سفارش تبلیغ
صبا ویژن
رسول خدا فرمود : «نزد خداوند، هیچ چیز دشمن تر از خانه ای که بر اثرطلاق ویران شود، نیست» . سپس امام صادق علیه السلام فرمود:«خداوند ـ عزّوجلّ ـ، به سبب دشمنی ای که با جدایی داشت، درباره طلاق تأکید ورزید و سخن را در آن باب، بارها بازگفت. [صفوان بن مهران ـ از امام صادق علیه السلام نقل می کند ـ]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
پنل پیامک ، پنل اس ام اس ، پیامک صوتی ، پنل پیامک شیراز ، پنل اس ام اس شیراز ، نمایندگی پیامک ، تبلیغات صوتی ، ارسال انبوه پیامک ، تبلیغات پیامکی ، سرویس پیام کوتاه ، پنل پیامک صوتی ، پنل پیامک پیام رسون ، پنل نمایندگی ، 50001400 ، بازاریابی اس ام اسی ، بازاریابی پیامکی ، متن پیامکی ، پیامک تبلیغاتی ، کلمات کلیدی ، نمایندگی پیانمک ، نمتایندگی پیامک ، یامک صوتی ، کارت ویزیت الکترونیک ، نظر سنجی اس ام اسی ، نظرسنجی SMS ، نمایندگی پنل پیامک ، سیمکارت انبوه ، تبلیغات سیم کارتی ، برچسب ها: ارسال اس ام اس انبوه به استان کهگیلویه و بویراحمد ارسا ، برچسب ها: راهکارهای اس ام اس برای تجارت الکترونیک تجارت الکترونی ، بلک لیست مخابرات ، پنل اس ام ، اپراتور پیامکح صوتی ، پنل اس ام اس اهر پنل اس ام اس مرند پنل اس ام اس مراغه پنل اس ام ، ارسال بلک لیست ، ارسال پیامک انبوه ، اس ام اس ، اس ام اس پیامک های متنی اس ام اس یا پیامک های متنی نظر سنجی اس ا ، اس ام اس یا پیامک های متنی ، انبوه سیمکارت ، بازار یابی اس ام اسی ، پیام کوتاه ، پیام کوتاه آنلاین ، پیامک انبوه ، ÷نل اس ام اس ، پنل سیم کارت ، پیامک های متنی ، پیامکصوتی ، چرا کسب و کار شما به اس ام اس انبوه نیازمند است ، سامانه پیام کوتاه , سامانه پیام کوتاه رایگان , سامانه پیام کوتاه ، سامانه پیامک پیام رسون ، سامانه پیامکی کل کشور ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :17
بازدید دیروز :50
کل بازدید :89958
تعداد کل یاداشته ها : 444
103/2/17
6:59 ص

پنل اس ام اس و پرداختهای بی دردسر

 


متن از پنل اس ام اس شیراز

به تازه گی شرکت استار باکس ،  یک ویژگی خاص ، به  برنامه پرداخت تلفن همراه خود اضافه کرده است و که بنام ، برنامه نویسی دیجیتال ، نام گذاری شده است ، که  به مشتریان اجازه می دهد تا به راحتی نکات مربوط به خرید خود را اضافه کنند . این برنامه برای iOS  و اندروید در دسترس گذاشته شده است.

 

 

کاربران در ایالات متحده ، کانادا ،  U.K. ،  از دسترسی به این برنامه لذت خواهند برد که برای مشتریان ، یک پنجره را باز کرده است ، که آنها  دو ساعت به دنبال یک معامله و اضافه کردن یک نکته و کسب درآمد هستند . رسید معاملات ، دیجیتال بوده و درآخر اضافه میشود . استارباکس برای کاربران تلفن های همراه  ، یک دسترسی سه ساله ایجاد کرده است  و  به کاربران اجازه میدهد ، تا با یک نسخه دیجیتال از کارت های استارباکس ، روی گوشی های هوشمند خود پرداخت ها را انجام دهند . به اصطلاح "لرزش برای پرداخت"، کاربران به راحتی ،  با تکان دادن تلفن همراه و با کارت استار باکس ، پرداخت را انجام دهید .

