سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برای جویای دانش، سربلندی دنیا و رستگاری آخرت است [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
پنل پیامک ، پنل اس ام اس ، پیامک صوتی ، پنل پیامک شیراز ، پنل اس ام اس شیراز ، نمایندگی پیامک ، تبلیغات صوتی ، ارسال انبوه پیامک ، تبلیغات پیامکی ، سرویس پیام کوتاه ، پنل پیامک صوتی ، پنل پیامک پیام رسون ، پنل نمایندگی ، 50001400 ، بازاریابی اس ام اسی ، بازاریابی پیامکی ، متن پیامکی ، پیامک تبلیغاتی ، کلمات کلیدی ، نمایندگی پیانمک ، نمتایندگی پیامک ، یامک صوتی ، کارت ویزیت الکترونیک ، نظر سنجی اس ام اسی ، نظرسنجی SMS ، نمایندگی پنل پیامک ، سیمکارت انبوه ، تبلیغات سیم کارتی ، برچسب ها: ارسال اس ام اس انبوه به استان کهگیلویه و بویراحمد ارسا ، برچسب ها: راهکارهای اس ام اس برای تجارت الکترونیک تجارت الکترونی ، بلک لیست مخابرات ، پنل اس ام ، اپراتور پیامکح صوتی ، پنل اس ام اس اهر پنل اس ام اس مرند پنل اس ام اس مراغه پنل اس ام ، ارسال بلک لیست ، ارسال پیامک انبوه ، اس ام اس ، اس ام اس پیامک های متنی اس ام اس یا پیامک های متنی نظر سنجی اس ا ، اس ام اس یا پیامک های متنی ، انبوه سیمکارت ، بازار یابی اس ام اسی ، پیام کوتاه ، پیام کوتاه آنلاین ، پیامک انبوه ، ÷نل اس ام اس ، پنل سیم کارت ، پیامک های متنی ، پیامکصوتی ، چرا کسب و کار شما به اس ام اس انبوه نیازمند است ، سامانه پیام کوتاه , سامانه پیام کوتاه رایگان , سامانه پیام کوتاه ، سامانه پیامک پیام رسون ، سامانه پیامکی کل کشور ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :13
بازدید دیروز :50
کل بازدید :89954
تعداد کل یاداشته ها : 444
103/2/17
5:7 ص

پنل اس ام اس ، پنل پیامک  حامی کالای ایرانی    

 

 

      

 

 

  

 

 

  

 

 

پنل پیامک شیراز و نمایندگی پیامک و پنل نمایندگی این افتخار را دارد که با ابزارکارتبلیغاتی

 

 

 ایرانی و نیروی کار متخصص و متعهد و با خدمات رسانی 24 ساعته واقعی کلیه خدمات،

 

 

تبلیغات پیامکی ، تبلیغات صوتی ، پیامک صوتی ، بازاریابی پیامکی و پیامرسون صوتی ،

 

 

اپراتور تبلیغات صوتی و نمایندگی پیامک صوتی ، پنل اس ام اس و نمایندگی پنل پیامک  ،

 

 

پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری سال جدید با نام حمایت از کالای ایرانی  کلیه

 

 

خدمات ارائه شده با50 درصد تخفیف جهت ثبت سفارش وتعدادی از پکیج های سفارشی بدون

 

 

یک ریال پرداختی، به راحتی محصول وکالا و خود ونامتان را جهانی کنید .

 

 

  

 

 

پنل اس ام اس شیراز و پنل پیامک شیراز

 

 

  

 

 

تمامی دوستان ، صاحبان مشاغل ، شرکت ها ، موسسات ، بیمارستانها و....حتی ارگانهای نظامی   

 

 

میتوانند ازخدمات فوق بهره مند شوند.

