سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در پى جنازه‏اى مى‏رفت ، شنید مردى مى‏خندد فرمود : ] گویا مرگ را در دنیا بر جز ما نوشته‏اند ، و گویا حق را در آن بر عهده جز ما هشته‏اند ، و گویى آنچه از مردگان مى‏بینیم مسافرانند که به زودى نزد ما باز مى‏آیند ، و آنان را در گورهاشان جاى مى‏دهیم و میراثشان را مى‏خوریم ، پندارى ما از پس آنان جاودان به سر مى‏بریم . سپس پند هر پند و پند دهنده را فراموش مى‏کنیم و نشانه قهر بلا و آفت مى‏شویم . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
پنل پیامک ، پنل اس ام اس ، پیامک صوتی ، پنل پیامک شیراز ، پنل اس ام اس شیراز ، نمایندگی پیامک ، تبلیغات صوتی ، ارسال انبوه پیامک ، تبلیغات پیامکی ، سرویس پیام کوتاه ، پنل پیامک صوتی ، پنل پیامک پیام رسون ، پنل نمایندگی ، 50001400 ، بازاریابی اس ام اسی ، بازاریابی پیامکی ، متن پیامکی ، پیامک تبلیغاتی ، کلمات کلیدی ، نمایندگی پیانمک ، نمتایندگی پیامک ، یامک صوتی ، کارت ویزیت الکترونیک ، نظر سنجی اس ام اسی ، نظرسنجی SMS ، نمایندگی پنل پیامک ، سیمکارت انبوه ، تبلیغات سیم کارتی ، برچسب ها: ارسال اس ام اس انبوه به استان کهگیلویه و بویراحمد ارسا ، برچسب ها: راهکارهای اس ام اس برای تجارت الکترونیک تجارت الکترونی ، بلک لیست مخابرات ، پنل اس ام ، اپراتور پیامکح صوتی ، پنل اس ام اس اهر پنل اس ام اس مرند پنل اس ام اس مراغه پنل اس ام ، ارسال بلک لیست ، ارسال پیامک انبوه ، اس ام اس ، اس ام اس پیامک های متنی اس ام اس یا پیامک های متنی نظر سنجی اس ا ، اس ام اس یا پیامک های متنی ، انبوه سیمکارت ، بازار یابی اس ام اسی ، پیام کوتاه ، پیام کوتاه آنلاین ، پیامک انبوه ، ÷نل اس ام اس ، پنل سیم کارت ، پیامک های متنی ، پیامکصوتی ، چرا کسب و کار شما به اس ام اس انبوه نیازمند است ، سامانه پیام کوتاه , سامانه پیام کوتاه رایگان , سامانه پیام کوتاه ، سامانه پیامک پیام رسون ، سامانه پیامکی کل کشور ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :580
بازدید دیروز :22
کل بازدید :95578
تعداد کل یاداشته ها : 470
103/9/8
1:18 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
smsreson1[0]

خبر مایه

پیشرفت چشمگیر واتس آپ

 

 

متن از پنل اس ام اس شیراز

 

ماه گذشته مالک فیس بوک برنامه WhatsApp را ، که قیمت آن 19 میلیارد دلار بود خریداری کرد ، این خبر از گوشه و کنار صنعت فناوری با آبروریزی و سروصدای زیادی به پا شد . در فوریه 2009 ، بنیانگذاران آن  شرکت ، حتی در خواب هم ، جشن پنجمین تولد آن و تبدیل شدن به چنین قدرتی را تصور نمیکردند .

اما 19 میلیارد دلار ، بابت  WhatsApp ؟؟؟!!!!

 

برای بررسی و قراردادن این مبلغ در چشم انداز ، باید بدانید که دو سال پیش برای Instagram مبلغی به ارزش 19برابر فیس بوک پرداخت شد!! این معامله موجب نارضایتی بسیاری که از افرادی شد که از گرفتن ماهی بزرگ ناراحت بودند.

 

در WhatsApp هیج چیز دور از دسترس نیست . یک  برنامه چت، که به کاربران اجازه می دهد پیام های متنی ، متون ، عکس ها و ویدیوها را برای یک یاچند نفر ، در هرکجا که باشند ، ارسال کند . اسکایپ برای تماس های صوتی از تعرفه های نفوذی که تا کنون برای ارتباطات بین المللی مطرح شده بود استفاده میکرد ، اما در این برنامه نادیده گرفته شده است،  و موفقیت آن به  کسانی را که این ایده را پیاده کرده بودند ، به شدت آسیب زده است.

 

علاوه بر این ، این برنامه یک ضربه بزرگ در بازارهای جهانی بوده است ، WhatsApp با 40 میلیون کاربر در هند و 38 میلیون در برزیل ، میزان قابل ملاحظه ای محبوبیت پیدا کرده است ، همانطور که در اسپانیا و سنگاپور محبوب شده است. این واقعیت که اکثر کاربران آن از خارج از ایالات متحده هستند بی تردید منجر به شگفتی عمومی شد .

