توییتر فعالیتهای «پریسکوپ» را به عنوان یک سرویس، متوقف میکند.
با وجود توقف فعالیت اپ استریم زنده پریسکوپ از سال آینده میلادی، این کمپانی همچنان قابلیت استریم ویدیوی زنده را از طریق ویژگی « تویتر لایو » در اپ اصلی این شبکه اجتماعی زنده نگه میدارد.
این شبکه اعلام کرده: «اپ پریسکوپ در حالت تعمیر و نگهداری ناپایدار قرار دارد و از مدتها قبل این وضعیت را تجربه میکند. طی دو سال گذشته، شاهد کاهش استفاده از آن بودهایم و هزینههای پشتیبانی از این برنامه فقط با گذر زمان افزایش پیدا میکند.»
این کمپانی امروز با انتشار یک بروزرسانی، این پیغام را به کاربران داده که پریسکوپ تا ماه مارس کاملا تعطیل نمیشود. کاربران میتوانند پیش از تعطیلی کامل این اپ در سال آینده میلادی، یک آرشیو از ویدیوهای پریسکوپ و همچنین دادههای خود را به وسیله دانلود ذخیره کنند.
سایت پریسکوپ پس از مارس سال میلادی جدید هم فعال باقی میماند تا آرشیو پخشهای عمومی به نمایش گذاشته شود. همچنین کاربران میتوانند تا 30 آوریل درآمد خود را دریافت کنند.
مارس 2015 بود که توییتر تصمیم به خرید پریسکوپ گرفت، در آن زمان هنوز این سرویس راهاندازی نشده بود. در همان ماه این برنامه شروع بکار کرد و میخواست به سهم بالایی در دنیای استریم زنده دست پیدا کند. با وجود تلاشهای توییتر و همچنین محبوبیت مناسب در ابتدای کار، این سرویس نتوانست به حضور پررنگ خود در بازار ادامه دهد.
در دسامبر 2016 توییتر ویدیوی لایو را به اپ اصلی خود اضافه کرد که در توضیحات آن به پریسکوپ اشاره شده بود.شاید با تعطیلی پریسکوپبه عنوان یک سرویس جداگانه، توییتر بهتر بتواند روی لایو خود تمرکز کند.
16 آذر 1399 41 0 0لازمه استفاده مدارس از سامانه پیام کوتاه چیست؟امروزه با پیشرفت علم و سرعت تکنولوژی بسیاری از کارها آسان شده و همه قشر جامعه اعم از بزرگسالان و حتی دانش آموزان میتوانند با استفاده از این تکنولوژی بهترین استفاده را در جهت رفاه و آسایش خود ببرند.در گذشته ای نه چندان دور، در همه مقاطع مدارس سختی های بسیاری برای ارتباط مابین والدین و معلمان و مدیران وجود داشت. برای مثال برای جلسه اولیا و مربیان، کادر مدارس حتما باید دعودت خود را به صورت کتبی به دانش آموز میدادند، که این خود علاوه بر صرف هزینه و وقت، باز هم باز خورد خوبی نشان نمیداد زیرا بسیاری از دانش آموزان فراموش میکردند که دعوت نامه را به والدین خود بدهند. و یا اینکه مدارس برای اطلاع دادن در مورد بعضی از تعطیلی های مختص مدرسه، ناظمان مجبور به تماس با والدین میشدند که خود باعث آشفتگی و سر در گمی میشد و علاوه بر آن با هزینه بالای تلفن نیز مواجه بودند.اما امروزه با استفاده از پنل پیام کوتاه برای مدارس، کارها بسیار آسان تر شده و آشفتگی به همراه نداره.کاربرد سامانه ارسال اس ام اس برای مدارس:1- حضور والدین در مدرسه برای جلسه اولیا و مربیان2- اطلاع از وضعیت درسی دانش آموزان به صورت ماهانه3- زمان های تعطیلی و یا نبودن سرویس و یا حتی زمانهایی که کلاس های فوق العاده برگزار میشود.4- برگزاری مسابقات و قرعه کشی ها5- امکان ارسال پیامک مبنی بر تاخیر یا غیبت دانش آموزان6- ارسال اس ام اس مبنی بر مهلت پرداخت شهریه7- مطلع کردن والدین از آزمون های آنلاین چگونه ارسال پیامک باعث تبلیغات میشود؟