقوی حسینی اضافه کرد :پس از حدود 3 ساعت ، جلسه اصلاحاتی در مورد ، طرح ایجاد شد و متن نهایی تدوین و برای تصویب در صحن به کمیسیون ارائه شد.
عدمتمدید معافیت نفتی یعنی صفرشدن صادرات نفت ایران؟
یک مقام آگاه در وزارت نفت گفت : همانگونه که آمریکا در 4 نوامبرِ ، به ادعایی خود برای صفرشدن صادرات نفت ایران نرسید ، نهتنها در 10 روز آینده ، بلکه در ماهها و سالهای آینده نیز به این هدف خود نمیرسد.
تلاش آمریکا برای صفر کردن صادرات نفت ایران ، همه را بهیاد سناریوی 4 نوامبر 2018 میاندازد ، سناریویی که آمریکا با استفاده از تمامی ابزارهای رسانهای خود ، در تمام جهان این ادعا را پخش کرده بود که صادرات نفت ایران تا 4 نوامبر 2018 به صفر میرسد.
در آستانه این تاریخ (2 نوامبر 2018) خبر از معافیتهای خرید نفت ایران ، برای 8 کشور منتشر شد و در واقع آمریکا تلاش کرد عدم موفقیت خود در به صفر رساندن صادرات نفت ایران را ، با اعمال معافیت به 8 کشور خریدار عمده نفت ایران پوشانده و اینگونه در جهان ظاهرسازی کند ، که اگر صادرات نفت ایران تا 4 نوامبر (تاریخ اعلامی) به صفر نرسیده ، این خواست آمریکا بوده و قرار است بهتدریج این صادرات به صفر برسد.
امروز ، خبر جدیدی از سوی رویترز منتشر شد ، که در آن بهنقل از یک مقام آگاه در آمریکا عنوان شده بود "دولت آمریکا قرار است ، امروز اعلام کند در صورتی که تمام خریداران نفت ایران ، بهزودی خرید نفت از ایران را متوقف نکنند ، تحت تحریم قرار خواهند گرفت".
در ادامه این گزارش ، زمان 2 می 2019 (10 روز دیگر) برای توقف معافیت خرید نفت ایران ، برای 8 کشور دارای این معافیت اعلام شده است.
در پیگیری از مجموعه وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران ، در یافتن پاسخی برای این سؤال که "اگر معافیتهای نفتی 8 کشور خریدار نفت از ایران ، از سوی آمریکا تمدید نشود ، چه اتفاقی برای صادرات نفت ایران خواهد افتاد ؟" یک مقام آگاه در مجموعه وزارت نفت به خبرنگار گفت : "چه معافیتها ادامه یابد و چه ادامه نیابد ، صادرات نفت ایران ، در هیچ شرایطی صفر نخواهد شد ؛ مگر آنکه مقامات ایران در شرایطی تصمیم به توقف صادرات نفت بگیرند که چنین شرایطی فعلاً مطرح نیست".
وی در پاسخ به اینکه "آیا اقدام عاجلی از سوی ایران برای رفع تأثیر توقف معافیت خرید نفت از کشورمان تا 10 روز آینده صورت میگیرد؟"، تصریح کرد : "نیاز به اقدام عاجلی نیست ، ما از گذشته تمامی سناریوهای محتمل و شرایط پیشِروی صادرات نفت کشورمان را رصد ، بررسی و تحلیل کردهایم و برای هر نوع شرایطی ، اقدامات مورد نیاز در برنامههای از پیش تدوینشده ، دیده شده است و اینطور نیست که ایران برای صادرات نفت خودش منتظر تصمیم یا عدمتصمیم آمریکا باشد".
این مقام آگاه در وزارت نفت ادامه داد : "تلاش آمریکا همواره ، ضربه زدن به ایران بوده و ما سالها تجربه را در خصوص بیاثرکردن تلاشهای دشمنان برای ضربه زدن به کشورمان داریم ؛ از این تجارب استفاده میکنیم و همانگونه که آمریکا در 4 نوامبرِ ادعایی خود به هدف صفر شدن صادرات نفت ایران نرسید ، نهتنها در 10 روز آینده ، بلکه در ماهها و سالهای آینده نیز به این هدف خود نمیرسد".
وی افزود : بازار جهانی نفت ، به نفت ایران نیاز دارد و ما هم راهکارهای متنوع و متعددی برای فروش نفت کشورمان داریم.