از آوریل 2013 ، زمانی که WhatsApp دارای 200 میلیون کاربر محترم بود و از Top 20 وضعیت دائمی در فروشگاه App برخوردار بود ، در هر ماه 25 میلیون کاربر جدید را اضافه کرده است.

 

 

 

 

انتظار می رود که واتساپ ،  در سال آینده ، تحت نظارت مدیریت و مالک خودش ، میزان کنونی کاربر به  465 میلیون نفر افزایش یابد . اما اگر فیس بوک ، نقطه نظر و دیدگاهش را از یکجا بردارند ، روزی به میدان خواهند رفت .

"19 میلیارد دلار برای 465 میلیون کاربر ، به عبارتی هر کاربر 40 دلار ، این همان چیزی است که برای فیس بوک قابل قبول است .

در طولانی مدت  برای برنامه ارتباطات P2P ، فیس بوک بهترین گزینه است . فیس بوک علاقه مند به چگونگی برقراری ارتباط با دیگران است و حالا واتساپ جایگزین آن شده است و این با مأموریت آنها مطابقت دارد. "

 

برای مالک ، مسئله این نیست که آیا او یک معامله خوب را انجام داده است یا نه هرچند که  او اصرار دارد که این کار را انجام دهد . فیس بوک با بیش از 3000 کارمند و ارزش گذاری 173 میلیارد دلاری برای آن ، مطمئنا به بهبود خدمات ارائه شده توسط آنها کمک می کند.

 

 

 

خرید واتساپ نشان دهنده ی ، انحصار اشتراک انبوه وب است . فیس بوک به خودی خود پیچیده است. در حال حاضر واتساپ ، با بیش از 19 میلیارد دارد و فیس بوک قصد ندارد صبر کند و به جای جلوگیری از تهدید خارجی ، تا زمانی که علامت قیمت را توجیه کند ، به سادگی منابع خود را به نام تجاری پر می کند ، قطعا حرکتی سریع خواهد بود.

 

این دقیقا یک استراتژی است که خون متفکران فیس بوک را خنثی می کند . آنها همیشه وعده داده اند که هیچ چیز را در مورد کسب و کارهایی را که جذب می کنند تغییر ندهند ولی چرخ های تغییر  در حرکت هستند . چند روز پس از فروش ، مدیر عامل واتساپ اعلام کرد که میخواهد انتقال پیام های صوتی را راه اندازی کند. در نهایت فیس بوک وارد این رقابت خواهد شد . در بازارهایی مانند کره جنوبی ، جایی که گوگل کاکائو ، غول بزرگ منطقه است ، فیس بوک به عنوان یک پلت فرم ، تقریبا 40 میلیون کاربر دارد.

 

اگر فیس بوک ، با شیوه های خاص خود در بازارها ، تسلط پیدا کرده است در مقابل واتساپ ، کلید ورود به بازار است .

 

 

شرکت تک رایان سپهر خاورمیانه

09164900129**07137325725

 


98/1/4::: 2:16 ع
نظر()
  

آیا گرانی دلار کار خودتان است؟

 

آقای همتی رئیس کل بانک مرکزی ، در گفت وگوی نوروزی به سوالات متفاوتی جواب داد .

عبدالناصر همتی ، امروز در یک گفتگوی ویژه نوروزی با تبریک سال نو به مردم و با بیان اینکه طبق مصوبه اخیر مجلس ، نظام بانکی برای افزایش وام ازدواج تلاش می کند گفت : برخی فکر می کنند وقتی مسئول شدیم باید جدی باشیم . تجربه چند دهه من در مسئولیت نشان می دهد که با امید می توان مشکلات را حل کرد.

 

رییس کل بانک مرکزی در بخشی از این مصاحبه درباره مسئولیت بانک مرکزی گفت : هر کسی همین امروز هم بیاید و مسئولیت بانک مرکزی را تحویل بگیرد مشکلی نیست. من مدیران زیادی در بانک ها و صداوسیما تربیت کردم و من اگر دوباره انتخاب کنم صداوسیما را انتخاب می کنم.

** بچه های من تا کنون به بانک مرکزی نیامده اند.

همتی با اشاره به اینکه مسئولان تلاش می کنند ، ولی حجم مشکلات بالا است ، ادامه داد : فرزندان ما در مسئولیت ها محدودیت بیشتری دارند و من مجبورم برخی تلفن ها را پاسخ ندهم ولی بچه های من تاکنون بانک مرکزی نیامدند.