 

 

 

مدیر ارشد استار باکس دیجیتال گفت : "ما واقعا هیجان زده هستیم زیرا تقریبا چیزی را که مشتریان ما واقعا درخواست کرده اند را برای آنها ایجاد کرده ایم . بیشتر مشتریان با استفاده از پرداخت تلفن همراه ، هزینه های و پرداخت هایشان را انجام میدهند و از اینکه روزها در خیابان ها به دنبال پرداخت نیستند لذت میبرند .

 

این اولین بار است که کاربران تلفن همراه ،  قادر به اضافه کردن نکاتی به صورت حساب های دیجیتال خود هستند . حدود 10 میلیون مشتری ، برنامه پرداخت استار باکس را دانلود کرده اند ، که حدود 11 ? از خرید در فروشگاه را پوشش می دهد . این نکته بسیار مهم است که  غول قهوه ،  گزینه نوک در برنامه پرداخت استارباکس را به برنامه های خود اضافه کرده است  و این یک استراتژی بازاریابی تلفن همراه است ، که در حال حاضر به شدت موفقیت آمیز است و بدون شک نوار پیروزی و موفقیت را برای دیگر شرکت هایی که به تازگی شروع به  استفاده می کنند ، تضمین شده است.

 

 

اکثر شرکت ها ، بیشتر از پنل اس ام اس ، پنل پیامکو نمایندگی پیامک ، برای تبلیغ و بازاریابی نوع کسب و کار و نام تجاری خود استفاده می کنند ، از جمله برنامه های انتخابی که به جذب مشتری و فروش بیشتر می انجامد : ارائه تخفیف های منحصر به فرد و پیشنهادات ویژه ، پیامک یادآوری و ..... اکثر شرکت ها چنین تاکتیک هایبازاریابی پیامکی را بسیار موثر دانسته و به دنبال راه های جدید و موثرتر ، برای حفظ روابط مشتری و در عین حال جذب مشتریان جدید نیز هستند .

 

رستوران ها ، هتل ها و سایر شرکت های تجاری و خدمات مبتنی بر مشتری ، برنامه های نوشتاری خود را توسعه داده و به بازار عرضه می کنند ، در حالی که برنامه استار باکس موفقیت آمیز است . با توجه به اینکه برنامه پرداخت تلفن همراه شرکت محبوب شده است ، احتمالا گزینه اوج گیری ، یکی دیگر از استراتژی های بازاریابی موفق تلفن همراه خواهد بود . مشتریان به راحتی می توانند ،کسانی را که اتاق های هتل خود را تمیز می کنند و آنها را راهنمایی میکنند ، با تلفن همراه خود تمامی هزینه های هتل و انعام خدمتکاران را پرداخت کند ، حتی کارهای کوچکتر مانند : سالن آرایشگاه و کاشت ناخن و... می توانند از این  برنامه های استفاده کنند.

 

شرکت تک رایان سپهرخاورمیانه

09164900129**07137325725

 


  

موج جدید "بارش‌ باران‌ سیل‌آسا"

 

 

با ورود سامانه بارشی جدید ، برخی از استان‌های کشورمان شاهد آغاز موج جدید "بارش‌ باران‌‌های سیل‌آسا" خواهند بود.

امروز با ورود سامانه بارشی جدید به کشور ، بارش‌ها در نوار غربی آغاز شده و به‌تدریج به بخش‌های مرکزی و غربی خلیج‌فارس ، استان‌های واقع در البرز غربی ،‌ زاگرس مرکزی ، استان‌های فارس و بوشهر می‌رسد ، که باعث رگبار باران ، رعد و برق و وزش باد در این مناطق می‌شود.

 

نگرانی از ذوب شدن برف‌ها و بالاآمدن سطح آب دربرخی مناطق

 

امروز همچنین برای استان‌های کرمان ، شمال هرمزگان ، شرق و شمال‌شرق کشور ، مرکز ، استان‌های واقع در البرز مرکزی بارش‌های پراکنده پیش‌بینی شده است. از شنبه 17 فروردین 98 سامانه بارشی تقویت می‌شود و علاوه بر این مناطق ، نواحی غربی دریای خزر را نیز تحت پوشش قرار می‌دهد.

 

شدت بارش‌ها امروز و فردا ، برای استان‌های آذربایجان غربی و شرقی (نیمه جنوبی) ، کرمانشاه ، کردستان ، فارس ، بوشهر ، خوزستان ، لرستان ، چهارمحال و بختیاری ، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان رضوی است که احتمال طغیان رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها در این مناطق وجود دارد.