 

 

باما تماس بگیرید. 07137325725

 

 

  

 

 

هر سال در نخستین لحظات سال نو، رهبر انقلاب در پیامی به عموم مردم ایران ضمن تبریک سال نو نام‌گذاری سال جدید را انجام میدهد که مسیر حرکت یکساله‌ کشور را مشخص می‌کنند. امسال نیز همانند سال های گذشته حضرت آیت الله خامنه ای در نخستین دقیقه های پس از تحویل سال نو با مردم سخن گفتند.

 رهبر معظم انقلاب سال 97 را سال  حمایت از کالای ایرانی نام‌گذاری کردند. ایشان در بخشی از سخنان خود یادآور شدند: مسئله‌ اصلی ما امسال هم مسئله اقتصاد و معیشت مردمی است. همه باید تلاش کنند،همه باید کار کنند و محور هم عبارت است از تولید ملّی  یعنی اگر چنانچه تولید ملّی را همه تعقیب کنند ودنبال‌گیری کنند، بسیاری از مشکلات اقتصادی، مشکلات معیشتیِ مردم  هم مسئله‌ ی اشتغال، هم مسئله‌ی سرمایه‌گذاری و بقیّه‌ی چیزها- حل خواهد شد. آسیب های اجتماعی به میزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد.

رهبر معظم انقلاب در طول سال های گذشته که بارها حمایت از تولید داخلی و مصرف کالای داخلی را مطرح کرده اند مورد تاکید قرار داده اند.

برخی از مهم‌ترین دلایل مصرف کالای داخلی بتشریح رهبر انقلاب :

 

 

*ایجاد استقلال اقتصادی و سیاسی

 

 

*ایجاد کار و اشتغال

 

 

*افزایش ابتکارات تولیدکنندگان

 

 

*افزایش ثروت ملی

 

 

*کاهش تورم وکنترل نقدینگی

 

 

 مورد اشاره قرار داد. برای ارتقای اقتصاد ملی و رسیدن به پیشرفت همه جانبه ، گریزی از مصرف کالای داخلی نداریم. از این رو با حمایت از تولیدکنندگان داخلی و کالای ایرانی چرخه اقتصاد کشور بر مدار پیشرفت قرار می گیرد.

شرکت تک رایان سپهر خاورمیانه 

 

 

 

 

 


  

پشت پرده های  FATF  به زبان ساده

درباره نمایندگانی که حاضرند اطلاعات تمام تراکنش‌های مالی کشور را در اختیار شقی‌ترین دشمنان این ملت قرار دهند، ولی حاضر نیستند اطلاعات مربوط به نظر شخصی خود درباره هر طرح و لایحه مطرح شده در صحن مجلس را در اختیار موکلان خود قرار دهند، چه باید گفت؟

حسن رضایی طی یادداشتی ئدر روزنامه وطن امروز نوشت: کاسب زرنگ، از یک سوراخ 2 بار گزیده نمی‌شود، بلکه اگر کهنه‌کارتر باشد، یک بار هم گزیده نمی‌شود! وقتی پای منافع عمومی در میان باشد اما ظاهر قضیه کمی برعکس می‌شود. مثلا می‌توان سال 82 تا 84 با اروپایی‌ها کلی مذاکره کرد و تعلیق تمام فعالیت‌های هسته‌ای یک ملت را پذیرفت و بعد هم که اروپایی‌ها به هیچ عهدشان وفا نکردند دوباره پلمب تاسیسات هسته‌ای را با دست خود باز کرد. در کتاب خاطرات خود هم نوشت: «متأسفانه، در مقابل اگر نگوییم هیچ، ایران مابه‌ازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن، با قول‌های انجام نشده و درخواست‌های بیشتر روبه‌رو شد!» وقتی قرار نباشد از جیب شخصی خرج کرد، باز می‌توان در سال 92 ساز دیگری زد و گفت:

 مذاکره با آمریکا راحت‌تر از مذاکره با اروپاست، چرا که اروپایی‌ها به دنبال آقا اجازه از آمریکا هستند.