خیلی از مواقع مدارس به خاطر امنیت و پرهیز از صدا برای خانواده ها، در جاهای خلوت هستند و کسی از وجود آن اطلاعی ندارد. و یا اینکه خانواده ها بعد از جابه جایی منزل باید به دنبال مدرسه مورد نظر برای فرزند خود باشند که این بسیار کار طاغت فرسا برای والدین هست.شما میتوانید با استفاده از پنل اس ام اس در منطقه و محله ی خود، پیامک تبلیغاتی برای جذب دانش آموزان با رده ی سنی مشخص و جنسیت مناسب، آن را انجام دهید.این خود یک ارسال پیامک هدفمند است.سامانه پیام کوتاه پیام رسون ویژه مدارس شیراز :شرکت اهورا اطلس فارس با شروع هفته ی جدید و با توجه به در نظر گرفتن شرایط مریضی کرونا در نظر دارد که برای مدارس شهر شیراز تخفیف 80 درصدی را در نظر بگیرد و با این کار اقدامی مفید برای همه مقاطع مدارس شیراز داشته باشد. در این طرح کمترین تعرفه ی ارسال پیامک ویژه ی مدارس در نظر گرفته شده است.تعرفه ی ارسال پیامک در نمایندگی پیامک شیراز ویژه ی مدارس 100 ریال در نظر گرفته شده است. همچنین خطوط ویژه ی خبری جهت عبور از بلک لیست به نام مدرسه در کمترین زمان ممکن ارائه خواهد شد.
بررسیها از وجود آسیب پذیری خطرناک در یکی از پلاگین های محبوب برنامه وردپرس خبر میدهد.
آسیب پذیری مذکور که به تازگی وصله امنیتی برای آن عرضه شده به هکرها امکان میدهد تا کلمات عبور ادمین را در سایتهای طراحی شده بر مبنای وردپرس بازتنظیم کرده و به بخش مدیریت محتوای این سایتها دسترسی یابند.که بر روی بیش از 500 هزار سایت نصب شده است.
این آسیب پذیری در هفتههای اخیر برای حمله به سایتهای مختلفی استفاده شده و به تازگی یک وصله نرم افزاری برای رفع آن عرضه شد.
پلاگینی که بدین منظور مورد سوءاستفاده قرار گرفته، Easy WP SMTP نام دارد و مالکان وب سایتها از آن برای پیکربندی تنظیمات SMPT سایتها که مربوط به اختصاص ایمیل است، بهره میگیرند.
بررسیهای شرکت نینجا تکنولوژی نتورک حاکیست نسخه 1.4.2 و به قبل این پلاگین آسیب پذیر بوده و از طریق آن میتوان به سایتهای مبتنی بر وردپرس نفوذ کرد. به کاربران سایتهای وردپرس توصیه شده برای مقابله با این مشکل هر چه سریعتر جدیدترین نسخه از پلاگین مذکور را نصب کنند.
هیچ کس فکر نمی کرد که از گاراژ خانه ای در کالیفرنیا هم اکنون یک شرکت بزرگ و با ارزش به نام گوگل در دنیا به وجود آید. موتور جستوجو اولین سرویس گوگل محسوب میشود.
تاکنون گوگل سرویسهای گوناگونی برای کاربرانش عرضه کرده و بعد از مدتی به فعالیت آنها پایان داده است؛ ازجمله سرویس موسیقی محبوب گوگل پلی موزیک که اخیرا از دسترس خارج شده است.
حال از رسانهها شنیده می شود که گوگل قصد در توقف سرویس خدمات خود دارد همه ما از گوگل استفاده کرده ایم که برایمان جذابیت داشته حال گوگل آن را متوقف کرده و این سوال ذهن همگان رادر بر می گیرد که چرا گوگل به پروژه آنها خاتمه داده است؟
شرکت های بزرگی مانند گوگل و مایکروسافت و اپل میکوشند شرکت محبوب مشتریانشان باشند و قطعا بدون دلیل منطقی، سرویسهای خود را متوقف نمیکنند. واضح است گوگل قبل از اینکه محصولاتش ضرر مالی برای شرکت بهوجود آورد، تصمیم میگیرد آنها را متوقف کند یا ممکن است برای ارتقای تجربهی کاربری، تغییراتی در محصولاتش اعمال کند و آنها را به شکل دیگری ارائه دهد.