 

 

از اواخر وقت فردا ، از بارش‌ها از نوار غربی کاسته می‌شود و عمده فعالیت سامانه بارشی ، تا روز یکشنبه برای استان‌های خراسان شمالی ، خراسان رضوی و سمنان فعال است و برای ارتفاعات البرز غربی و مرکزی و زاگرس مرکزی بارش‌ها به‌شکل برف خواهد بود.

 

تهران هم امروز آسمان ابری و برای فردا باران ، رعد و برق و وزش بادهای شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

 


  
  

اروپا را تحت فشار قرار می‌دهیم.

 

 

برای تقویت و گسترش همکاری‌ها ، با شرکای قدیمی خود مانند روسیه ، چین ، ترکیه و عراق ارتباط را بیشتر میکنیم .

وزیر امورخارجه ایران  ، با تاکید بر این که اروپا باید به تعهدات خود عمل کند ، پیرامون رفتار اروپایی‌ها در قبال برجام مطالبی را بیان کرد . .

جناب آقای دکتر ظریف ، وزیر محترم امور خارجه ؛ سال نو و سالروز بعثت پیامبر گرامی اسلام را خدمت شما تبریک عرض می‌کنم. همان‌طور که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سخنرانی نوروزی‌شان در حرم مطهر رضوی فرمودند در قضیه برجام ، وظیفه‌ی اروپایی‌ها این بود که در مقابل آمریکا می‌ایستادند ، امّا با بهانه‌های مختلف نَایستادند و علاوه بر این ، و علیرغم اینکه خودشان هم مدام به ما تأکید کردند و می‌کنند ،که «مبادا از برجام خارج بشوید» ، عملاً از برجام خارج شده‌اند ، یعنی حتّی تحریم‌های جدیدی را علیه ایران به وجود آورده‌اند. به گفته‌ی رهبر انقلاب اسلامی ، اروپایی‌ها در این قضیه هم مثل گذشته ، به ما خیانت کردند و نمی‌توان از اینها توقّع داشت و به آن‌ها اعتماد کرد. لطفاً نظرتان را درباره رفتار دولت‌های اروپایی و برنامه‌ی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی در قبال آن تشریح فرمایید.

محمد جواد ظریف: اروپایی‌ها از ابتدا به برجام به‌عنوان یک دستاورد نگاه می‌کردند ، اما شاید آن‌ها آمادگی نداشته باشند و قطعاً توان کافی نداشتند برای اینکه در مقابل تحریم‌های آمریکا ایستادگی کنند ، تلاش‌هایی کردند اما همان‌طوری که رهبر معظم انقلاب فرمودند ، این تلاش‌ها کافی نبود و حتی در بعضی موارد می‌شود گفت : که این تلاش‌ها نشان‌دهنده‌ عدم آمادگی اروپایی‌ها برای هزینه کردن در یک حوزه‌ای که خودشان ادعا می‌کنند اهمیت استراتژیک برای آن‌ها دارد ، بود. لذا این واقعیت را رهبر انقلاب از ابتدای خروج آمریکا از برجام مطرح کردند.

ما هم با توجه به اینکه ضرورت داشت اروپایی‌ها را ناگزیر کنیم ، بر اینکه به تعهداتشان عمل کنند ، در بُعد دیپلماتیک ، کار با اروپا را ادامه دادیم، کماکان هم ادامه می‌دهیم ،  اما هیچ‌گاه امید به اروپا نبستیم. برای همین هم هست که ، در سال‌های گذشته حتی در ابتدای برجام ، بیشترین رفت‌ و آمدهای ما ، رفت و آمدهای آقای رئیس‌جمهور ، رفت ‌و آمدهای بنده با کشورهای همسایه بوده ، با کشورهایی بوده که شرکای قدیمی ما هستند مثل روسیه ، مثل چین ، مثل ترکیه ، مثل عراق و توجه ما برای آینده‌ی روابط خارجی به این سمت بوده است. از ابتدای کار دولت یازدهم و به‌ویژه پس از خروج آمریکا از برجام ، توجه ما روی کشورهایی که نزدیک ما هستند ، در کنار ما بوده‌اند ،-حالا من نمی‌خواهم از کلمه‌ی «دوست» استفاده کنم-. کشورهایی که در شرایط دشواری با ما همکاری کرده‌اند ، متمرکز بوده است.