آمریکایی‌ها کدخدای ده هستند، با کدخدا بستن راحت‌تر است!!
بعد هم که شخص کدخدا زیر میز زد، باز به سال 82 بازگشت و مدعی شد: «برجام را می‌توان با اروپا ادامه داد!» در این نوع معامله، به نظر شما گام بعدی چیست؟ اگر از فرمول ابتدای این نوشته پیروی کنیم، گام بعدی باید اعتماد نکردن به اروپا باشد، به خصوص اینکه تیم مذاکره‌کننده فعلی همان تیم سال 82 است و مثلا در این مساله کهنه‌کار هم محسوب می‌شوند! متاسفانه اما وقتی پای منافع عمومی در میان باشد باز هم ظاهرا قضیه برعکس می‌شود، لذا کاسبان موردنظر باز هم به دنبال تکرار همان اشتباهات سال 82 می‌روند. که چه شود؟! که بتوانیم اعتماد اروپا را مجدد جلب کنیم. حالا راه‌حل چیست؟ اروپایی‌ها می‌گویند به مقررات FATF تمکین کنید تا ما مطمئن شویم شما از تروریست‌ها حمایت نمی‌کنید. - جان؟! ما از تروریست‌ها حمایت می‌کنیم؟ اعضای کومله و الاحواز که در اروپا ول می‌چرخند! منافقین هم که تمام کنفرانس‌های‌شان در دل پاریس برگزار می‌شود.
- نه! آنها که قبول نیست؛ دنیا درباره حمایت شما از تروریست‌ها نگران است نه حمایت اروپا و کدخدایش! –

عجب؟! حالا تروریست‌های مورد حمایت ما کی هستند؟ -تمام افراد و نهادهایی که طبق قطعنامه 2231 (برجام) هنوز در لیست تحریم‌ها باقی مانده‌اند.- می‌شود نام ببرید؟ -بله! مثلا همین:

 وزارت اطلاعات، وزارت دفاع، وزارت ارشاد، سپاهو خلاصه، 224 شخص، سازمان، شرکت، دانشگاه، بانک و... . - وای خدای من، ما کنار چقدر تروریست زندگی می‌کردیم و خبر نداشتیم! ممنون که نگران ما هستید!

 حالا سوال این است که اگر ایران با همین دست‌فرمان بخواهد FATF را بپذیرد، به انجام چه اقداماتی موظف خواهد شد؟ پاسخ ساده است: ایران موظف است از دادن هر نوع خدمات بانکی (ارزی) به این نهادها امتناع کند و به FATF اطمینان دهد که ارز وارد شده به کشور را در اختیار این سازمان‌ها و افراد قرار ندهد.
اگر FATF اطمینان حاصل کند که ایران از تعهدات خود در این زمینه تخلف کرده است، کشورهای اروپایی خود را برای همراهی با تحریم‌های آمریکا و وضع تحریم‌های جدید ضد ایران محق خواهند دانست. حالا رئیس FATF کیست؟! دستیار وزیر خزانه‌داری آمریکا و از چهره‌های نزدیک به ترامپ و نتانیاهو! منطق حامیان این طرح خیانت‌بار در داخل چیست؟ 1-دفاع از شفافیت 2-تسهیل ارتباطات بانکی. حامیان FATF معتقدند رفتن زیر بار این تعهد، قیمت دلار را هم پایین خواهد آورد. حالا چرا این ادعاها کذب است؟ بگذارید اول از دومی شروع کنیم! واقعیت این است که ترس بانک‌ها از مساله تحریم، خیلی بیشتر از مساله پولشویی و تامین مالی تروریسم است، به طوری که می‌توان گفت چنانچه روشن شود یک بانک تحریم‌های آمریکا را در هر زمینه‌ای نقض کرده است،