البته کارکنان گوگل دلایل مختلفی برای توقف ارائهی محصولاتشان دارند؛ که مهمترین آنها ، ملاحظات مالی است. درواقع، گوگل با ارائهی محصولات و خدمات سعی میکند تاحدممکن درآمدزایی کند.
سرویس های متوقف شده ی گوگل:
گوگل بهقدری بزرگ است که هماهنگی افراد سازمانی برای کارهای مختلف دشوار است؛ بدینترتیب، کارمندان به تیمهای کوچکتر تقسیم شدهاند تا بهتر مدیریت شوند. هرکدام از این گروهها روی محصول خاصی تمرکز میکنند که گاهی تغییراتی در آن اِعمال میشود. برایم مثال، Inbox را در نظر بگیرید. آوریل سال گذشته (فروردین 1398)، گوگل به فعالیت سرویس ایمیل Inbox خاتمه داد؛ درنتیجه، کاربران Inbox باید اپلیکیشن ایمیل دیگری جایگزین آن کنند. با اینکه سرویسدهی اپلیکیشن مستقل شد و iOS و وب ادغام شده است.
از محصولات قدیمی گوگل احتمالا گوگل پلاس را بهخاطر میآورید. درواقع، گوگل پلاس دچار مشکل امنیتی شده بود و احتمال میرفت 52?5 میلیون کاربر را تحتتأثیر قرار دهد؛ بههمیندلیل، گوگل آن سرویس را متوقف کرد. درکنار توقف برخی از سرویسهای گوگل، سرویسهایی هم هستند مانند گوگل فای و گوگل اسیستنت، فقط نامشان تغییر میکند. نامهای قبلی گوگل فای و گوگل اسیستنت بهترتیب Project Fi و Google Now بودند. درهرصورت، در نگاه اول شاید تغییرات را دوست نداشته باشیم؛ بهویژه اگر سرویس محبوبمان متوقف شود. این در حالی است که استراتژیهایی درپسِ هر تغییر سرویس وجود دارد و گوگل با هدف ارتقای تجربهی کاربری به چنین تغییراتی دست میزند.
نوآوری گوگل چه روندی را در پیش میگیرد؟
گوگل قصد در نوآوری و ارائه محصولات جدید تر دارد. در واقع قصد دارد در بازار رقابتی محصول جدید را زودتر از رقبا ارائه دهد و بعد از ارائه محصول آن را ارتقا و اصلاح کند حال این رقابت تنگاتنگ با شرکت های همچون اپل، آمازون، فیسبوک، مایکروسافت است
نگاهی به برخی از سرویسهای متوقفشدهی گوگل
گوگل بهقدری بزرگ است که هماهنگی افراد سازمانی برای کارهای مختلف دشوار است؛ بدینترتیب، کارمندان به تیمهای کوچکتر تقسیم شدهاند تا بهتر مدیریت شوند. هرکدام از این گروهها روی محصول خاصی تمرکز میکنند که گاهی تغییراتی در آن اِعمال میشود. برایم مثال، Inbox را در نظر بگیرید. آوریل سال گذشته (فروردین 1398)، گوگل به فعالیت Inbox خاتمه داد؛ درنتیجه، کاربران Inbox باید اپلیکیشن ایمیل دیگری جایگزین آن کنند. با اینکه سرویسدهی اپلیک، بخشهایی از اپلیکیشنهای جیمیل اندروید و و وب ادغام شده است.
از دیگر تغییرات دیگر سرویسهای گوگل، یکپارچهشدن سرویسهای اخبار و وضعیت آبوهوای گوگل با Google Reader در Google News است. سرویس Google Reader بهعنوان فیدخوان در سال 2005 عرضه شد و پس از حدود هشت سال فعالیتش پایان یافت؛ اما پس از خاتمهی سرویس Google Reader، کاربران در Google News میتوانند در سرویسی متفاوت، به اخبار محلی و فهرست اخبار ملی و فناوری دسترسی داشته باشند. درواقع، گوگل زمان زیادی برای تحقیق و آزمایشهای مختلف صرف کرده تا راهکار بهتر و مؤثرتری دراختیار کاربرانش قرار دهد.