بهنظر میرسد ، آمریکا بیش از آنکه بهدنبال به صفر رساندن صادرات نفت ایران باشد ، (که البته قله رؤیاهای آمریکا در این بخش است ، تا بتواند منابع ارزی حاصل از صادرات نفت ایران را به صفر برساند) ، بهدنبال استفاده از فضای ملتهبی است که ، با بیان اخبار غیررسمی ، در این زمینه توسط ابزارهای رسانهای خود ، آن را ایجاد میکند و بهدنبال این است ، با فشار روانی به مردم ایران ، از بابت انتشار چنین اخباری بهزعم خود ، فضای اجتماعی ایران را ملتهب کرده و خاستگاه اجتماعی برای کوتاه آمدن مسئولان کشور ، در برابر زیادهخواهیهای آمریکا ایجاد کند.
مدیریت فنآوری اطلاعات
متن از پنل اس ام اس شیراز
مدیریت فنآوری اطلاعات ، فرآیند و روندی است که ، به موجب آن تمام منابع مربوط به فنآوری اطلاعات با توجه به اولویتها و نیازهای سازمان اداره میشود . این مدیریت ، شامل منابع محسوس مانند شبکه ، کامپیوتر و تجهیزات داده و همچنین به عنوان منابع نامشهود مانند : نرمافزار و دادههای وسیع میباشد . هدف اصلی مدیریت فناوری اطلاعات ، برای تولید ارزش از طریق استفاده از فناوری میباشد . برای رسیدن به این هدف ، استراتژیهای کسب و کار و فنآوری باید هم تراز شوند.
اپراتورارسال انبوه پیامک **** ارسال انبوه پیامک
مدیریت فنآوری اطلاعات ، از سیستمهای اطلاعات مدیریت متفاوت است و در آن اشاره میشود به روشهای مدیریتی که به اتوماسیون یا پشتیبانی از تصمیمگیری انسانی ، گره خورده است . مدیریت فنآوری اطلاعات ، اشاره به فعالیتهای مدیران وابسته به فناوری اطلاعات در سازمانها میکند. سیستمهای اطلاعات مدیریت ، بیشتر با ورود قوی به فاز تکنولوژی کسب وکار ، سازمان ، بر روی جوانب کسب و کار متمرکز شدهاست.
تمرکز اصلی{ مدیریت فناوری اطلاعات} اجازه ایجاد ارزش توسط تکنولوژی میباشد. این نیازمند انطباق تکنولوژی و استراتژی کسب و کارمیباشد . در حالی که ایجاد ارزش برای یک سازمان شامل شبکهای از روابط بین محیط داخلی و خارجی میباشد و تکنولوژی نقش مهمی در بهبود کل زنجیره یک سازمان دارد. با وجود اینکه ، این افزایش (ارزشها) نیازمند کسب وکار و مدیریت تکنولوژی به همراه کاری خلاقانه و تیمی و پر انرژی میباشد
از لحاظ تاریخی (در قدیم) ، یک مجموعهای از منابع به یک تولوژی محاسبات خاص ، برنامه کسب و کار یا رشتهای از کسب و کار اختصاص داده شده بود ، و به روش انباری مثل انبار سیلو مدیریت میشد این منابع حمایت میکند از یک مجموعهای از الزامات و فرایندها ، و براحتی نمی تواست بهینهساز مجدد برای حمایت از تقاضای واقعی باشد. ارائه دهندگان این تکنولوژی منجر به ایجاد و تکمیل زیرساختهای محصول محور و ارائه مدیریت همگرا با محیطهای زیرساخت است که میتوان گفت همگرا با سرورها ، ذخیرهسازی ، شبکه ، امنیت ، مدیریت و امکانات است. داشتن این نوع از محیط مدیریت یکپارچه و خودکار به شرکت اجازه میدهد تا برنامههای کاربردی خود را سریعتر اجرایی کنند ، با اداره و نگهداری سادهتر ، و فناوری اطلاعات را قادر به تنظیم سریع منابع فناوری اطلاعات (مانند سرورها ، ذخیرهسازی و شبکه) برای مواجه شدن با تقاضاهای کسب و کار غیرقابل پیشبینی میکند.
فروش دستگاه GSM واردات دستگاه GSM
مدیران فناوری اطلاعات"" با «مدیران پروژه» اشتراک زیادی دارند ، اما تفاوت اصلی آنها این است که یک مدیر فناوری اطلاعات مسئول و پاسخگو برای برنامههای در حال پیشرفت خدمات IT است ، در حالی که ((مدیر پروژه مسئولیت و پاسخگویی اش محدود به دادن مدت یک پروژه با یک شروع مشخص و پایان تاریخ پروژه ، است . اکثر برنامههای {مدیریت فناوری اطلاعات } برای آموزش و توسعه مدیرانی طراحی شده، که بهطور مؤثر میتوانند مدیریت برنامهریزی ، طراحی ، انتخاب ، پیادهسازی ، استفاده ، و همگرایی اطلاعات و فناوری ارتباطات را انجام دهند.
09164900129***07137325725