زیان بسیار بیشتری از نقض مقررات پولشویی متحمل خواهد شد.
بر همین اساس، بانک‌ها در دوره زمانی سال‌های 2009 تا 2015، حدود 42 میلیارد دلار بابت مسائل تحریمی جریمه شده‌اند ولی برای موضوع مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، بسیار کمتر از این مقدار جریمه شده‌اند، لذا ما حتی اگر تروریست بودن آن 224 نهاد و فرد ایرانی را هم بپذیریم تا شاید-تاکید می‌کنم، شاید!- روزی از لیست سیاه FATF خارج شویم، چون موانع تحریمی همچنان پابرجاست، هیچ تفاوتی در روابط بانکی ما با دنیا ایجاد نخواهد شد. اما مطلب دوم و ادعای شفافیت. مهم‌ترین حامیان FATF در مجلس، در حالی سنگ شفافیت را برای دفاع از این معاهده خیانت‌بار بر سینه می‌کوبند که خود از مهم‌ترین مخالفان طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس بوده و هستند. علی مطهری، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی که همواره از شجاعت و حریت نمایندگان می‌گوید، در همین زمینه طی یادداشتی به دلایل خود برای مخالفت با شفافیت آرای نمایندگان در صحن مجلس اشاره کرده است.


مطهری می‌نویسد: «من با شفافیت حضور و غیاب‌ها و سفرهای نمایندگان و مانند اینها موافقم اما با شفافیت آرای آنها موافق نیستم، زیرا جامعه امروز ما هنوز رشد لازم را در این زمینه پیدا نکرده است. اگر آرای نمایندگان به طرح‌ها و لوایح اعلام عمومی شود، نماینده در حوزه انتخابیه خود مورد آزار و اذیت گروه‌های فشار قرار می‌گیرد یا به موجب نظارت استصوابی حق او در انتخابات بعدی ضایع می‌شود. به همین جهت ممکن است محذور واقع شود و رای واقعی خود را اعمال نکند، در حالی که نماینده باید در ابراز رای خود آزاد باشد، لذا اینجانب این طرح را امضا نکردم و به فوریت آن هم رای ندادم». فاطمه ذوالقدر، دیگر نماینده اصلاح‌طلب مجلس نیز در همین زمینه می‌گوید: جزو موافقان این طرح بودم و امضا هم کردم اما مخالف افشای اسرار نمایندگان هستم؛ نباید این‌طور باشد که رای دادن درباره مطلبی بعدها به اهرم فشاری تبدیل شود. یک نماینده باید آزادانه عمل کند و به وظایف خود بپردازد اما این طور نباشد که بعد از رای دادن به موضوعی، برایش دردسر ایجاد و اسرارش فاش شود.
به نظر می‌رسد مساله باز هم همان تفاوت جیب شخصی و جیب مردم است. براستی درباره نمایندگانی که حاضرند اطلاعات تمام تراکنش‌های مالی کشور را در اختیار شقی‌ترین دشمنان این ملت قرار دهند، ولی حاضر نیستند اطلاعات مربوط به نظر شخصی خود درباره هر طرح و لایحه مطرح شده در صحن مجلس را در اختیار موکلان خود قرار دهند، چه باید گفت؟! به نظر شما اینها نماینده‌اند یا کاسبانی که دست‌شان تنها در جیب مردم و منافع ملی است؟!

 

 


  
  

پنل اس ام اس شیراز و حمید هیراد

خطوط اختصاصی

 

 

 

 

 

حمید حسین زاده که به نام حمید هیراد شناخته میشود،این خواننده محبوب متولد اول

 بهمن1370درتهران است که اصالتی از چابکسر گیلان وشمالی دارد.

حمید مدرک کارشناسی در رشته تاسیسات صنعتی را دارد. او از سنین نوجوانی به موسیقی و خوانندگی

علاقه مند بوده است و علاوه بر خوانندگی به یادگیری انواع ساز مثل پیانو، گیتار و انواع آلات موسیقی

مشغول بوده است که اکنون بر آنها تسلط دارد وهم مینوازد.