ما همچنان اروپایی‌ها ، را برای اجرای تعهداتشان تحت فشار قرار می‌دهیم. یعنی اروپا باید بداند که ، نمی‌تواند فقط با چند اظهارنظر و یا چند طرح اجرانشده ، از زیر بار مسئولیت‌هایش شانه خالی کند. لذا وظیفه‌ی ما به‌عنوان دستگاه دیپلماسی این است که کار اروپایی‌ها را پیگیری کنیم ، به آن‌ها تذکر بدهیم ، فشار بیاوریم که شما موظفید ، تعهداتتان را انجام بدهید ، اما هیچ‌گاه به آن‌ها چشم امید نباید داشته باشیم.

اصولاً ، نباید چشم امید  به خارج داشته باشیم . این انقلاب و این کشور ،  بر پایه‌ی امید به مردم ، البته بعد از امید به خدا و توسل به ائمه‌ی معصومین- و اتکای به مردم گردانده شده است. اگر امید به مردم و اتکای به مردم نبود ، هیچ‌گاه جنگ تحمیلی ، که همه‌ی دنیا در آن پشت سر رژیم متجاوز صدام قرار داشتند-، با آبرومندی و با پیروزی پایان پیدا نمی‌کرد ، این‌ها همه‌اش به‌خاطر این است که ما از ابتدای انقلاب ، امید را بر مردم گذاشتیم و از امیدوار بودن به خارجی‌ها امتناع کردیم و رمز موفقیت جمهوری اسلامی تاکنون هم همین بوده است.

 


  
  

 

 

خطاب رهبری به مسئولین : ویرانی‌ها و تخریب خانه‌ها و مزارع ، باید جبران شود و خواهد شد .

 

امام خامنه ای : کمک مردم ، حقیقاتا گره گشا است .

 

صبح امروز (چهارشنبه) ، در خجسته سالروز عید مبعث ، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ، در دیدار مسئولان نظام ، سفرای کشورهای اسلامی و جمعی از قشرها مختلف مردم ، بعثت انبیاء را یک حرکت عظیم برای ایجاد تمدن ‌نوین با دو ویژگی «عبودیت الهی» و «مبارزه با کفر و طاغوت» خواندند و با تأکید بر اینکه بعثت پیامبر اکرم (ص)، جامع ترین ، کامل ترین و ماندگارترین بعثت‌ها است ، گفتند : امروز انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ، ادامه بعثت پیامبر اعظم(ص) است و وعده خدا ، پیروزی جبهه حق در مصاف توحید و طاغوت است.

 

رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود با اشاره به حادثه سیل در برخی از استانهای کشور و مشکلات ناشی از آن و همچنین تلفات و خسارات سیل ، افزودند : در این حادثه ، تلاش مردم و روحیه همبستگی و بسیج شوندگی در میان آنان ، بسیار خوب بود و ملت ایران جانانه ،  وارد میدان شدند و کمک‌کار مسئولان بودند و مسئولان نیز با همین پشتیبانی مردمی و با اتفاق کلمه توانستند اقدامات ابتدایی را انجام دهند.

حضرت آیت‌الله خامنه ای ، با تأکید بر اینکه هنوز کارهای زیادی برای کاهش آلام مردم سیل زده باقی مانده است ، خاطرنشان کردند : به مسئولان تأکید کرده‌ام که کارهای اصلی یعنی بازسازی ویرانی‌ها و جبران خسارتها ، از این به بعد است و باید این خسارات و صدمات جبران شود.

ایشان افزودند : البته مردم عزیز در مناطق سیل زده باید به همکاری با مسئولان ادامه دهند ، زیرا کمک آنها حقیقتاً گره گشا خواهد بود.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به موضوع مبعث ، ظهور پیامبران در جوامع مختلف را یک برانگیختگی و یک حرکت عظیم با جهت گیری «توحید و عبودیت» و «اجتناب از طاغوت» خواندند و تأکید کردند : طاغوت در واقع همان جریان و خطِ مقابلِ حرکت توحیدی است که مصداق امروز آن رؤسای جمهور در امریکا و برخی کشورهای دیگر، هستند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه هدف از بعثت انبیاء ایجاد جامعه فاضله و تمدن نوین بوده است ، گفتند : در این تمدن ، همه لوازم آن از جمله علم ، اخلاق ، سبک زندگی و حتی جنگ نیز وجود دارد.