از محصولات قدیمی گوگل احتمالا گوگل پلاس را بهخاطر میآورید. درواقع، گوگل پلاس دچار مشکل امنیتی شده بود و احتمال میرفت 52?5 میلیون کاربر را تحتتأثیر قرار دهد؛ بههمیندلیل، گوگل آن سرویس را متوقف کرد. درکنار توقف برخی از سرویسهای گوگل، سرویسهایی هم هستند مانند گوگل فای و گوگل اسیستنت، فقط نامشان تغییر میکند. نامهای قبلی گوگل فای و گوگل اسیستنت بهترتیب Project Fi و Google Now بودند. درهرصورت، در نگاه اول شاید تغییرات را دوست نداشته باشیم؛ بهویژه اگر سرویس محبوبمان متوقف شود. این در حالی است که استراتژیهایی درپسِ هر تغییر سرویس وجود دارد و گوگل با هدف ارتقای تجربهی کاربری به چنین تغییراتی دست میزند.
گوگل در ایجاد نوآوری چه روندی در پیش میگیرد؟
تداوم و کنارهگیری سرویسها نتیجهی نوآوریهای گوگل و ارائهی محصولات جدیدتر است. این غول فناوری در بازار رقابتی تمایل دارد زودتر از رقبا محصول جدید ارائه دهد و بعد، زمانی را برای ارتقا و اصلاح آن صرف کند. اهالی مانتینویو برای هر محصول و سرویس درآمدزای گوگل، رقابت تنگاتنگی با اپل، آمازون، فیسبوک و مایکروسافت دارند. بنابراین، تیمهای گوگل برای ارائهی محصول جدید نمیتوانند کارها را آهسته پیش ببرند و زمان کافی را برای گرفتن تصمیم نهایی و پایبندی به آن در نظر میگیرند. گوگل ایدههایش را عملی میکند و منتظر نتیجه میماند.
از سرویسهای جدید گوگل میتوان به گوگل پی اشاره کرد. اپل و آمازون در سرویسهای پرداختی رقیب سرسخت یکدیگر هستند و بهدلیل اینکه گوگل بهاندازهی کافی سریع عمل نکرده، از این رقابت جامانده است. حدود سه سال پیش، گوگل سیستم پرداختی موبایلی موسوم به Tez را بهطوراختصاصی برای هند معرفی کرد. با اینکه Google Tez محبوبیت زیادی میان کاربران هندی بهدست آورده و 55 میلیونبار دانلود شده بود، گوگل به فعالیت این سرویس خاتمه داد و در سال 2018، سرویسهای پرداختیاش را در گوگل پی ادغام کرد.
واکنش کاربران گوگل به توقف سرویسهای محبوبشان چیست؟
کاربران گوگل دربارهی توقف سرویس محبوبشان احساس نگرانی میکنند؛ بهویژه کسانی که در حاشیهی سود قرار دارند یا برای آزمایش عرضه شدهاند. حدود پنج سال از پروژهی پیکسل میگذرد و با اینکه گوشیهای اندرویدی خوبی عرضه کرده است، ظاهرا درآمدزایی درخورتوجهی ندارد. درحالحاضر، بهنظر میرسد گوگل قصد ندارد تولید گوشیهای پیکسل را متوقف کند؛ اما آینده را نیز نمیتوان پیشبینی کرد.
گوگل پلی موزیک نیز از دیگر سرویسهای محبوب گوگل بود که هفتهی جاری برای همیشه از دسترس خارج شد. گوگل یوتیوب موزیک را جایگزین پلی موزیک اعلام کرد؛ درحالیکه همهی ویژگیهای جذاب پلی موزیک را ندارد. ظاهرا گوگل به توقف محصولاتش ادامه میدهد و مشخص نیست بهغیر از محصولات اصلی مانند موتور جستوجو و سرویس تبلیغاتی گوگل و جیمیل، کدام محصول بعدی گوگل به چنین سرنوشتی دچار میشود.
محصولات براساس اولویتهای کسبوکارها و حتی نیازها و تقاضای مخاطبان از بازار خارج میشوند. برخی از محصولات نیز درنتیجهی ورود و رشد کسبوکارها در بازارهای جدید از رده خارج میشوند. البته این موضوع را نباید نادیده گرفت که کاربران گوگل با متوقفشدن مداوم محصولات محبوبشان، حس اعتماد به برند را از دست میدهند و پذیرش محصول بعدی این شرکت دشوارتر میشود.