حمید هیراد مجرد است،او در سن 21 سالگی یکبار عاشق شد ومدتی را باعشق ایام میگذرانید, ولی دست

تقدیر این دو را از هم جدا کرد و دختر مورد علاقه ایشان دار فانی را وداع گفته و فوت کرد.

 

*پنل پیامک * پنل اس ام اس * نمایندگی پنل پیامک*

 

اولین آهنگ حمید هیراد

 

اولین آهنگ حمید هیراد با گروه پازل بند در کنار آرین بهاری و علی رهبری در 15 اسفند 95 با نام بی تاب

منتشر شد که استقبال خوبی از آن شد. اردیبهشت 96 اولین آهنگ وی بنام مستم کن به بازار آمد ، شهرت

حمید در تیر ماه 96 با آهنگ دلارام گروه پازل بند و سپس با معشوق به اوج خود رسید.

 

*نمایندگی پنل صوتی * پنل پیامک شیراز * پنل نمایندگی*

 

 

 وی سابقه چندین سال خوانندگی دارد و در سبک منحصر بفرد خود با آهنگ ها و فضای تلفیقی سنتی

 

 عرفانی و موسیقی شاد توانسته طرفداران خواسته خود را پیدا نماید.

 

حمید هیراد به غیر از خوانندگی در آهنگسازی وشعر وترانه سراییفعالیت دارد و کار آهنگسازی و تنظیم آن

 

هم انجام میدهد بیشتر آهنگسازی های آهنگ هایش را خودش انجام داده است.

 

نوع آواز حمید هیرادیادآور موسیقی تلفیقی پاپ-سنتی این روزها است. سازتخصصی حمید هیراد سه تار

 

است.

 

*پنل اس ام اس صوتی * اپراتور پیامک صوتی * نمایندگی پنل پیامک صوتی *

 

 

معنی هیراد

 

هیراد نامی پسرانه است که ریشه فارسی دارد و به معنی خوش خنده و خوش رو است که چهره ای

خوشحال و شاد دارد.

حمید هیراد به شدت ساکت و سر به زیر است و تا بحال هیچ گفتگوی مستقلی نداشته است وگفته است

دوست ندارد وارد حاشیه شود.

حمید هیراد بر خلاف دوری از حاشیه و سکوت و آرامش خاص خود، در کار هنری پرانرژی و با هیجان است.

مهم‌ترین خصوصیت آهنگ‌ های حمید هیراد را می‌توان اشعار آن دانست. اشعار مورد انتخاب حمید هیراد

اکثرا دارای فضای یکسان هستند.

 

شرکت تک رایان سپهر خاورمیانه

 

 

 

 


  

 پنل اس ام اس  و  دلار  

 

 

پنل اس ام اس

 

 

 

 

 

Smsreson.info

 

 

 

انتظار برخی فعالان و کارشناسان اقتصادی این بود که با راه‌اندازی بازار دوم ارز، نرخ بازار آزاد به

قیمت‌های بازار دوم نزدیک شود و درنهایت با کاهش فاصله قیمتی،هماهنگی وهمکاری وهمگرایی میان

دو بازار به‌وجود بیاید. با این حال، پس از گذشت حدود یک ماه از آغاز به کار بازاردوم، فاصله

قیمت‌های بازار آزاد با این بازار به بیش از 50 درصد رسیده است. کارشناسان مختلفی عوامل ودلایل

وموانع همگرایی دو بازار را بررسی کرده اند.

 

دلار * نرخ دلار  * قیمت دلار *

آخرین وضعیت دلار* قیمت طلا *سکه *نرخ ارز *نرخ طلا

 

کارشناسان،واساتید خبره بازاراقتصاد معتقدند ، بازیگران بازاردوم وبازارآزاد تفاوت زیادی با یکدیگر دارند و جنس تقاضایی که هر بازار پاسخ

می‌دهد با دیگری فرق دارد. به‌عنوان مثال، تقاضا در سامانه نیما بیشتر ازسوی واردکنندگانی است که قصد دارند در یک بستر مجاز ارز مورد