ایشان با اشاره به برخی دیدگاهها که هدف اسلام را ، از بین بردن جنگ عنوان می‌کنند ، افزودند : در اسلام ، جنگ وجود دارد اما موضوع مهم ، جهت گیری این جنگ است ، زیرا جریان طاغوت همواره برای اشاعه فساد و قدرت‌طلبی و مقاصد خبیث ، جنگ به راه انداخته است که این جنگ مذموم است ، اما مقابله با طاغوت ، ممدوح است.

رهبر انقلاب اسلامی ،  خاطرنشان کردند : تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی در طول سالهای متمادی ، نمونه بارز جنگ‌افروزی‌های طاغوت ، و مقابله مجاهدان فلسطینی و حزب الله لبنان و همچنین دفاع 8 ساله ملت ایران مصداق بارز ، جهاد در راه خدا است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای ، با تأکید بر اینکه بعثت پیامبر اسلام (ص) جامع‌ترین و ماندگارترین بعثت‌ها و انقلاب اسلامی ایران نیز ادامه آن بعثت است ، افزودند : علت دشمنی با نظام جمهوری اسلامی همان خط دشمنی جبهه طاغوت با جبهه توحید است و اینکه گفته می‌شود دشمن تراشی نکنید حرف نادرستی است ، زیرا جبهه طاغوت با اصل و هویت حرکت توحیدی مخالف است و امریکا و نوکرهای او همچون آل سعود ، به کمتر از دست کشیدن از حرکت در مسیر توحید راضی نمی شوند.

ایشان مصاف «توحید و طاغوت» را مصافی اجتناب ناپذیر خواندند و با تأکید بر اینکه خداوند متعال پیروزی جبهه حق را مقدر فرموده است ، گفتند : اگر ملت ایران همانگونه که تا به حال حرکت کرده است ،  به مسیر خود ادامه دهد ، قطعاً بر دشمنان یعنی امریکا و اذناب او غلبه خواهد کرد و پیروز خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی در عین حال نکته مهمی را متذکر شدند و خاطرنشان کردند : البته این نتیجه پیروزی قابل تغییر است و آن ، در شرایطی است که دچار کوتاهی ، عدم همراهی ، عدم صداقت و دست کشیدن از مجاهدت در راه خدا ، بشویم.

حضرت آیت الله خامنه‌ای گفتند : اما ملت ایران نشان داده است که
، اینگونه نیست و امروز جوانان کشور با انگیزه ، معرفت و آمادگی بیشتر از جوانان نسل‌های قبل ، این مسیر را ادامه خواهند داد و به همین علت است که من همواره جوانها را خطاب قرار می‌دهم.

ایشان با تأکید بر اینکه جوانان باید در همه عرصه‌ها آماده حرکت و پیشرفت روزافزون باشند، افزودند : امروز همه بویژه جوانان باید در عرصه‌های علم و فناوری ، اخلاق ، سبک زندگی ، مسائل اقتصادی ، مسائل فرهنگی و در جبهه حرکت‌های سیاسی و آگاهانه ، فعال و پرنشاط در صحنه حضور داشته باشند.

رهبر انقلاب اسلامی در پایان سخنان خود تأکید کردند : فردای ایران اسلامی متعلق به جوانان مؤمن و پرانگیزه‌ای است که با اراده قاطع و فکر روشن و ابتکارهای پی در پی ، می توانند کشور را به اوج اعتلا برسانند.


  
  

 

دولت حسن روحانی برای 5 دولت بعدی بدهی برجا گذاشت .

حقوق وزرا و نهاد ریاست جمهوری ، سه برابر ، نسبت به دولت  نهم و دهم ، افزایش  داشته است  .

 

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی ، با هشدار نسبت به میزان حجم اوراق مشارکت انتشار یافته از سوی دولت گفت : اورارق قرضه و مشارکت در دولت یازدهم و دوازدهم ، به اندازه دویست سال دولتهای قبل بوده است و 5 دولت بعدی ، باید بدهی هایش را بپردازند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در 17 بهمن ماه سال گذشته اعلام کرد : مقام معظم رهبری دستور داده‌اند ، ظرف چهار ماه آینده ، اصلاحات ساختاری در بودجه کشور صورت گیرد بنابراین به‌فرمایش مقام معظم رهبری ، مجلس شورای اسلامی مکلف به اصلاح بودجه شده است ؛  در این رابطه با موسی الرضا ثروتی عضو  سابق کمیسیون اقتصادی مجلس  شورای  اسلامی گفت‌وگو کردیم.