رئیس کل بانک مرکزی افزود : من اگر بخواهم انتقاد کنم می گویم در طول چند دهه به دلیل استفاده های نادرست از سیستم بانکی ، برای تامین طرح های ناکارآمد و یا وام دادن به کسانی که صلاحیت نداشتند و یا استفاده از مدیران کم صلاحیت مشکلاتی ایجاد شد ، ولی باید بدانیم که سیستم بانکی 90 درصد تامین مالی کشور را بر عهده دارد و امروز طرح هایی مانند برق ، نیروگاه ، سد و ... با تامین مالی بانک ها شکل می گیرد ولی نواقضی هم وجود دارد.

 

** وصول مطالبات از حقه بازهای بدهکار به نظام بانکی

وی درباره حل مشکلات مربوط به وام گیرندگان کلان از نظام بانکی تصریح کرد : خیلی از افرادی که وام سنگین گرفتند را برگشت می دهند ، ولی برخی حقه باز هستند و نحوه وام گرفتن آنها مشخص است و البته این مسائل در بانک هایی شکل گرفته که صاحب مشخصی نداشتند و ما امیدواریم در سال 98 برای وصول این مطالبات به صورت جدی وارد عمل شویم.

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد : در سال گذشته موسسات غیرمجاز را داشتیم که خیلی برای بانک ها اذیت داشتند و اینها سودهای بالای 30 درصد پرداخت می کردند و برخی از این موسسات از مردم ملک می گرفتند و در مقابل گواهی سپرده می دادند و فرد ؛ خانه بدون کاربرد را به بانک ارائه می کرد و گواهی سپرده می گرفت ،  این موارد واقعا بی سابقه است.

به گفته همتی ، این موارد باعث شد که بانک مرکزی هر اقدامی که خواست انجام دهد اینها نگذارند و از مشکلات بانک مرکزی این بود که نظارت کافی نکرده ، ولی حدود 25 هزار میلیارد تومان بانک مرکزی برای جمع کردن اینگونه موسسات هزینه کرد و البته بخشی از این هزینه با فروش اموال موسسات و تعیین تکلیف شعب تامین می شود.

 

** هشدار رئیس کل بانک مرکزی به بانک های ناتراز ، لازم باشد مدیریت را برعهده می گیریم.

وی افزود : برنامه داریم بانک های ناتراز را نیز بررسی کنیم و اگر لازم باشد مدیریت آن را بر عهده می گیریم و به صورت جدی کنترل و نظارت خواهیم داشت و محیط نظام بانکی باید سالم شود.

همتی در ادامه در پاسخ به این سوال که زمانی گفته بودید هرجا کار به مشکل خورده من را مسوول می کنند ، گفت : من 10 روز سفیر چین شدم و درآنجا حضور داشتم ، ولی هر جایی که حس شود برای مردم کاری می توان انجام داد وارد می شوم.

رئیس کل بانک مرکزی درباره مهمترین مشکل در دوره مدیریت بانک مرکزی در سال قبل ، تصریح کرد : در سال 97 مشکل ارز بزرگترین مشکل بود و من در روزی که معرفی شدم ارز 11 هزار و 700 تومان بود و بعد ارز به حدود 20 هزار تومان نیز رسید ولی بعد از آن با تمهیدات و مصوباتی که داشتیم به سرعت مهار افزایش نرخ ارز اتفاق افتاد و کنترل صورت گرفت و می توان گفت ثبات نسبی اقتصادی در سال 97 بزرگترین اتفاق بود.

** آقای همتی گرانی دلار ،  کار دولت است؟؟؟؟!!!

همتی در واکنش به اظهاراتی مبنی براینکه گرانی دلار کار خودشان است ، گفت : در مجلس می گفتند که دولت از فروش ارز درآمد دارد و من ثابت کردم که سودی وجود ندارد ، ممکن است برخی فکر کنند ما این موارد را دنبال می کنیم و من امروز هم بتوانم نرخ ارز را کاهش دهم خدا را شکر می کنم . قیمت فعلی ارز واقعی نیست ولی فشار روانی وجود دارد.  بخشی از ذخایر ارزی کشور در بانک های خارجی است و برای واردات استفاده می شود و ما باید در داخل و خارج اسکناس ارز داشته باشیم و دولت در این زمینه برنامه ریزی انجام می دهد.

وی با تاکید براینکه دولت می گوید خرید و فروش ارز توسط مردم انجام نشود و سرمایه ها در تولید هزینه شود ، به مردم توصیه کرد : اگر مردم وارد خرید و فروش ارز نشوند به سرعت نرخ ها کاهش پیدا می کند و بعد از ثبات ارزی می توان به سمت ثبات تورم حرکت کرد.