نظر خود را دریافت کنند. این در حالی است که در بازار آزاد انواع تقاضاها وجود دارد. در کنار این، بازار آزاد با تقاضای احتیاطی و سفته‌بازی

رو‌به‌رو است که هرعرضه‌کننده‌ای نمی‌تواند به آن پاسخ دهد. کارشناسان معتقدند به دلیل قطع ارتباط بین بازاردوم و بازا ارزامکان آرایش دادن

 وجود ندارد. درنتیجه دو بازارمتفاوت شکل گرفته است. اگرسامانه نیما وبازارآزادازطریق اختیاری کردن عرضه و تقاضا یکپارچه شود، امکان

متعادل شدن نرخ‌ها بیشتر می‌شود و حتی در ادامه آن، احتمال کاهش قیمت‌ها وجود دارد.

 

پنل پیامک * نمایندگی پنل پیامک  * پنل نمایندگی *

پنل اس ام اس شیراز * سامانه پیامک صوتی پیامرسان * پنل پیامک شیرازپیامک صوتی

 

**شکست‌های پی‌در‌پی سطوح مقاومتی**

یکی از مهم‌ترین عواملی که تقاضای احتیاطی و سفته‌بازی در بازار نقدی را بالا برده است، به شکست پی‌در‌پی سطوح مقاومتی دلار در بازه

زمانی نه چندان طولانی و تحریم‌های آمریکا مربوط است. دلار در 5 ماه ابتدایی سال‌جاری بالای 110 درصد افزایش قیمت را تجربه کرد و در یک

سال گذشته بالای 170 درصد به ارزش آن در برابر ریال افزوده شده است. به گفته فعالان، میزان افزایش قیمت به اندازه‌ای بوده است که

بسیاری از سرمایه‌گذاران و افراد معمولی جامعه را نگران کرده است. یکی از فعالان ارزی عنوان می‌کرد، بیشتر مردم  به این دلیل به بازار

مراجعه می‌کنند که ارزش دارایی خود را حفظ کنند. برخی از آنها عنوان می‌کنند، داشتن ریال در فضای کنونی تنها بر اضطراب آنها می‌افزاید و

با خرید دلار یا سکه خیال خود را راحت می‌کنند که قرار نیست ارزش پولشان از دست برود. به گفته برخی کارشناسان از آنجا که بازارها و

ابزارهای متنوعی برای سرمایه‌گذاری برای افراد جامعه در گذشته فراهم نشده است، بیشتر مردم رفتارهای سنتی قبل را ادامه می‌دهند که در آن

بازارهای نقدی و فیزیکی سکه و دلار بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری آنها است. البته بخشی نیز به سوی بازارهای مسکن، خودرو یا بورس

رهسپار شده‌اند؛ ولی بررسی بازدهی بازارها نیز حاکی از آن است که دو بازار سکه و دلار بیشترین تقاضا را به خود دیده‌اند.  معامله‌گران فنی

بازار اعتقاد دارند، شکست هر سطح مقاومتی در بازار، نگرانی‌ها را افزایش بیشتری داد و افزایش نگرانی‌ها، هجوم تقاضایی را در بازار ارز

به‌دنبال آورد که موجب می‌شود در بازار آزاد دلار بالای 11 و بعضا 12 هزار تومان خریدار داشته باشد؛ حال آنکه وارد‌کننده در خرید دلار با قیمت

8 هزار تومانی نیز احتیاط می‌کرد.