چند ماه پیش بود که این خبر منتشر شد که قابلیت پیام خودحذف شونده واتس اپ به زودی ارایه می شود. در نهایت یک ماه پیش این اتفاق به وقوع پیوست. اینجا می خواهیم برای شما آموزش ارسال پیام خودحذف شونده واتس اپ را ارایه کنیم.
پیام رسان WhatsApp از ویژگی جدیدی برخوردار است که به شما امکان ارسال پیام ناپدید شده را می دهد. با فعال کردن این ویژگی، پیام های جدید در یک گپ پس از هفت روز ناپدید می شوند. این ویژگی هم برای چت های یک به یک و هم به صورت گروهی در دسترس است، بنابراین در اینجا اطلاعاتی راجع به ناپدید شدن پیام ها در WhatsApp و نحوه راه اندازی آن آورده شده است.
چگونگی ارسال پیام های ناپدید شده در WhatsApp
برای چت های جداگانه، هر کاربر می تواند پیام های ناپدید شده را تنظیم کند. اما برای چت های گروهی، فقط مدیر گروه می توانند این ویژگی را فعال کنند. پس از فعال شدن پیام های ناپدید شده، همه پیام های جدید موجود در گپ پس از آن مرحله پس از هفت روز ناپدید می شوند.
پیام های فعلی موجود در گپ تحت تأثیر قرار نخواهند گرفت و فقط پس از فعال شدن ویژگی روی پیام های جدید معتبر است. بنابراین بیایید ببینیم که چگونه می توانید پیام های ناپدید شده را در WhatsApp ارسال کنید:
1- وارد واتس اپ شوید.
2- گپ فردی یا گروهی را که می خواهید پیام های ناپدید شده را برای آن تنظیم کنید، انتخاب کنید.
3- برای دسترسی به تنظیمات گپ، روی نام مخاطب یا نام گروه ضربه بزنید.
4- پیام های ناپدیده شونده یا “Disappearing messages” را انتخاب کنید.
5- تیک را روی حالت روشن تنظیم کنید.
6- شما یک پیام تأیید در گپ مشاهده خواهید کرد که پیام های ناپدید شده اکنون فعال شده اند.
آنچه که باید درباره پیام خودحذف شونده WhatsApp بدانید
پیام رسان WhatsApp دستورالعمل هایی را در مورد نحوه کار پیام های ناپدید شده به اشتراک گذاشته است. به طور پیش فرض، تنظیم شده است که دانلود خودکار فایل ها در حافظه داخلی تلفن شما انجام می شود، بنابراین اگر پیام های ناپدید شده در یک چت فعال باشند، هر رسانه ارسال شده پس از هفت روز در چت ناپدید می شود، اما خود فایل دانلود شده در تلفن شما باقی می ماند.
از آنجا که WhatsApp به شما امکان پاسخ دادن و ارسال پیام را می دهد، در اینجا نحوه تأثیر این ویژگی ها بر پیام های ناپدید شده آورده شده است.
واتس اپ می گوید:
1- اگر کاربری در هفت روز WhatsApp را باز نکند، پیام ناپدید می شود. با این حال ممکن است تا زمان باز شدن واتس اپ، در نوتیفیکیشن ها نمایش داده شود.
2- وقتی به پیامی پاسخ می دهید، پیام اولیه به حالت نقل (یا quoted) ظاهر می شود. اگر به پیامی خود حذف شونده پاسخ دهید، متن نقل شده ممکن است پس از هفت روز در چت باقی بماند.
3- اگر یک پیام خودحذف شونده به یک گفت و گو بدون حالت پیام خودحذف شونده ارسال شود، پیام در گپ ارسال شده از بین نمی رود.
4- اگر کاربر قبل از ناپدید شدن پیام، پشتیبان ایجاد کند، پیام ناپدید شده در نسخه پشتیبان وارد می شود. وقتی کاربر نسخه پشتیبان را بازگرداند، پیام های خودحذف شونده، حذف می شود.
پیام رسان WhatsApp در همه تلفن های اندرویدی و سایر سیستم عامل ها در دسترس است و این پلتفرم پیام رسان محبوب برای بیش از یک میلیارد کاربر در سراسر جهان است.