وی با تصریح بر اینکه اولین و مهمترین اصلاحی که بودجه نیازمند آن است ، بحث کاهش وابستگی  آن به درآمدهای نفتی است گفت : علی رغم ضرورت این کار برای اقتصاد کشور ، اما متأسفانه همواره فقط دولتها ، وعده تحقق آن را داه اند ، اما هر گز آن را عملیاتی نکردند.

 

* وعده بودجه غیر نفتی در عین برداشت 120 درصدی  از درآمدهای نفتی

این کارشناس اقتصادی با ابراز اینکه علی رغم گزارشهای هر ساله که بیانگر کاسته شدن از نقش درآمدهای نفتی در بودجه است ، اما آمار نشاندهنده به عکس قضیه است گفت : مثلا در بودجه سال 97 باید 48 درصد درآمدهای نفتی را به صند وق توسعه ملی می ریختند ، ولی رئیس جمهور در سال گذشته با اصرار از مقام معظم رهبری مجوز گرفته که بیست درصد واریز کند ، یعنی کمتر از نصف آن چیزی که باید به حساب صندوق توسعه ملی واریز شود در حالی که مبلغ درآمد نفتی بیش از 120 رصد محقق شد.

موسی الرضا ثروتی افزود : متاسفانه هر ساله با وجود محقق شدن کامل درآمدهای نفتی به جای سرمایه گذاری عطش استفاده از درآمدهای نفتی بیشتر می شود.

 

* 4 برابر شدن درآمدهای نفتی دولت یازدهم ودوازدهم نسبت به  دولت نهم ودهم

وی با بیان اینکه ، درآمد نفتی در دولت یازدهم و دوازدهم تا کنون ، بیش از 4 برابر درآمدهای نفتی دولتهای نهم و دهم بوده است گفت : اما متأسفانه در این دروه نیز گام مؤثر و مثبتی برای عدم اتکا به بودجه نفت برداشته نشد.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اظهار تأسف از اینکه علی رغم توصیه هر ساله مقام معظم رهبری نسبت به این موضوع که هشدار می دهند اما به آن توجهی نمی شود گفت: اولین گام برای نگارش بودجه درست پیدا کردن راه حل برای کاهش وابستگی آن به نفت و حذف تدریجی آن در بودجه نویسی سالیانه است.

موسی الرضا ثروتی با بیان اینکه مسأله دومی که در اصلاح ساختار بودجه بایستی به آن توجه شود بودجه نویسی عملیاتی است گفت: ادعای همه دولتها وقتی به مجلس برای ارائه بودجه می آیند این است که بودجه عملیاتی نوشته شده است یعنی پول در مقابل عمل انجام شده است در حالی وقتی بودجه به دقت کارشناسی می شود مشخص می شود که این یک شعاری بیش نیست

وی افزود: مثلا پروژه ای برای اتمامش نیاز به فلان میزان بودجه نیازمند است اما وقتی پروژه کارشناسی می شود مشخص می شود که بودجه مد نطر بر خلاف نظر کارشناسانه و در برخی اوقات حتی سه برابر بیشتر در نظر گرفته شده است.

* اورارق قرضه و مشارکت در دولت یازدهم ودوازدهم به اندازه دویست سال دولتهای قبل

این کارشناس اقتصادی اشکال سوم در بودجه نویسی را واگذاری های مالی دانست و افزود: واگذاری های مالی برای هر دولت باید بر اساس ضابطه و قاعده باشد مثلا دولتهای یازدهم و دوازدهم به اندازه دویست سال دولتهای قبل اوراق مشارکت منتشر کردند و از مردم استقراض کردند اما مجلس به این موضوع حتی اعتراض نکرد و سازو کاری نیز برای ورود مجلس به این موضوع وجود ندارد.

موسی الرضا ثروتی با هشدار نسبت به میزان اوراق استقراضی که دولتهای یازدهم و دوازدهم منتشر کرده است گفت: در این دو دولت به میزانی اوراق استقراضی منتشر شده است که 5 دولت آینده نیز نمی تواند بدهی دولت به مردم را پاک کند بنابراین برای پخش و منتشر کردن چنین اوراقی باید در بودجه اصلاح ساختاری صورت بگیرد و برای هر دولت محدوده ای در نظر گرفته شود.