اپراتور صوتی پیام رسان * اپراتور پنل پیامک * تبلیغات صوتی * نمایندگی پیامک صوتی

پنل اس ام اس صوتی * پنل پیامک صوتی رایگان

 

**سیاست‌های اشتباه گذشته**

21 فروردین 1397 یکی از رانتی‌ترین سیاست‌های ارزی چند سال اخیر کلید خورد. اجرای سیاست دلار 4 هزار و 200 تومانی و ممنوعیت معاملات

ارزی با هر نرخی غیر از آن، درست مانند سیاست دلار هزار و 226 تومانی اوایل دهه 90 بود؛ جالب آنکه آن سیاست و اثرات آن، این بار در

هشتمین سال دهه 90 تکرار شد. تعیین نرخ 4 هزار و 200 تومان و ممنوعیت معاملات دلار موجب شد که حدود یک ماه خرید و فروش چندانی

در بازار آزاد صورت نگیرد و حجم معاملات به شدت کاهش پیدا کند. با این حال، زمانی که تقاضای احتیاطی از اواسط اردیبهشت ماه به بازار

آزاد وارد شد، به یکباره قیمت سیر افزایشی شدیدی به خود گرفت.

نیروی انتظامی حضور مشهود و فعالی در بازار آزاد ارز داشت؛ ولی افراد نگران برای تهیه ارز مورد نیاز خود حاضر بودند در فضای غیرقانونی 

به هر طریقی اقدام به تهیه آن کنند. با این حال، به‌دلیل ممنوعیت معاملات دلار، عرضه‌کنندگان در بازار به شدت کاهش یافته بودند و کمتر

کسی حاضر به فروش دلار بود. صرافی‌ها نیز به‌دلیل آنکه فعالیت‌شان محدود شده بود، تمایلی نداشتند چندان در بازار مداخله کنند.  نبود ارز در

بازار، متقاضیان نگران را نگران‌تر می‌کرد و همزمان زمینه‌ساز ورود افراد بیشتری در بازار می‌شد. افراد  زیادی در زمان ممنوعیت معاملات دلار

دستگیر شدند، ولی قیمت آرام نگرفت و راه افزایشی را ادامه داد تا یک‌بار دیگر نشان داده شود راه مدیریت بازار ارز از دستگیری و امنیتی شدن

فضا نمی‌گذرد. در‌حالی‌که عرضه‌ای در بازار آزاد چندان وجود نداشت،  در آن سو، در سامانه ارزی بانک مرکزی، تقاضا برای دریافت ارز ارزان

جهت واردات به‌شدت افزایش پیدا کرد؛ ارز ارزان موجب شده بود که برخی واردکنندگان حتی تمایل داشته باشند بیشتر از میزان موردنیاز خود

ارز تهیه کنند؛ از آن‌سو، بی‌ثباتی و افزایش قیمت در بازار آزاد موجب شده بود که صادرکنندگان نیز تمایل چندانی به عرضه ارز خود نداشته

باشند. تقریبا تمام فعالان اقتصادی باور داشتند که سیاست دلار 4 هزار و 200 تومانی ادامه نخواهد یافت، همین موضوع موجب می‌شد تقاضا

برای دریافت آن در بازه‌ای کوتاه افزایش بیشتری پیدا کند. ارز ارزان 4 هزار و 200 تومانی چنان تقاضایی ایجاد کرده بود که افراد زیادی نیز با

استفاده از آن به آن سوی آب‌ها رفتند و از رانت آن سعی کردند جهت منافع خود استفاده کنند. مقصود آنکه وقتی رانت وجود دارد، افراد عادی

نیز نمی‌توانند نسبت به آن بی‌تفاوت باشند. نتیجه عرضه ارزان ارز با نرخ 4 هزار و200 تومانی، از دست رفتن بخشی از منابع ارزی و کاهش شدید

درآمدهای ارزی دولت نسبت به مقداری بود که می‌توانست در صورت فروش با نرخ بازار آزاد به‌دست بیاید. بنابراین، دولت بخشی از ارز خود را

از دست داد؛ رانت‌های زیادی توزیع شد؛ قیمت اجناس مصرفی در بازار پایین نیامد و همزمان درآمد ریالی ناشی از فروش ارز دولت نیز کاهش

یافت.