رئیس کل بانک مرکزی در بخشی از این گفت وگو با بیان اینکه رانت خوارها در کشور زیادند و در تمام مسیرها وارد می شوند ، افزود : در هدف ارز 4200 تومانی که برای رفاه مردم بود اخلال ایجاد کردند و یا ارز دریافت کردند و کالا وارد نکردند و همچنین با اعمال نفوذ از بانک ها وام گرفتند ولی در سال 98 نظارت و کنترل جدی در بانک ها داریم.

 

از مردم عذر خواهی می کنم ، دغدغه من رفاه مردم است !!!؟؟؟؟

وی همچنین تاکید کرد ، که میدانم رفاه مردم آسیب دیده و امیدوارم در کوتاه مدت بتوان شرایط را اصلاح کرد.

همتی درباره نحوه گفتمان مدیران دولتی در ایران تصریح کرد : مسئول بانک مرکزی باید به نحوی صحبت کند که دشمن سوء استفاده نکند ، ولی برخی برای مردم نگرانی ایجاد می کنند و مسئولان باید با امید باشند.

رئیس کل بانک مرکزی در پایان گفت: من از مردم به خاطر مشکلات غذرخواهی می کنم و ما بهتر از این می توانستیم کار کنیم و صادقانه می گویم شرایط در کنترل است و امیدوارم با اقدامات و سیاست های دولت و کمک سایر قوا بتوانیم شرایط بهتری برای زندگی مردم در سال 98 ایجاد کنیم.

 


  
  

 بازاریابی پیامکی در چین

 

 

متن از پنل اس ام اس شیراز

محققان به تازگی با بررسیها و آمارگرفته شده تعداد گوشی های هوشمند در چین را 500 میلیون اعلام کردند. اساسا مشتریان چینی مانند دیگر کشورهای توسعه یافته ، با گوشیهای هوشمند خریدهای خود را انجام میدهند. دنیای تجارت با اتخاذ استراتژی های بازاریابی پیامکی و تبلیغات اس ام اسی ، گام بزرگی در سهولت خرید برای مشتریان برداشته است . اما آیا تاکتیک های مشابه همانطور که در غرب بسیار کاربرد دارند ، میتواند در چین تاثیرگذار باشند؟

  

برای درک بهتر تفاوت بین بازارهای تلفن همراه چینی و بین المللی ، ابتدا نگاهی به شباهت ها می اندازیم . بیشتر کاربران گوشی های هوشمند در چین با استفاده از یک تلفن همراه به اینترنت دسترسی پیدا می کنند ، صرف نظر از این که آیا در شهر یا در مناطق روستایی واقع شده اند . پیام کوتاه همانطور که در هر جای دیگری کاربرد دارد ، ثابت می کند که 71 درصد از کسب و کارها،  به طور عمده از پنل اس ام اس و پنل پیامکبرای تبیلغات و بازاریابی استفاده می کنند.

با توجه به تحقیق اخیر که در 321 نوع کسب و کار و در میان صنایع گسترده مورد بررسی قرار گرفت ، که تنها 36 درصد از شرکت های چینی بازاریابی اس ام اسی  را مورد آزمایش قرار دادند ، در مقایسه با از شرکت های هنگ کنگ که  65 درصد از آن استفاده کرده اند.

 

علیرغم رشد در صنعت تلفن همراه ، چین همچنان از کانال های تبلیغاتی سنتی استفاده میکند . هنگامی که از صاحبان کسب و کار و مشاغل در مورد روش های بازاریابی پریسده شد ، 66 ? کاغذ پست مدرن را انتخاب کردند و فقط 34 ? ایمیل را انتخاب کردند . اما پیامک متنی و پیامک صوتی دومین کانال محبوب برای انها بود که 61? میزان پذیرش آن بود. نزدیک به 90 ? از شرکت ها موافقت کردند که بازاریابی  پیامکی  یک استراتژی موثر بود.

به طور کلی ، آینده برای صنعت تلفن همراه در چین روشن است . مصرف کنندگان چینی ، به طور عمده برای چک کردن ایمیل ها ، مرور وب و جریان موسیقی و ویدئو تلفن همراه با صفحه نمایش بزرگتر را  ترجیح دهند. هر تلفن هوشمند نسل چهارم دیگر که توسط China Mobile ارائه می شود به عنوان صفحه نمایش حداقل نیم اینچ بزرگتر از iPhone 4 اینچ اپل است. 

 

بازاریابان نمی توانند ، چنین بینش های ارزشمندی را در مورد استقبال مصرف کننده ملی از تولیدات داخلی را نادیده بگیرند . چین بازار وسیع و در حال توسعه است و استراتژی های بازاریابی تلفن همراه و راهکارهای موثر استفاده از آن بسیار حائز اهمیت است.

 

شرکت تک رایان سپهر خاورمیانه

091649001298**07137325725

 

 


  
<      1   2   3   4   5