وی با تصریح بر اینکه اشکال انتشار این اوراق را تنها میزان حجم بالای این اوراق نیست گفت: ای کاش این حجم از اوراق مشارکت بابت امور سرمایه ای در کشور بود اما متأسفانه درآمد حاصل از این اوراق خرج امور جاری کشور شد همانند 95 درصد بودجه که صرف امور جاری کشور می شود.

این کارشناس اقتصادی  ، با انتقاد از سهمی که بودجه جاری در بودجه دارد گفت :  اکنون حقوق وزرا ، هزینه امور جاری نهاد ریاست جمهوری  سه برابر نسبت به دولت  نهم و دهم افزایش  داشته است.

موسی الرضا ثروتی اشکال چهارم در نظام بودجه نویسی را ، عدم تناسب درآمدها با هزینه ها دانست و افزود : مثلا سال گذشته درآمدهای حاصل از نفت 120 درصد بود ، اما این بیست درصد اضافی به سمت فعالیتهای عمرانی نرفت بلکه صرف امور جاری شد.

وی با ابراز اینکه ، مسأله پنجمی که در بودجه نویسی باید بازنگری شود ، میزان سهم بودجه عمرانی است گفت : حد اقل باید نسبت مساوی بین بودجه جاری و عمرانی در بودجه باید دیده شود ، اما اکنون سهم بودجه عمرانی 10 درصد است و هرگاه کسری بودجه به وجود می آید ، از سهم بودجه عمرانی کاسته می شود که این باید اصلاح شود.

 

* محال بودن کوچک سازی دولت با روی کار آمدن هر فرد مسئول با  یک اتوبوس از آشنایان  خود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ، با ابراز اینکه با توجه به برنامه ششم توسعه ، در سال گذشته باید دولت 13 درصد کوچک می شد ،  گفت : نه تنها کوچک نشده است بلکه ،  10 درصد نیز بزرگتر شده است ، چرا که تا وقتی مرسوم  است ، هر فرد مسئولی با  یک اتوبوس از آشنایان خود روی کار بیاید ، امکان کوچک سازی دولت محال است.

موسی الرضا ثروتی با اشاره به مسأله  ششمی که در بودجه باید توجه شود گفت : همواره از دولت الکترونیک صحبت می شود ، اما هیچگاه اجرائی نمی شود و با وجود اینکه ، در بودجه سالیانه برای آن ردیفی در نظر گرفته می شود ، اما هیچگاه ساختار و سازوکار  راه اندازی آن تبیین نشده است و دراقع این ردیف از بودجه ، بدون حساب و کتاب است.

وی اشکال هفتم بودجه را ، در واگذاری ها شرکتهای دولتی دانست و افزود : وقتی مجلس برای واگذاری ها ، حساب و کتابی در بودجه سالیانه در نظر نگرفته است ،  از سویی فرجام آن  یا همچون مثل آلمینیوم اراک ، نیشکر هفت تپه و مواردی از این قبیل می شود یا  با مخالفت برخی از  مدیران شرکتهای دولتی و هیئت مدیره آن  مواجه می شود که اجازه واگذاری شرکت زیر مجموعه اشان را نمی دهند ،که اکنون مشاهده می شود با گذشت 12 سال از ابلاغ دستور اصل 44 قانون اساسی هنوز 400 شرکت دولتی خصوصی نشده اند.

 

* سیر معکوس اشتغال ،  با وجود ردیف بودجه برای اشتغالزایی

عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس ، اشکال هشتم در بحث بودجه را که نیازمند اصلاح ساختاری است  ، مربوط به موضوع اشتغالزایی دانست و افزود : هر ساله بودجه ای برای ایجاد اشتغال در نظر گرفته می شود ، اما وقتی آمار  اشتغال را در آن سال بررسی می کنیم ،  برخی موارد همچون سالهای اخیر ، با وجود اختصاص این ردیف بودجه ،  اما اشتغالزایی منفی بوده است یعنی به جای اینکه به جمعیت شاغلین افزوده شود ، به جمعیت بیکاران افزوده شده است.

 


  
  
<      1   2   3   4   5      >