سیاست عرضه ارزان دو بار دیگر نیز توسط سیاست‌گذار به کار گرفته شد. یک بار اسفند96 زمانی که در کانال 4 هزار و 400 تومان شروع به

عرضه ارز کرد و صف‌های بی‌شماری را روبه‌روی صرافی‌ها ایجاد کرد. به گفته فعالان، عرضه ارزان موجب شد تقاضای کاذب زیادی با اعتماد به

نفس کافی وارد بازار شود. دومین عرضه ارزان بحث سکه‌های پیش‌فروش بود؛ جایی که بیش از 60 تن طلا، به شکل سکه‌های پیش‌فروش در

معرض عرضه ارزان قرار گرفت. فعالان بازار یکی دیگر از سیاست‌های اشتباه اثرگذار بر بازار را نوع برخورد سیاست‌گذار با موسسات مالی

اعتباری می‌دانند. برخی کارشناسان باور دارند، پرداخت تعهدات یکی از موسسات اعتباری غیرمجاز ورشکسته باعث شد بخشی زیادی از این پول

وارد بازارهای ارز و سکه شود. البته ماهیت مرتبط بازارهای مالی غیر قابل‌انکار است ولی می‌توان گفت زمانی که در بازاری قیمت بالا و تقاضا

زیاد است و در بازار دیگری قیمت پایین و عرضه زیاد است، هر دو بازار به طور طبیعی به سوی یک نرخ مرکزی گرایش پیدا خواهند کرد. وقتی

قیمت‌های دو بازار به سمت همگرایی حرکت نمی‌کنند، دو متغیر را می‌توان از علل این اتفاق عنوان کرد: یکی تفاوت مرغوبیت ارزها، هزینه

مبادله و سرعت انتقال و دیگری، کنترل اداری.

 


97/8/10::: 4:25 ع
نظر()
  

اتهامات ترور و  اختلال در همکاری اقتصادی ایران و اروپا

در آستانه ارائه بسته مالی اروپا برای همکاری اقتصادی با ایران، اتهامات تروریستی علیه ایران در اروپا افزایش یافته است.

فین بورش اندرسون، رئیس دستگاه اطلاعاتی دانمارک روز سه شنبه مدعی شد که روز 21 اکتبر سال جاری یک نروژی ایرانی‌تبار به اتهام کمک به یک نهاد اطلاعاتی ایران به منظور تلاش برای ترور رهبر شاخه دانمارک گروه تروریستی الاحوازیه بازداشت شده است.

اناس ساموئلسون، وزیر خارجه دانمارک هم ساعاتی بعد با اعلام خبر فراخواندن سفیر این کشور از تهران گفت که کپنهاگ از اتحادیه اروپا می‌خواهد که علیه ایران تحریم‌هایی را اعمال کند.

اتهام جدید دانمارک علیه ایران، در ادامه اتهامات اخیر علیه تهران به ویژه توسط فرانسه است که با بازداشت یک دیپلمات ایرانی، ایران را به تلاش برای بمبگذاری در گردهمایی گروهک تروریستی منافقین در ویلپنت متهم کرده بود.

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به اتهام جدید،‌ آن را تکذیب کرده و در "ادامه توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان شناخته شده روابط خوب و رو به گسترش ایران و اروپا در شرایط خاص و خطیر کنونی" خواند.

نکته مهم این است که این اتهامات به ویژه اتهام دانمارک علیه ایران درست در آستانه ارائه بسته و مکانیزم مالی ویژه اتحادیه اروپا به ایران به منظور دور زدن تحریم‌های یکجانبه آمریکا و نجات برجام است. همزمانی این دو اتفاق به ویژه در کنار درخواست فوری دانمارک برای اعمال تحریم‌های جدید علیه تهران، کمی معنادار به نظر می‌رسد، از این جهت که شاید طرح اتهام‌های ترور، تلاشی برای ترور مکانیزم مالی ویژه اروپا برای دور زدن تحریم‌های آمریکا باشد.


97/8/9::: 3:6 ع
نظر()
  
  
<      1   2   3   4   5   >>   >